Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jovik

Telewizja n... czy warto?

Polecane posty

Gość Maro
N-kę mam pare m-cy i niby było by wszystko ok ale.... przez to że nic nie można zmienić w trakcie a dlaczego bo niedodzwonisz się na infolinię ani z komórki a ni ze stacjonarnego po 30 min czekania i nikt nie odbiera nawet nie powiedzą ile trzeba czekać. jeszcze pare m-cy wytrzymam i dowidzenia a i opinię gdzie mogę to taką będą mieli że nikt już sie nie nabierze. Nie bieżcie tego g..........

Gość hub.
pozdrawiam wszystkich.. ja np , jestem użytkownikiem cyfry+ od jakichś sześciu lat , place 120pln miesięcznie , głównie interesuje mnie canal+sport ze wzgledu na polską lige , ogólnie jestem zadowolony gdyby nie fakt że płacę także za wynajem dekodera , Który jest wart podobno 200pln , czyli zapłacilem do tej pory za niego 864pln , kiedy zjechałem pierwszego pilota i zapytalem o nowego usłyszałem od jakiejś małpy w słuchawkach że to nie na jej szczeblu pytanie , i że muszę sobie radzić sam. Też fajnie by było np. dla długoletnich klientów wprowadzić jakiś np. 10-cio % rabacik , zapomnijcie o tym. Teraz od nowego roku chcę wymienić sprzęt , i chyba także dostawcę telewizji. W telewizji "n" zainteresowały mnie kanały w HD , ale niestety nie ma w ofercie canal+sport i canały+ filmowe . Czy ktoś wie jak mogę rozwiązać ten problem? Bo oczywiście cyfra nie ma już więcej szans u mnie.

Witam Mam telewizje N Narazie jestem zadowolony Odbiór czysty i sporo programów Czy ktoś może mi doradzić czy jest możliwosć przegrania z dekodera nagranych już fimów na płyte jak to zrobić ?

Gość ppt
ciekaw jestem czy

Gość ptgovpl
Zapoznałem się z umową oraz załącznikami przygotowanymi przez cudowną "n"-kę. Z prawnego punktu widzenia zamówienie jej na warunkach tam opisanych skazuje Was na całkowitą porażkę. Oferent nie ma żadnych zobowiązań. Dewiza jest prosta - zamówiłeś to się martw. A martwić się będziesz bo nie wymówisz pakietów, które dostałeś na trzy miesiące za darmo, niestety zapłacisz za nie z nawiązką płacząc i płacąc do końca trwania umowy. Nie wymówisz, bo sam się zgodziłeś na podpisanie umowy, w którym nie mówi się nic o formie wypowiedzenia. Masz zadzwonić na niesprawdzony numer obsługi klienta "n"-ki, ale z powodów oczywistch "n"-ka nie odbierze telefonu bo w tym właśnie ukryty jest jej interes. Tak dziś wygląda kapitalizm w Polsce, czyli rozbój w biały dzień i to w majestacie prawa, ale kto na to pozwala? Ano my sami podpisując tak niewiarygodnie niekorzystne warunki.

Gość Yesvs
Dumam i dumam i wydumać nie mogę. Od 3 lat mam cyfrę, przez pewien okres używałem karty mojego znajomego- to była full opcja, jak mam podstawową, w każdym razie Gówno przez wielkie, brązowe "G"!!! Przez prawie rok miałem full opcję i NIC tam ciekawego do oglądania nie ma, jak raz puszczą film w cannal+ to potem na 5 innych kanałach z w.w. włącznie ten film śmiga średnio 3 razy na tydzień przez min. miesiąc. Dobra strona- na 100% nie przegapisz filmu, który chciałeś (aś) obejrzeć- ZŁA- każdy film się usra za 5-6 razem, jak się go ogląda w przeciągu kilku tygodni. Mówię tu o filmach, ale sytuacja ma się jednakowo do WSZYSTKIEGO, co tam puszczają- oglądasz przez tydzień TV-wszystko jak leci i przez następny miesiąc nie ma po co TV włączać, bo wsystko powtarzają do usrania- RZYGAĆ SIĘ CHCE! Wróciłem do pakietu podstawowego i wielkiej różnicy nie czuję, bo mi się przynajmniej nic nie powtarza (nooo nie w częstotliwości 3-4 razy na tydzień) Jedyne, czego mi brakuje to te wszystkie DISCOVERY itp- jedyne, co szło oglądać i się nie usrywało po 2-3 dniach. Dylemat mam taki: Dokleić sobie pakiet "naukowy" do cyfry (jakieś 8 zeta dopłaty), czy zmienić "D(o)RĘCZYCIELA" TV, Myślę i się waham, ale po przeczytaniu całego forum, jak to Pawlak powiedział jak Kargula za płotem zobaczył, że tułaczki po świecie kres nadszedł, bo po co po świecie nowych wrogów szukać, jak za płotem stary wróg, znany i sprawdzony. Ciekawią mnie te wszystkie "bajery" w N-ce- ale raczej doświadczał się już nie bedę, dorzucę Cyfrakom te 8 zeta- niech się cieszą, a i ja bedę miał to, czego mi potrzeba. Jeszcze jedna, nie mniej ważna kwestia: LUDZIE, NAUCZCIE SIĘ CHOCIAŻ PODSTAW POLSKIEGO I ORTOGRAFII, BO OCZY BOLĄ OD TYCH BYKÓW-CZYTAĆ SIĘ NIE CHCE!!! Ja już 4 rok niebawem na obczyźnie zamknę i nie mam okazji pisać po polsku, ale staram się jak tylko potrafię szanować polski język. BŁAGAM, JAK NIE WIESZ CZŁOWIEKU JAKIE "U" CZY "Ż" BYĆ POWINNO TO SE NA WORDZIE POSTA NAPISZ I PISOWNIĘ SPRAWDŹ!!!

Gość yzzi
Ludzie ! nie brać tego G***** ! dzisiaj 2 razy po 30 min czekałem na POŁĄCZENIE Z KONSULTANTEM, wczoraj to samo nawet próbowałem na 0801 0 55555, a nie 0801 05 55 05- licznik faktycznie im natłukłem napewno mają układ z telekomuną.Zero kontaktu z nimi- nie mam również jak wymówić pakietu promocyjnego, i przyjdzie mi za niego płacić. Na szczęście tylko jeszcze 3 m-ce, i poszukam innego operatora.Hucznie rozpoczęli a marnie skończą.Powrócę do telewizji kablowej na 12 m-cy, a potem się zobaczy. NIE POLECAM TEJ PLATFORMY TELEWIDZOWIE INNYCH TELEWIZJI ŁĄCZCIE SIĘ !

Bajery w n'ce ? VOD - to stare lub baaardzo stare (czesto powtarzane i np. po 2 m-cach reklamowane jako "nowosci" ) filmy. HD ? wszystko fajnie ale zadajcie sobie pytanie ile programow leci w HD ? Cyfra+ jest fajna ale droga, polsat duzo tanszy a w 98% to samo, nie liczac CANAL+ (w którym i tak wieczne powtorki).

Gość Gucio227
Boże ratuj tylko nie N ten zanak oznacza Niema mozliwosci kontaktu. zamowilem N-ke przez telefon podpisalem umowe czekalem 3 tyg wiszac znow 35min na telefonie uslyszalem ze byla zmiana systemu i niemaja tej umowy tak ot poprostu .pojechalem wiec do dialera N-ki oczywiscie dostalem sprzet w 1 dzien i ok mialem kozystac z wypozyczalni ale oczywiscie bede mogl dopiero jak mi sie promocja skonczy widzac co pisza koledzy na innych forum znow wisze na telefonie donich 35 min na 1 numeze i 25 na drugim i nic zero kontaktu mam duze watpliwosci czy N=ka napweno zarabia na telewizji czy na telefonach od klijetow bo ja na telefony dotych praktykantów wydalem 105 min połaczenia czyli srednio po 1zl 105 zl +189 zl aktywacja to 294 zl i wypozyczalni dalej niemam odradzam zdecydowanie siec Niemozliwej do kontaktu generacji

Gość Yesvs
PYTANKO: A po jaką cholerę Wy wszyscy tam dzwonicie i tracicie czas? Mój znajomy sprawił sobie N-kę i pochwalił mi się dopiero teraz, jak mu powiedziałem że szukam alternatywy dla C+. Więc ja, bogaty w wiedzę zdobytą na tymże forum pytam się go szczerze jak to jest z tymi dzwonieniami do nich itp? On do mnie: "A po jaką cholerę tam dzwonić?" Ja na to że przecież pakiety się tak ustawia, rezygnuje się z promocyjnych pakietów, rozwiązuje umowę etc... A on mi na to (a wie, co gada, bo obczytany w umowach i takich tam urzędasowych śmieciach jest): "W umowie jest napisane że w.w. czynności dokonywać należy poprzez wysłanie pisma LISTEM POLECONYM" Umowy nie widziałem, ale gościo jest w tych sprawach cwany i raczej wie, co gada, zresztą sam mi powiedział że właśnie wypowiadał im pakiety promocyjne. Niestety srobił to kilka dni temu, więc efektów nie znam, ale z drugiej strony pismo, to pismo, wysłane "poleconym" zginąć po drodze nie może, a jak zginie to świstek na to jest i N-ka może Was pocałować za przeproszeniem w D...! Najważniejsze to pilnować, żeby wysłać w terminie-cały sekret!!! Koleżanki i Koledzy, poczytajcie swoje umowy i napiszcie coś na ten temat, wkońcu mój znajomy chyba nie jest wyjątkowy i innej umowy niż inni nie dostał. I taka drobna, pominięta kwestia... Niestety, jak coś nie działa to raczej dzwonić trzeba :-( chociaż jak ktoś kupował w punkcie sprzedaży to tamtych "brakorobów" można pognębić i ruszyć ich do roboty, za którą im ktoś wkońcu płaci...

witam!ja mam telewizje n od 28.11.2008r i chcę teraz zrezygnowac z promocyjnego HBO ,Cinemax ,w umowie jest napisane ,że rezygnacja telefonicznieie ,dzwonilam llecz żaden konsultant sie niezglasza i myślę wysłac polecony ale czy taka rezygnacja będzie honorowana?aż sie boje myslec ile mnie ta telewizja n może kosztowac z kolejnych promocji będe chciała zrezygnowac w maju bo inaccej bede płacic sporo kasy naj chętniej zrezygnowałabym zte telewizji bo to co przeczytałam tu to ni wgląda zbyt kolorowo.pomocy!!!

FAKT POCZATEK BYŁ OK TERAZ NIE MA MOZLIWOSCI DODZWONIC SIE CZY NA KOME CZY INFO ONI SA WOGOLE ? PROPONUJE PROTEST ZROBIC I WYGRAMY Z ICH NIEUCZCIWOSCIĄ .KTO ZA ?

bOJKOTOWAC PROTESTOWAC KTO JEST DLA KOGO mAM RANUKI DUŻE DO NICH OD KILKU DNI NIKT NIE ODBIERA W ZADNEJ PORZE PROMACJA BY SOBIE KASE NABIC

Gość yzzi
krzycho258 JESTEM ZA! ALE GŁOWĄ MURU NIE ROZBIJESZ. TRZEBA LUDZI UŚWIADOMIĆ, ŻEBY NIE BRALI TEGO BADZIEWIA. WIĘKSZOŚĆ WYPOWIEDZI NA TEJ STRONIE JEST NA NIEEEEEEEEE!!!!!!!!! CHYBA, ŻE KTOŚ MA KASĘ I PŁACI ZA CAŁY PAKIET, I ZNAJOMYM SZPANUJE NA PLAŹMIE JAKIE TO PROGRAMY MA W HD (ZNAM TAKIEGO LESZCZA). SPOKOJNIE,TAK JAK KOMÓRKI- POJAWIĄ SIĘ Z CZASEM INNE PLATFORMY OFERUJĄCE HD.CIERPLIWOŚCI, ALE KAŻDY CHCE ''WŁĄCZYĆ CIEKAWOŚĆ'' TELEWIDZOWIE INNYCH PLATFORM ŁĄCZCIE SIĘ !!! JESTEM ZA BOJKOTEM-SZKODA NA DZIADÓW KASY!!!

Gość yzzi
A'propos Fajna stronka, można coś od siebie napisać bez rejestracji :)) pozrd. dla admina :)

hej!jestem załamana ,w co ja się wpakowałam?W dodatku dostałam 3-miesięczne wypowiedzenie z pracy katastrofa!!!A teraz mam płacić tyle kasy ,nie miałam tego wplanach . Dla mnie to jakiś koszmar.Chetnie zrezygnuję ,tylko nie będzie to takie proste jakie koszty?

Gość jaga321
co ja tu czytam, masakra, dziś byłam w biurze nki popytać co i jak żeby jutro podpisać umowę, ale po tym co tu przeczytałam chyba odradzę mężowi całą tą inwestycję, to jest przerażające tak robić ludzi w balona, nie wiem kompletnie co teraz robić

Gość krt
Zdecydowanie odradzam zamawianie telewizji n przez przedstawicieli z Katowic z ulicy Dabrowskiego. Ja sie niezle przejechalam. Szczegoly moze kiedys opisze bo jest tego duzo a samej n-ki tez juz mi sie odechcialo.

Gość krt
Nie dodzwonisz sie za chiny ludowe. Ja dzwonilam z 20 razy po minimum 10 minut czekania i nic. Ktos poradzil zeby wyslac poleconym co i jak i tak zrobie. Jak dobrze ze u mnie w miescie jest rzecznik praw konsumenta to podejde tam w najblizszym czasie. Odwiedze tez prawnika zeby mi doradzil co mam z tym wszystkim zrobic. Opisze wszystko jak zalatwie

Gość termi
Moi drodzy Telewizja nHDTV to problemy do n-tej potęgi. Arogancja wobec klientów przekracza wszelkie granice. Główny ich cel to złapać klienta i nie dać mu odejść. Kontakt z infolinią to cud. Oni mają klienta głęboko gdzieś. Kanały podróżnicze rozbite w dwóch pakietach. Wszystko bez ładu i składu. Odradzam !!!!!!!!!!!!!

Gość tv-n.pl
Wszystko na temat N jest opisane na stronie www.tv-n.pl

Gość kalamb
Nie warto, ignorancja, lekceważenie, wysyłanie bezzasadnych faktur i obciążanie kosztami. To wyłudzenie, czekam jeszcze na odpowiedż na pismo wysłane poleconym, jeśli nic nie nastąpi zamierzam zgłosić wyłudzenie do Prokuratury i zainteresować media. Ku przestrodze

Gość tomasz69
Świąteczna promocja w telewizji N to oszustwo !!! Za wyłączenie nie zamawianych opcji które dostałem w prezencie każą płacić 20 zł. bo nie zgłosiłem w terminie. Ale jak ? W biurze obsługi klienta nikt nie odbierał.Na telefony wydałem ponad 100 zł.Wysłałem więc pismo za potwierdzeniem odbioru ale dotarło już po terminie choć był to priorytet. Skype nie podłączony ,fax - brak sygnału,adresu mailowego nie znajdziecie. Podejrzewam że robią to celowo żeby płacić.Teraz mam zapłacić 30 zł. za HBO i 20 za jego wyłączenie. Za inne opcje muszę płacić bo miesięcznie możesz wyłączyć tylko jedną i to tylko jak zapłacisz 20 zł. Teraz bardzo żaluję że to kupiłem ,jak mi się skończy umowa to od razu rezygnuje.A tych pieniędzy nie zapłacę szybciej podam ich do sądu bo nikt nie będzie robił mnie w h.....

Gość wiki177
Nie radze się w to pchac bo ja rezygnuje bo umowa się skończyła a żeby z rezygnowac trzeba wysłac fax gdzie on zawsze jest nie czynny lub popsuty i wysłac list polecony o tym że się rezygnuje i do nich zadzwonic żeby potwierdzic a do nich dodzwonic się nie da bo już 2 tygodnie prubuje i nic stego.

WITAM!W GRUDNIU WYSŁAŁAM FAKSEM Z AUTORYZOWANEGO PUNKTU SPRZEDAŻY TELEWIZJI N REZYGNACJĘ Z PROMOCYJNYCH KANAŁÓW .PODAŁAM NR UMOWY ,NR KLIJENTA ,DATĘ ZAWARCIA UMOWYZ ,PRACOWNIK PUNKTU PRZYBIŁ PIECZĄTKĘ I SIĘ POPISAŁ.PISMA NIE UZNANO GDYŻ NIE BYŁO HASŁA

WITAM!W GRUDNIU WYSŁAŁAM FAKSEM Z AUTORYZOWANEGO PUNKTU SPRZEDAŻY TELEWIZJI N REZYGNACJĘ Z PROMOCYJNYCH KANAŁÓW .PODAŁAM NR UMOWY ,NR KLIJENTA ,DATĘ ZAWARCIA UMOWYZ ,PRACOWNIK PUNKTU PRZYBIŁ PIECZĄTKĘ I SIĘ POPISAŁ.PISMA NIE UZNANO GDYŻ NIE BYŁO HASŁA

Gość monopol
NIe łączcie się z telewizją 'n' , zbankrutujecie zanim się dodzwonicie do biura obsługito miejcie albo darmowe minuty nie wiem czy warto dla nich zużywać, lub przynajmniej 15 zl, nie ma tam kto odbierać. Z kolei przez internet ja oczekuję na odpowiedz już blisko dwa tygodnie, w ogole nie szanują abonentów , widząc że przgrywają z polsatem to wolą sie nie odzywać może ktoś będzie dalej płacic abonament, bo do tego wszystkiego tak jest sformułowana umowa żenic z niej nie wiadomo i zastrzgli sobie że jak wcześniej nie zgłosimy rezygnacji to sami przedłużą