Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Gabcia35***

Szukam przyjaci贸艂ki

Polecane posty

Jestem z Katowic nie mam tu z kim si臋 spotka膰 i pogada膰 gdyby kt贸ra艣 mia艂a ochot臋 zapraszam:) Mog艂yby艣my p贸j艣膰 na kaw臋 i pogada膰.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zielonawroc艂awianka
Wroc艂aw? Anyone?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Madzia ;)
Paulina12 ... Ja od pazdziernika bd mieszkala w Elblagu, prawie nikogo tam nie znam, napisz do mnie sms jesli nadal szukasz przyjazni ;) 500590592

Udost臋pnij ten post

Gizela odezwij si臋 m贸j mail: chanell_11@o2.pl, je艣li kto艣 jest z tych贸w, katowic b膮d藕 okolice to te偶 zapraszam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 heykay
Hej dziewczyny, mieszkam w Wa-wie (konkretnie tarchomin). Czy s膮 jakie艣 fajne kobitki w okolicy ,ch臋tnie poznam nowe psiaps贸艂ki na kawk臋 i pogaduszki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 laska:)
dobra to kiedy sie stykamy?? :)) ktos z warszawy???:) lubiacy imprezy mega szalony ?:) spotkajmy sie pogadajmy i po sprawie:)) fajnie by bylo duza grupke dziewczyn zebrac zawsze weselej:)

Udost臋pnij ten post

moze jakies grono nk? fotka.pl??:)

Udost臋pnij ten post

piszcie na paula_1211@o2.pl ;))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mckinley
szukam przyjaciolki emo od 15 do 17 lat z wielkopolski.ja mam 15.ja jeszcze nie jestem emo ale nie dlugo bede.jakby co to pisac nina8@op.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madziunia22
Ja r贸wnie偶 poszukuje Przyjaci贸艂ki najlepiej z Cz臋stochowy,moje dawne przyjaci贸艂ki powyje偶d偶a艂y albo po prostu nie maj膮 czasu na spotkania przy kawie i babskich opowie艣ciach.moje gg9719351 czekam :):)

Udost臋pnij ten post

a jest wsr贸d was jakas os贸bka z warszwy i okolic-warka,radom,pu艂awy itd,kt贸ra szuka kolezanki,do pogaduszek,wsp贸lnych wyjsc... moni26czka-onlineonline@gazeta.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anulk....25
A jest mo偶e kto艣 z piotrkowa trybunalskiego?z ch臋ci膮 poznam jak膮艣 fajn膮 kole偶ank臋 bo odk膮d wr贸cilam do rodzinnego miasta to wszystkie moje znajome sie porozje偶d偶a艂y. pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WEKA
Witam Jestem z myslowic mam m臋偶a i 2 dzieci mam 24 lata czasami chcialabym spotka膰 si臋, pogadac,wyjsc na kawke itd. moja przyjacio艂ka wyjecha艂a zagranic臋 i czuj臋 si臋 bardzo samotna.. napisz wioletka1@interia.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hasu__
Cze艣c dziewczynki ;) Po zagmatwanej sytuacji w domu, kiedy juz wszystko wrocilo do normy - okazalo sie ze nie mam z kim pogadac, powyglupiac sie itp, bo wszyscy sie odsuneli.. Mam 26 lat, mieszkam w Kielcach. Chcialabym czasem wyjsc pogadac z kims, pozalic sie i powspierac itp :) piszcie prosze :) - sis21@wp.pl

Udost臋pnij ten post

szukam kolezanki,przyjaciolki niedawno przeprowadzilam sie w okolice Pily nie znam tutaj nikogo samotnosc zaczyna mi dokuczac mam 31 lat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pyskmaly
Ktos z wrocka???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 deyzi41
Witam, szukam przyjaci贸艂, z kt贸rymi mo偶na porozmawia膰, po艣mia膰 si臋, po prostu mi艂o sp臋dzi膰 czas. Jestem z okolic Bielska....kontakt deyzik@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aga_1981
no hej jestem z okolic Rybnika , mam 29 szukam przyjaci贸艂ki z kt贸r膮 mo偶na wyskoczy膰 do kina, na si艂ownie, kaw臋... takiej bratniej duszy do pogadania i w tych dobrych chwilach i w tych z艂ych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mika19856
Hej :) Jestem z Wroc艂awia ...szukam przyjaci贸艂ki na kawe kino itd.:) mam 25 lat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szukam kole偶anki
hej dziewczyny jestem z wielkopolski te偶 szukam, kole偶anki a mo偶e i przyjaci贸艂ki. mam 20 lat:) je艣li kto艣 chce niech si臋 odezwie na poczt臋:tala19910208@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Patka_22
Hej mam 22 lata, jestem z okolic Rybnika pati_20@interia.eu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 reni345
hejka, ja szukam kole偶anki na imprezy jestem z Pu艂aw mam 30 lat , jesli kto艣 by mia艂 ochot臋 to zapraszam do kontaktowania si臋 moje gg 5495410 lub e-mail renia21@onet.pl

Udost臋pnij ten post

szukam przyjaci贸艂 z kt贸rymi mog艂abym porozmawia膰, po艣mia膰 si臋, i艣膰 do kina itd. niedawno przeprowadzi艂am si臋 w centrum Rybnika i nie znam tutaj prawie nikogo. Mam 25 lat... moje gg 5839945 lub e-mail agata_k5@op.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szukam przyjaci贸艂ki:))
a ja jestem ze 艢l膮ska,dok艂adnie okolice Zawiercia,szukam przyja偶ni ale takiej szczerej na dobre i z艂e

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aga :)
Poszukuj臋 znajomo艣ci internetowej (wiek najlepiej 20/25 lat ale nie jest to konieczne :) ). Kogo艣 z kim by膰 mo偶e nie mo偶na i艣膰 na pizze, do kina czy na koncert, ale komu zawsze mo偶na si臋 wy偶ali膰 z wszystkich problem贸w. By膰 mo偶e nie jest to najlepsze wyj艣cie, ale czasami 艂atwiej jest otworzy膰 si臋 przed kim艣 nieznajomym, Pomys艂 zaci膮gni臋ty cz臋艣ciowo z "Samotno艣ci w sieci". Tam si臋 sprawdzi艂, wi臋c mo偶e i w realu zadzia艂a :) Je艣li jest kto艣 zainteresowany, to podaj臋 e-maila : agnieszka_07@onet.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szukam przyjazni;)
hey dziewczyny;) szukam nowych znajomosci w wieku od 20-25 lat, wszystkie moje dawne przyjaciolki powyjezdzaly , nasz kontakt sie urwal. szukam osoby szczerej i otwartej, z ktora mozna o wszystkim porozmaiwac:)pochodze z reszowa ale niekoniecznie musi byc z moich okolic, jesli sa tutaj osoby ktorym doskwiera samotnosc, chca wyzalic sie ponarzekac porozmawiac o glupotach czy pozartowac piszcie pod nr gg28198157 lub na maila redrose211@wp.pl z pewnoscia odpowiem;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaska2324
Hej dziewczyny szukam kole偶anki/przyjaci贸艂ki (wiek bez znaczenia ) z Piaseczna , cel ;) dobra kawa pogaduszki,spacery,zakupy itp... Mam na imi臋 Kasia mam 26 lat gg 10748584

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bisexualna
Witam! Jestem zadban膮 22letni膮 blondynk膮. Szukam przyjaci贸艂ki a mo偶e kobiety na d艂u偶szy zwi膮zek. Uwielbiam dobr膮 zabaw臋, kolorowe drinki i buty na wysokim obcasie;) By膰 mo偶e mamy szans臋 zabawi膰 si臋 razem, niekoniecznie w 艂贸偶ku ale na wsp贸lnych spacerach i imprezach, przede wszystkim chc臋 mi艂o z Tob膮 sp臋dzi膰 czas. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz:) mejl.mejl@wp.pl

Udost臋pnij ten post