Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jovik

Telewizja n... czy warto?

Polecane posty

Gość Lolitka22
Dla mnie to najelpsza z telewizji , szczególnie ze ja juz teraz moge ogladac sobie czwarty sezon "Gotowych na wszystko ", i do tego co miesiac dodawane sa nowosci a płace 30 zł ;-)

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Moim zdaniem nie warto!! Oszukuja na maxa! Nic ciekawego nie ma! Mialem 3 pakiety i placilem 36 zl nagle dostaje rachunek a tam....48 zl!!!! Dzwonie do ich smiesznego biora a tam wciskaja mi kit ze wyslali mi regulamin i mam wierzyc im na slowo! Oszustwo! Teraz wygasla mi umowa 22-11-07 i list wyslany byl przed okresem 30 dni. Poczta sie spoznila i moj pech albo kara albo musze trzymac to GOW.. jeszcze 3 mc. Facet na infolini pieprz... ze jezeli umowa jest podpisana na czas okreslony i jezeli zrezygnuje przed koncem to obowiazuje mnie 30 dniowy okres wypowiedzenia a te jelopy przedluzyli mio 3mc pomimo iz obowiazuje jeszcze jedna umowa. Ostrzegam wszystkich przed nimi. Porownajcie POLSAT i przekonacie sie iz za mniejsze pieniadze mozna miec wiecej! Mam dekoder polsatu i tam bez problemu mozna wszystko zalatwic a u tych oszustow nie! UWAGA NA NICH!!

Gość hhanna
a dla mnie warto,ponieważ dzieki pakietowi VoD mam mozliwosc obejrzenia najnowszego seznu "Skazany na smierc" i "Gotowe na wszystko".Poza tym ma wyporzyczalnie filmów gdzie moge ogladac najnowsze produkcje.Warto!!

Gość uleczka88
ja mam 'n' od jakis 2 tygodni i jestem zachychwycona , szczególnie ze własnie ogladam najnowsze odcinki 4 sezonu Gotowych na wszystko.

Gość boskijoszka
a ogladacie seral Dexter ? to dopiero jest super film , "n" mam od niedawna ale dla mnie to najlpesza telewizja, wszystkie nowosci , mozliwosc ogladania najnowszych sezonów seriali.. .super,polecam

Gość Zadziorny tomek
a napiszcie prosze ile kosztuje instalacja "n" i jak jest z cennikiem pakietów? Bede wdzieczny, poniewaz chciałbym sprawic dziewczynie niespodzianke na gwiazdke.

Ja mam taką telewizje i nie narzekam, jest całkiem ok. Jak ktoś lubi oglądać seriale czy filmy, kiedy chce, to dobra sprawa, bo nagrywa wszystko z tv, co ustawisz, a do tego masz nowe sezony jakichś popularnych seriali i niektóre filmy zawarte w opłacie dodatkowej, do oglądania kiedy chcesz, no i jeszcze możliwość wypożyczania filmów w HD, nowych, których jeszcze nie było w telewizji nigdy, ale za to się płaci jak za wypożyczenie filmu.

Gość napiszcie
gdzie macie te Gotowe na wszystko???!! Też mam N-kę i nic nie wiem?!

Gość włoszka 22
Własnie tak jest jaki piszecie, ja tez wybrałam pakiet VoD z tymze ja znowu jestem fanką Skaanego na śmierc, którego leci teraz 2 sezon ;-)) z czego jestem bardzo rada.

Gość linkolnn
Powiedzcie mi jak to jest z podłaczeniem "n" ? czy trzeba mieć wczesniej kablówke ? czy dostaje dekoter .. jestem zielona w tym temacie a chciałabym sie zdecydować na "n" , slysze ze jest naprawde rewelacyjna.

Gość Memento mori
Ktoś wie czy National Geographic i Planete są dostępne poza Cyfrą+? Można o tym zapomnieć, prawda? Mam Cyfrę+ i oglądam te programy często i choćby ze względu na nie nie rezygnuję z Cyfry. Kwestie prawne na szczęście w moim przypadku układają się bez zarzutu. Panu, który przejechał się na niewiarygodnym burdelu w biurokracji jakichś nieudolnych ludzi z Nki (nie oceniajmy negatywnie całej firmy przy tej okazji) proponuję konsultację prawną ZA DARMO w Poradni Prawnej przy najbliższym uniwersytecie lub u powiatowego/miejskiego rzecznika konsumentów, jeśli dalej są problemy albo czuje się Pan szczególnie upokorzony lub stratny. Jeśli problemy są poważne i potrzebna jest reprezentacja przed sądem, od razu uderzać do adwokata albo radcy. Trzeba się bronić, żeby ktoś się nauczył, że może dostać za takie zaniedbania w nos. Dzięki temu inni ludzi unikną w przyszłości takiego uprzykrzania im życia.

Gość Memento mori do linkolnn
Wszystko załatwia przedsiębiorca, z którym zawierasz umowę. Dostajesz dekoder, talerz, kable itp - słowem CAŁY ZESTAW. Muszą Ci dać WSZYSTKO, co jest potrzebne żebyś mogła ich odbierać, oprócz telewizora. Co do montażu, na życzenie na pewno też to załątwią za Ciebie. Zanim wybierzesz czy chcesz tv N, Cyfrę czy Polsat, poczytaj ich ulotki, zobacz jakie mają programy za jak drogo, regulaminy i warunki umów też warto czytać, ale ech... kto to robi? Już kompletną głupotą jest nie poświęcić czasu, żeby DOKŁADNIE I SPOKOJNIE PRZEANALIZOWAĆ WSZYSTKO(!!!), CO SIĘ PODPISUJE. Trzymaj też potem w domku wszelkie dokumenty mogące mieć w przyszłości znaczenie w sprawie. Mam nadzieję, że już nie czujesz się taka zielona. Hej :-)

Gość twarz
ci co im nie dzialala Nka to chyba mieli jakiegos pecha albo nie umiel isie obslugiwac :] mi jakos tam wszystko dzialalo od razu, a kupile nei dawno bo zobaczylem ta promocje ze aktywacja dekodera kosztuje 0 zł i przez 3 miesiące ma sie pakiety VOD za darmo.

Gość linkolnn
Juz zdecydowałem sie na N , podłacza mi po nowym roku ponieważ teraz jeszcze ciezko jest mi sie zebrac z czasem wiec zdecydowałem sie na Nowy Rok , mam nadzieje ze bedzie ok.

Gość olineeek3
ja równiez polecam telewizje "n" - najlepsze amerykańskie seriale , i jedna znaczaca rzecz która od razu sie nasuwa - przewagi VoD nad normalnymi – nie trzeba wychodzić z domu, nie trzeba pamiętać o oddaniu filmu w terminie.

Gość jajko11
ja moge smialo powiedziec ze warto, ja kupilem ten dekoder jakies 2 tygodnie temu bo byula promocja ze aktywacja dekodera kosztuje 0 zł i przez 3 miesiące ma sie pakiety VOD za darmo. i jak do tej pory wszystko ok dziala, nie mialem zadnych problemow, ogladam i jest spoko. fajny jest tez ten pakiet VoD, a teraz ma byc nawet HBO

Gość kammarb
jakość odbioru jest całkiem niezła zestaw programowy podobny do innych,ale obsługa klienta to tragedia po prostu nie przyjmują do wiadomości żadnych reklamacji ani zmian w podpisanym już abonamencie chyba że chcesz podwyższyć przeczytaj dokładnie regulamin bo rozstanie się z nimi jest zupełnie niemożliwe

Gość mam enke i jestem zadowolona
ale kabelek za 100 zł musiałam kupić sama. za antenę zapłaciłam 60 zł. wszystko należycie odbiera.

Gość mam enke i jestem zadowolona
czy macie HBO? niestety, nie jest chyba dostępna. przynajmniej ja nie mam.

Gość remek
NIE WARTO!!!! SZCZERZE NIE POLECAM!!!! Nie wierzysz? Zobacz powody: 1. telewizja N nie odpowiada w żaden sposób za autoryzowane punkty sprzedaży!!! Taki punkt może narzucać swoje własne ceny, stosować nieuczciwe praktyki handlowe i olewać jakiekolwiek promocje, które widzisz na ekranie. Wyobrażasz sobie taką sytuację w przypadku jakiegolwiek dealera samochodowego?!? 2. w Menu widzisz interesujący program, włączasz kanał a tam jest zupełnie coś innego!!! Przykład? Proszę bardzo: w czasie świąt BN 2007 zamierzałem nagrać na dekoder film "impostor". w podanym czasie szedł jakiś chłam, który z "impostorem" mia.l tyle wspólnego co wyrób czekoladopodny z wyrobami firmy "godiva. sytuacja taka miała miejsce w przeciągu 1 miesiąca kilkakrotnie. 3. jeżeli chcesz zamówić film odpłatnie korzystając z opcji VOD (video on demand), nie możesz po porstu kliknąć na pilocie jakiegoś przycisku, potwierdzić ewentulanie znanym tylko tobie kodem dostępu i usiąć wygodnie przed tv. nieeee, tak łatwo nie będzie :-) MUSISZ PRZYGOTOWAĆ SOBIE UMOWĘ, NASTEPNIE ZATELEFONOWAĆ POD NUMER 0 801 0 55555, CZEKAĆ NAWET 20 MINUT AŻ KTÓŚ SIĘ ŁASKAWIE ZGŁOSI, NASTĘPNIE PODAĆ NR UMOWY/ABONENTA, PODAĆ HASŁO. JEŻELI PRZEJDZIESZ WERYFIKACJĘ POZYTYWNIE BĘDZIE CI DANE OBEJRZEĆ TWÓJ FILM (a przynajmniej tak mi się wydaje. osobiście pod koniec tej procedury byłem tak wściekły,że filmu już nie zamawiałem. I TO MA BYĆ TELEWIZJA NOWEJ GENERACJI?!? TELEWIZJA XXI WIEKU?!? W pierwszym lepszym hotelu w europie zachodniej jest TO rozwiązane O WIELE PROŚCIEJ, nie mówiąc już o "cywilnych" posiadaczach anten satelitarnych. Po prostu klikasz pilotem i już!!!! żadnych innych kłopotliwych rozwiązań, stworzonych podobno w celu ochrony klienta!!! RAZ W MIESIĄCU DOSTAJESZ FAKTURĘ, NA KTÓREJ WYSZCZEGÓLNIONE SĄ ZAMÓWIEONE PRZEZ CIEBIE POZYCJ I TO WSZYSTKO. A tutaj- normalnie materiał na film dla naśladowców Barei :-/ Przy okazji- numer 0 801 0 55555, pod który powinieneś zatelefonować w celu zamówienia filmu lub kanału jest dzisaj, czyli 5 stycznia 2008r nieprawidłowy, pomimo tego że jest podawany cały czas na ekranie tv. Więc muszę uzbroić się w cierpliwość i poczekać, aż ktoś w TV "nowej generacji" zorientuje się co jest grane i to odkręci. 4. obiecano mi że będę mógł oglądać od 1 stycznia 2008r. kanały HBO, które są w pakiecie Cinemax. jakże ja byłem szczęśliwy!!! HBO- stacja od "sopranos", "sex and the City", "six feet under" w moim zasięgu. warto było wybrać droższą opcję, żeby mieć dostęp do, moim skromnym zdaniem, jednej z najlepszych stacji na świecie. :-) A tu SURPRISE!!!!klkam na HBO ico widzę- pięknie podaną informację, że cyt.:" ten kanał nie należy do wykupionego pakietu. Wykupiony abonament nie obejmuje tego kanału. W celu poszerzenia oferty prosimy o kontakt 0 801 0 55555..." OK. Wkurzony dzwonię...ale zaraz, czy to nie jest ten numer, o którym słyszę: :podany numer jest nieprawidłowy"? Tak więc drogaa/drogi Joviku, namyśl się 2 razy zanim zdecydujesz się na ten produkt? A z drugiej strony kto wie? Może to tylko mi zdarzają takie problemy?

Gość nie mysl zrobi to za Ciebie TV
na HBO sa najmadrzejsze amerykańskie filmy. bo tylko amerykańskie filmy są najmądrzejsze

Gość tvmaniak
Kurcze już miałem zamówić n-kę. Ale mam słabe serce i boję się, że jak by mnie coś takiego spotkało,jak arekszostaka to mi nawet ojok nie pomoże.

Gość obsługa klienta
Informacja dla tych którzy szukają pracy w oddziałach n telewizji. Na rozmowie kwalifikacyjnej dostępne są trzy stanowiska -pracownik biurowy(lub podobne),magazynier-kierowca i oczywiście obsługa klienta za ok 2500netto i tu uwaga małe sprostowanko to nic innego jak łażenie po domach jako akwizytor ale nie dowiesz się tego od nich bo tak kręcą i zmieniają temat żeby tylko nie połapać sie w czym tkwi szczegół.Ja straciłem przez nich cały dzień bo łudziłem się że to praca w innym charakterze.Pozdro dla wszystkich wkręconych lub wkręcanych

Gość be1
no niewiem ja niedawno kupiłam dekoder N i wiecznie mam problem z jakościa progrmów .a kiedy do nich dzwonie oni mówią ze trzeba wezwać od nich ososbe do ustawienia jakośći ale oczywiście jest to usługa płatna .a ja mam jakość 60% a za godzine niema jej wogule a pogoda jeest ładna niewiejw i niepada deszcz.więc sie zastanówcie zanim wezmiecie N

Gość mulat
Witam Widze, iz jest tu dosc roznych wypowiedzi w temacie telewizji n. Jako ze jestem przedstawicielem handlowym tej wlasnie telewizji na krakow, moge przyblizyc glowne chocby jej atuty. Przede wszystkim, jest telewizja indywidualnie dopasowujaca sie do klienta, jesli nie ma na ten przyklad w domu malych dzieciakow, to po co jak chocby w cyfrze czy polsacie placic za nikomu nie potrzebne bajki? Moze to ja jestem skrzywiony, ale wole zamiast 3 czy 4 kanalow bajkowych dostac tylezsamo czy tez nawet wiecej programow ktore mnie interesuja. Opcja wyglada tak, ze prowadzone sa grupowe przylacze N-ki gdzie cala usluga kompleksowa (antena, konwerter, okablowanie, dekoder, przyjazd technika, gwarancje itp itd) kosztuja 399zl brutto, ponadto by ta kwota w jakis sposob rozlozyla sie w codziennym budzecie pierwsze 3 miesiace klient otrzymuje wszystkie pakiety w cenie 0zl, by poznac nasza telewizje. Przez kolejne 3 miesiace(po uplywie czasu darmowego abonamentu) klient dalej otrzymuje od nas wszystkie pakiety, tyle ze w kwocie juz docelowego abonamentu-> 48zl. Po uplywie pol roku, kiedy koncza sie obydwie promocje, dzwoni sie na infolinie by majac pakiet podstawowy, informacja i rozrywka, dobrac sobie trzy pakiety ktore nas interesuja, i placic juz sobie spokojnie 48zl. Nie tak jak w cyfrze+ gdzie jesli chce sie dostac wiecej kanalow z tematyki ktora nas interesuje, automatycznie trzeba rozszerzyc caly pakiet, co wiaze sie z duzo wyzszym progiem cenowym. Ponadto ktos wspomnial o problemach z gwarancja:) smiech na sali. Jelsi jest jakikolwiek problem ze sprzetem, technik wysylany przez nasza firme dociera do was w ciagu 24 godzin od telefonu w porze dogodnej dla klienta, i wymienia wadliwa czesc na nowa, nie wazne czy to konwerter czy nbox dostajecie nowy sprzet, tak by nie zdazyla sie sytuacja byscie musieli panstwo czekac na powrot tego sprzetu z warszawy. Przykro mi slyszec ze ktos na wlasny koszt jechal tam z reklamacja. takie sa wlasnie minusy 'pseudo oszczedzania' i kupowania tv w punkcie. Jesli wiec zapuka kiedys do waszych drzwi konsultant, mowiac o grupowym przylaczu, jakie teraz sa organizowane w krakowie i okolicznych miejscowosciach, zainteresujcie sie tym, gdyz nie dosc ze jest taniej, to gwarancja na sprzet obowiazuje we wspomnianych wczesniej zasadach i jest zupelnie darmowa.

Gość lobi
uwaga.......w ciągu rokku padł mi już drugi dekoder N-ki..

Gość colorado
Ludzie kupujcie CYFRE najlepsza jest jedyna do rozprowadzenia po chalupie i czego tu chciec wiecej!!!!!!!!!!!!!

Gość yzzi
Witam wszystkich. Z ciekawosci wlaczylem telewizje N aby zobaczyc nowa technologie na nowo zakupionym tv przystosowanym do ogladania HDMI.Na dzien dobry zaplacilem 550 zl- antena, konwerter, okablowanie, dekoder, przyjazd technika :(( .Jakosc HD faktycznie robi wrazenie, ale tylko na trzech programach :(( .Obsluga klienta...zdarzy sie ze odbierze kumata osoba(rzadkosc) funkcja VOD-stare filmy-odgrzewanie starej zupy- aczkolwiek mozna czasami oko zawiesic jak nie ma nic ciekawego. NSCREEN dostepne seriale-zona jest zadowolona. Plus tej nowej technologii- nagrywanie na dekoderze, zatrzymanie ogladanego programu, i cofniecie go przy czasie rzeczywistym.Jestem w trakcie uzytkowania, wiec jak na razie nie mam zdania odnosnie prawidlowego wyboru.Umowe mam na 12 m-cy, co dalej zobaczymy! Abonament w zaleznosci od pakietow i promocji- ja narazie place 48 zl a od maja 68- z mozliwoscia przejscia na 48 zl (min. 3 pakiety) A potem zobacze co sugeruje konkurencja :) Pozdrawiam wszystkich telewidzow