Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

jovik

Telewizja n... czy warto?

Polecane posty

Go艣膰 Maro
N-k臋 mam pare m-cy i niby by艂o by wszystko ok ale.... przez to 偶e nic nie mo偶na zmieni膰 w trakcie a dlaczego bo niedodzwonisz si臋 na infolini臋 ani z kom贸rki a ni ze stacjonarnego po 30 min czekania i nikt nie odbiera nawet nie powiedz膮 ile trzeba czeka膰. jeszcze pare m-cy wytrzymam i dowidzenia a i opini臋 gdzie mog臋 to tak膮 b臋d膮 mieli 偶e nikt ju偶 sie nie nabierze. Nie bie偶cie tego g..........

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 hub.
pozdrawiam wszystkich.. ja np , jestem u偶ytkownikiem cyfry+ od jakich艣 sze艣ciu lat , place 120pln miesi臋cznie , g艂贸wnie interesuje mnie canal+sport ze wzgledu na polsk膮 lige , og贸lnie jestem zadowolony gdyby nie fakt 偶e p艂ac臋 tak偶e za wynajem dekodera , Kt贸ry jest wart podobno 200pln , czyli zap艂acilem do tej pory za niego 864pln , kiedy zjecha艂em pierwszego pilota i zapytalem o nowego us艂ysza艂em od jakiej艣 ma艂py w s艂uchawkach 偶e to nie na jej szczeblu pytanie , i 偶e musz臋 sobie radzi膰 sam. Te偶 fajnie by by艂o np. dla d艂ugoletnich klient贸w wprowadzi膰 jaki艣 np. 10-cio % rabacik , zapomnijcie o tym. Teraz od nowego roku chc臋 wymieni膰 sprz臋t , i chyba tak偶e dostawc臋 telewizji. W telewizji "n" zainteresowa艂y mnie kana艂y w HD , ale niestety nie ma w ofercie canal+sport i cana艂y+ filmowe . Czy kto艣 wie jak mog臋 rozwi膮za膰 ten problem? Bo oczywi艣cie cyfra nie ma ju偶 wi臋cej szans u mnie.

Udost臋pnij ten post

Witam Mam telewizje N Narazie jestem zadowolony Odbi贸r czysty i sporo program贸w Czy kto艣 mo偶e mi doradzi膰 czy jest mo偶liwos膰 przegrania z dekodera nagranych ju偶 fim贸w na p艂yte jak to zrobi膰 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ppt
ciekaw jestem czy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ptgovpl
Zapozna艂em si臋 z umow膮 oraz za艂膮cznikami przygotowanymi przez cudown膮 "n"-k臋. Z prawnego punktu widzenia zam贸wienie jej na warunkach tam opisanych skazuje Was na ca艂kowit膮 pora偶k臋. Oferent nie ma 偶adnych zobowi膮za艅. Dewiza jest prosta - zam贸wi艂e艣 to si臋 martw. A martwi膰 si臋 b臋dziesz bo nie wym贸wisz pakiet贸w, kt贸re dosta艂e艣 na trzy miesi膮ce za darmo, niestety zap艂acisz za nie z nawi膮zk膮 p艂acz膮c i p艂ac膮c do ko艅ca trwania umowy. Nie wym贸wisz, bo sam si臋 zgodzi艂e艣 na podpisanie umowy, w kt贸rym nie m贸wi si臋 nic o formie wypowiedzenia. Masz zadzwoni膰 na niesprawdzony numer obs艂ugi klienta "n"-ki, ale z powod贸w oczywistch "n"-ka nie odbierze telefonu bo w tym w艂a艣nie ukryty jest jej interes. Tak dzi艣 wygl膮da kapitalizm w Polsce, czyli rozb贸j w bia艂y dzie艅 i to w majestacie prawa, ale kto na to pozwala? Ano my sami podpisuj膮c tak niewiarygodnie niekorzystne warunki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Yesvs
Dumam i dumam i wyduma膰 nie mog臋. Od 3 lat mam cyfr臋, przez pewien okres u偶ywa艂em karty mojego znajomego- to by艂a full opcja, jak mam podstawow膮, w ka偶dym razie G贸wno przez wielkie, br膮zowe "G"!!! Przez prawie rok mia艂em full opcj臋 i NIC tam ciekawego do ogl膮dania nie ma, jak raz puszcz膮 film w cannal+ to potem na 5 innych kana艂ach z w.w. w艂膮cznie ten film 艣miga 艣rednio 3 razy na tydzie艅 przez min. miesi膮c. Dobra strona- na 100% nie przegapisz filmu, kt贸ry chcia艂e艣 (a艣) obejrze膰- Z艁A- ka偶dy film si臋 usra za 5-6 razem, jak si臋 go ogl膮da w przeci膮gu kilku tygodni. M贸wi臋 tu o filmach, ale sytuacja ma si臋 jednakowo do WSZYSTKIEGO, co tam puszczaj膮- ogl膮dasz przez tydzie艅 TV-wszystko jak leci i przez nast臋pny miesi膮c nie ma po co TV w艂膮cza膰, bo wsystko powtarzaj膮 do usrania- RZYGA膯 SI臉 CHCE! Wr贸ci艂em do pakietu podstawowego i wielkiej r贸偶nicy nie czuj臋, bo mi si臋 przynajmniej nic nie powtarza (nooo nie w cz臋stotliwo艣ci 3-4 razy na tydzie艅) Jedyne, czego mi brakuje to te wszystkie DISCOVERY itp- jedyne, co sz艂o ogl膮da膰 i si臋 nie usrywa艂o po 2-3 dniach. Dylemat mam taki: Doklei膰 sobie pakiet "naukowy" do cyfry (jakie艣 8 zeta dop艂aty), czy zmieni膰 "D(o)R臉CZYCIELA" TV, My艣l臋 i si臋 waham, ale po przeczytaniu ca艂ego forum, jak to Pawlak powiedzia艂 jak Kargula za p艂otem zobaczy艂, 偶e tu艂aczki po 艣wiecie kres nadszed艂, bo po co po 艣wiecie nowych wrog贸w szuka膰, jak za p艂otem stary wr贸g, znany i sprawdzony. Ciekawi膮 mnie te wszystkie "bajery" w N-ce- ale raczej do艣wiadcza艂 si臋 ju偶 nie bed臋, dorzuc臋 Cyfrakom te 8 zeta- niech si臋 ciesz膮, a i ja bed臋 mia艂 to, czego mi potrzeba. Jeszcze jedna, nie mniej wa偶na kwestia: LUDZIE, NAUCZCIE SI臉 CHOCIA呕 PODSTAW POLSKIEGO I ORTOGRAFII, BO OCZY BOL膭 OD TYCH BYK脫W-CZYTA膯 SI臉 NIE CHCE!!! Ja ju偶 4 rok niebawem na obczy藕nie zamkn臋 i nie mam okazji pisa膰 po polsku, ale staram si臋 jak tylko potrafi臋 szanowa膰 polski j臋zyk. B艁AGAM, JAK NIE WIESZ CZ艁OWIEKU JAKIE "U" CZY "呕" BY膯 POWINNO TO SE NA WORDZIE POSTA NAPISZ I PISOWNI臉 SPRAWD殴!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yzzi
Ludzie ! nie bra膰 tego G***** ! dzisiaj 2 razy po 30 min czeka艂em na PO艁膭CZENIE Z KONSULTANTEM, wczoraj to samo nawet pr贸bowa艂em na 0801 0 55555, a nie 0801 05 55 05- licznik faktycznie im nat艂uk艂em napewno maj膮 uk艂ad z telekomun膮.Zero kontaktu z nimi- nie mam r贸wnie偶 jak wym贸wi膰 pakietu promocyjnego, i przyjdzie mi za niego p艂aci膰. Na szcz臋艣cie tylko jeszcze 3 m-ce, i poszukam innego operatora.Hucznie rozpocz臋li a marnie sko艅cz膮.Powr贸c臋 do telewizji kablowej na 12 m-cy, a potem si臋 zobaczy. NIE POLECAM TEJ PLATFORMY TELEWIDZOWIE INNYCH TELEWIZJI 艁膭CZCIE SI臉 !

Udost臋pnij ten post

Bajery w n'ce ? VOD - to stare lub baaardzo stare (czesto powtarzane i np. po 2 m-cach reklamowane jako "nowosci" ) filmy. HD ? wszystko fajnie ale zadajcie sobie pytanie ile programow leci w HD ? Cyfra+ jest fajna ale droga, polsat duzo tanszy a w 98% to samo, nie liczac CANAL+ (w kt贸rym i tak wieczne powtorki).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gucio227
Bo偶e ratuj tylko nie N ten zanak oznacza Niema mozliwosci kontaktu. zamowilem N-ke przez telefon podpisalem umowe czekalem 3 tyg wiszac znow 35min na telefonie uslyszalem ze byla zmiana systemu i niemaja tej umowy tak ot poprostu .pojechalem wiec do dialera N-ki oczywiscie dostalem sprzet w 1 dzien i ok mialem kozystac z wypozyczalni ale oczywiscie bede mogl dopiero jak mi sie promocja skonczy widzac co pisza koledzy na innych forum znow wisze na telefonie donich 35 min na 1 numeze i 25 na drugim i nic zero kontaktu mam duze watpliwosci czy N=ka napweno zarabia na telewizji czy na telefonach od klijetow bo ja na telefony dotych praktykant贸w wydalem 105 min po艂aczenia czyli srednio po 1zl 105 zl +189 zl aktywacja to 294 zl i wypozyczalni dalej niemam odradzam zdecydowanie siec Niemozliwej do kontaktu generacji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Yesvs
PYTANKO: A po jak膮 choler臋 Wy wszyscy tam dzwonicie i tracicie czas? M贸j znajomy sprawi艂 sobie N-k臋 i pochwali艂 mi si臋 dopiero teraz, jak mu powiedzia艂em 偶e szukam alternatywy dla C+. Wi臋c ja, bogaty w wiedz臋 zdobyt膮 na tym偶e forum pytam si臋 go szczerze jak to jest z tymi dzwonieniami do nich itp? On do mnie: "A po jak膮 choler臋 tam dzwoni膰?" Ja na to 偶e przecie偶 pakiety si臋 tak ustawia, rezygnuje si臋 z promocyjnych pakiet贸w, rozwi膮zuje umow臋 etc... A on mi na to (a wie, co gada, bo obczytany w umowach i takich tam urz臋dasowych 艣mieciach jest): "W umowie jest napisane 偶e w.w. czynno艣ci dokonywa膰 nale偶y poprzez wys艂anie pisma LISTEM POLECONYM" Umowy nie widzia艂em, ale go艣cio jest w tych sprawach cwany i raczej wie, co gada, zreszt膮 sam mi powiedzia艂 偶e w艂a艣nie wypowiada艂 im pakiety promocyjne. Niestety srobi艂 to kilka dni temu, wi臋c efekt贸w nie znam, ale z drugiej strony pismo, to pismo, wys艂ane "poleconym" zgin膮膰 po drodze nie mo偶e, a jak zginie to 艣wistek na to jest i N-ka mo偶e Was poca艂owa膰 za przeproszeniem w D...! Najwa偶niejsze to pilnowa膰, 偶eby wys艂a膰 w terminie-ca艂y sekret!!! Kole偶anki i Koledzy, poczytajcie swoje umowy i napiszcie co艣 na ten temat, wko艅cu m贸j znajomy chyba nie jest wyj膮tkowy i innej umowy ni偶 inni nie dosta艂. I taka drobna, pomini臋ta kwestia... Niestety, jak co艣 nie dzia艂a to raczej dzwoni膰 trzeba :-( chocia偶 jak kto艣 kupowa艂 w punkcie sprzeda偶y to tamtych "brakorob贸w" mo偶na pogn臋bi膰 i ruszy膰 ich do roboty, za kt贸r膮 im kto艣 wko艅cu p艂aci...

Udost臋pnij ten post

witam!ja mam telewizje n od 28.11.2008r i chc臋 teraz zrezygnowac z promocyjnego HBO ,Cinemax ,w umowie jest napisane ,偶e rezygnacja telefonicznieie ,dzwonilam llecz 偶aden konsultant sie niezglasza i my艣l臋 wys艂ac polecony ale czy taka rezygnacja b臋dzie honorowana?a偶 sie boje myslec ile mnie ta telewizja n mo偶e kosztowac z kolejnych promocji b臋de chcia艂a zrezygnowac w maju bo inaccej bede p艂acic sporo kasy naj ch臋tniej zrezygnowa艂abym zte telewizji bo to co przeczyta艂am tu to ni wgl膮da zbyt kolorowo.pomocy!!!

Udost臋pnij ten post

FAKT POCZATEK BY艁 OK TERAZ NIE MA MOZLIWOSCI DODZWONIC SIE CZY NA KOME CZY INFO ONI SA WOGOLE ? PROPONUJE PROTEST ZROBIC I WYGRAMY Z ICH NIEUCZCIWOSCI膭 .KTO ZA ?

Udost臋pnij ten post

bOJKOTOWAC PROTESTOWAC KTO JEST DLA KOGO mAM RANUKI DU呕E DO NICH OD KILKU DNI NIKT NIE ODBIERA W ZADNEJ PORZE PROMACJA BY SOBIE KASE NABIC

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yzzi
krzycho258 JESTEM ZA! ALE G艁OW膭 MURU NIE ROZBIJESZ. TRZEBA LUDZI U艢WIADOMI膯, 呕EBY NIE BRALI TEGO BADZIEWIA. WI臉KSZO艢膯 WYPOWIEDZI NA TEJ STRONIE JEST NA NIEEEEEEEEE!!!!!!!!! CHYBA, 呕E KTO艢 MA KAS臉 I P艁ACI ZA CA艁Y PAKIET, I ZNAJOMYM SZPANUJE NA PLA殴MIE JAKIE TO PROGRAMY MA W HD (ZNAM TAKIEGO LESZCZA). SPOKOJNIE,TAK JAK KOM脫RKI- POJAWI膭 SI臉 Z CZASEM INNE PLATFORMY OFERUJ膭CE HD.CIERPLIWO艢CI, ALE KA呕DY CHCE ''W艁膭CZY膯 CIEKAWO艢膯'' TELEWIDZOWIE INNYCH PLATFORM 艁膭CZCIE SI臉 !!! JESTEM ZA BOJKOTEM-SZKODA NA DZIAD脫W KASY!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yzzi
A'propos Fajna stronka, mo偶na co艣 od siebie napisa膰 bez rejestracji :)) pozrd. dla admina :)

Udost臋pnij ten post

hej!jestem za艂amana ,w co ja si臋 wpakowa艂am?W dodatku dosta艂am 3-miesi臋czne wypowiedzenie z pracy katastrofa!!!A teraz mam p艂aci膰 tyle kasy ,nie mia艂am tego wplanach . Dla mnie to jaki艣 koszmar.Chetnie zrezygnuj臋 ,tylko nie b臋dzie to takie proste jakie koszty?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaga321
co ja tu czytam, masakra, dzi艣 by艂am w biurze nki popyta膰 co i jak 偶eby jutro podpisa膰 umow臋, ale po tym co tu przeczyta艂am chyba odradz臋 m臋偶owi ca艂膮 t膮 inwestycj臋, to jest przera偶aj膮ce tak robi膰 ludzi w balona, nie wiem kompletnie co teraz robi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krt
Zdecydowanie odradzam zamawianie telewizji n przez przedstawicieli z Katowic z ulicy Dabrowskiego. Ja sie niezle przejechalam. Szczegoly moze kiedys opisze bo jest tego duzo a samej n-ki tez juz mi sie odechcialo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krt
Nie dodzwonisz sie za chiny ludowe. Ja dzwonilam z 20 razy po minimum 10 minut czekania i nic. Ktos poradzil zeby wyslac poleconym co i jak i tak zrobie. Jak dobrze ze u mnie w miescie jest rzecznik praw konsumenta to podejde tam w najblizszym czasie. Odwiedze tez prawnika zeby mi doradzil co mam z tym wszystkim zrobic. Opisze wszystko jak zalatwie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 termi
Moi drodzy Telewizja nHDTV to problemy do n-tej pot臋gi. Arogancja wobec klient贸w przekracza wszelkie granice. G艂贸wny ich cel to z艂apa膰 klienta i nie da膰 mu odej艣膰. Kontakt z infolini膮 to cud. Oni maj膮 klienta g艂臋boko gdzie艣. Kana艂y podr贸偶nicze rozbite w dw贸ch pakietach. Wszystko bez 艂adu i sk艂adu. Odradzam !!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tv-n.pl
Wszystko na temat N jest opisane na stronie www.tv-n.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kalamb
Nie warto, ignorancja, lekcewa偶enie, wysy艂anie bezzasadnych faktur i obci膮偶anie kosztami. To wy艂udzenie, czekam jeszcze na odpowied偶 na pismo wys艂ane poleconym, je艣li nic nie nast膮pi zamierzam zg艂osi膰 wy艂udzenie do Prokuratury i zainteresowa膰 media. Ku przestrodze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tomasz69
艢wi膮teczna promocja w telewizji N to oszustwo !!! Za wy艂膮czenie nie zamawianych opcji kt贸re dosta艂em w prezencie ka偶膮 p艂aci膰 20 z艂. bo nie zg艂osi艂em w terminie. Ale jak ? W biurze obs艂ugi klienta nikt nie odbiera艂.Na telefony wyda艂em ponad 100 z艂.Wys艂a艂em wi臋c pismo za potwierdzeniem odbioru ale dotar艂o ju偶 po terminie cho膰 by艂 to priorytet. Skype nie pod艂膮czony ,fax - brak sygna艂u,adresu mailowego nie znajdziecie. Podejrzewam 偶e robi膮 to celowo 偶eby p艂aci膰.Teraz mam zap艂aci膰 30 z艂. za HBO i 20 za jego wy艂膮czenie. Za inne opcje musz臋 p艂aci膰 bo miesi臋cznie mo偶esz wy艂膮czy膰 tylko jedn膮 i to tylko jak zap艂acisz 20 z艂. Teraz bardzo 偶aluj臋 偶e to kupi艂em ,jak mi si臋 sko艅czy umowa to od razu rezygnuje.A tych pieni臋dzy nie zap艂ac臋 szybciej podam ich do s膮du bo nikt nie b臋dzie robi艂 mnie w h.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiki177
Nie radze si臋 w to pchac bo ja rezygnuje bo umowa si臋 sko艅czy艂a a 偶eby z rezygnowac trzeba wys艂ac fax gdzie on zawsze jest nie czynny lub popsuty i wys艂ac list polecony o tym 偶e si臋 rezygnuje i do nich zadzwonic 偶eby potwierdzic a do nich dodzwonic si臋 nie da bo ju偶 2 tygodnie prubuje i nic stego.

Udost臋pnij ten post

WITAM!W GRUDNIU WYS艁A艁AM FAKSEM Z AUTORYZOWANEGO PUNKTU SPRZEDA呕Y TELEWIZJI N REZYGNACJ臉 Z PROMOCYJNYCH KANA艁脫W .PODA艁AM NR UMOWY ,NR KLIJENTA ,DAT臉 ZAWARCIA UMOWYZ ,PRACOWNIK PUNKTU PRZYBI艁 PIECZ膭TK臉 I SI臉 POPISA艁.PISMA NIE UZNANO GDY呕 NIE BY艁O HAS艁A

Udost臋pnij ten post

WITAM!W GRUDNIU WYS艁A艁AM FAKSEM Z AUTORYZOWANEGO PUNKTU SPRZEDA呕Y TELEWIZJI N REZYGNACJ臉 Z PROMOCYJNYCH KANA艁脫W .PODA艁AM NR UMOWY ,NR KLIJENTA ,DAT臉 ZAWARCIA UMOWYZ ,PRACOWNIK PUNKTU PRZYBI艁 PIECZ膭TK臉 I SI臉 POPISA艁.PISMA NIE UZNANO GDY呕 NIE BY艁O HAS艁A

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monopol
NIe 艂膮czcie si臋 z telewizj膮 'n' , zbankrutujecie zanim si臋 dodzwonicie do biura obs艂ugito miejcie albo darmowe minuty nie wiem czy warto dla nich zu偶ywa膰, lub przynajmniej 15 zl, nie ma tam kto odbiera膰. Z kolei przez internet ja oczekuj臋 na odpowiedz ju偶 blisko dwa tygodnie, w ogole nie szanuj膮 abonent贸w , widz膮c 偶e przgrywaj膮 z polsatem to wol膮 sie nie odzywa膰 mo偶e kto艣 b臋dzie dalej p艂acic abonament, bo do tego wszystkiego tak jest sformu艂owana umowa 偶enic z niej nie wiadomo i zastrzgli sobie 偶e jak wcze艣niej nie zg艂osimy rezygnacji to sami przed艂u偶膮

Udost臋pnij ten post