Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabcia35***

Szukam przyjaciółki

Polecane posty

Gość della85
witam szukam znajomych zbliżonych do mnie wiekiem (mam 26lat), którzy lubią wyjść na spacer bez celu, zakupy, plotkowanie, pójść do pubu, do kina, do klubu (nie lubię ciężkiego grania więc żadne rockoteki itp koncerty nie wchodzą w grę). Niestety takie czasy że większość znajomych założyła rodziny, nie mają czasu, bądź okazali się dwulicowi. Katowice i bliskie okolice zapraszam.

Gość Dariaa17
Cześć wam,mam 17lat i szukam przyjaciółki...

Gość Amannowaxd
Cześć wszystkim! Mam 18 lat, jestem dziewczyną i pochodzę z Gliwic. Szukam, ogólnie, przyjaciół. Dusza artystki i romantyczki. Lubię rysować, czytać, słucham hip hopu. Od 5 lat oglądam skoki narciarskie, które zdążyłam pokochać całym sercem. Dużo piszę- to mój talent i wielka pasja. Wiem, kiedy jest spalony, pójdę do teatru, nawet muzyki klasycznej mogę posłuchać- jestem takim pomieszaniem z poplątaniem. Nietypowa osobowość, nietuzinkowa i nieszablonowa. Jeśli i Wam często się nudzi- napiszcie. ;) Nie ważne, gdzie mieszkasz, i ile masz lat, napisz. Nie gryzę, nie szczekam, spokojnie. ;) Adres e-mail: sonofdorkxd@op.pl Pozdrawiam! ^^

Gość brilliant_berry
Cześć :) Szukam przyjaciółki w okolicach Chrzanowa/Libiąża/Trzebini. Wiek to 18 i więcej, ale bez przesady ^^ Taką na zakupy, na pogaduszki, piwo, wyjście do knajpy, babskie wieczory :D Taka na dobre i na złe :) Mój numer gg: 32588405

Gość Gdynia27
21414386 Gdynia :)

Gość brilliant_berry
jestem 18latką :) mam chłopaka od ponad roku. chodzę to technikum ekonomicznego. lubię horrory, komedie.. czasem i jakąś fajną babską książkę przeczytam :) jak każda dziewczyna lubię też ciuchy i kosmetyki :P lubię też dobrze się bawić, wyjść gdzieś do jakiejś knajpki ;) sądzę, że jednak nie znajdę przyjaciółki z mojej okolicy, ale może jest ktoś kto by chociaż miał ochotę popisać na gg, czasem można byłoby się spotkać jeśli ktoś by był z okolic Krakowa, na jakieś piwo albo zakupy albo choćby do miłego spędzenia czasu :) Mój numer gg: 32588405

Gość paranoia
Cześć. Mam 24 lata i mieszkam w Olsztynie. Jestem osobą towarzyską, z poczuciem humoru. W tym roku ukończyłam studia i jak to bywa, spora część znajomych porozjeżdżała się po Polsce. Mam swoje grono znajomych, ale każdy już zaczyna żyć własnymi sprawami i coraz trudniej jest zorganizować spotkanie. Znajomi którzy się poparowali;) wolą spędzać jednak czas w gronie innej pary/par. Bardzo mi brakuje kobitki-kumpeli z którą mogłabym wyskoczyć na piwko, zakupy, pogadać o wszystkim i o niczym po prostu fajnie spędzić czas. Chętnie poznam nową osobę:)

Witam mam na imię Milena i mam 15 lat mieszkam w Wielkopolsce szukam przyjaciółki której mogłabym mówić wszystko wyżalić się itd. Niestety w moim otoczeniu takiej osoby brakuje :-( piszcie na gg 13835543...

Gość wiola2452
Witam ja również szukam jestem z ok GLIWIC gg 10668553 zapraszam:)

Gość wiola2452
piszcie dziewczyny ja ok Gliwic 10668553

Gość wiola2452
Ja również szukam przyjaciółki nr gg 10668553 ok Gliwic;)

Gość ARoxa
Cześć! Mam 25 lat, od 3 lat jestem mężatką i mamą półtora rocznego brządca. Chętnie poznam jakąś bratnią duszę, z którą mogłabym pogadać o wszystkim. Od czasu kiedy zostałam żoną a potem mamą zostałam zepchnięta na boczny tor. Jeżeli jesteś w podobnej sytuacji jak ja, masz podobne pragnienia, jesteś z okolic Legionowa/Warszawy, a nie masz też przyjaciółki, takiej, z którą czułabyś się swobodnie, takiej od serca, napisz do mnie, umówimy się, spotkamy, pogadamy

Gość kysiu
no i znowu ja się przypomnę :) jestem Kasia z Gliwic mam 22 lata i szukam koleżanki mniej więcej w moim wieku. Chętnie pójdę na siłownie, basen,na zakupy, do kina i na kawę :) kysiu1989@wp.pl

Gość kamisan
Cześć ;) Ja piszę do Was z Jaworzna, szukam przyjaciółki - bratniej duszy... piszcie!!! kamisan@o2.pl

Gość Angel76
Witam, mam 36 latek :) dopiero teraz uswiadomilam sobie ze brakuje mi przyjaciółek a co sie z tym wiaze: fajnych pogaduszek i wyjscia gdziekolwiek itp - mam 2 dzieci i meza - wszystko wydawaloby sie super gdyby nie fakt iz czuje sie cholernie samotna - stare znajomosci wypalily sie nawet nie wiem kiedy :( czekam na przyjaciółki z okolic Tarnowskich Gór .... pozdrawiam! :)

Gość goska4112
Hej ja tez jestem z Olsztyna i mam 22 lata moj gg 39659897

Angel a może być ktoś z Ostrowa Wlkp? Np ja :) ? Nie jest az tak daleko ... Ja wiekowo podobnie, 35 lat, 1 córcia, mężulek i smutnawo tak jakoś, ostatnio jak Alf się czuję, jakaś inna, no bo skoro nie mam kolezanek to chyba coś ze mną nie tak...

Gość Angel76
Szkoda ze tak daleko mieszkasz Koniczynko :( ale mozemy poklikac czasami - jak masz chec :) GG 7112550 ... nadal czekam na kogos z moich okolic - odezwij sie! :)

ok Angel, nastukam po weekendzie bo wyjeżdżam dzisiaj, pozdrawiam Cię i wszystkie dziewczyny z tego wątku, trzymajcie się ciepło i uszy do góry!

Gość dawid Gliwice
czesc ..Ja szukam dziewczyny miłej z Gliwic najlepiej.. mam 26l

Gość dawid Gliwice
szukam dziewczyny..moj nr mam 26 l moj nr gg35626191 ..

Gość paulix87
witajcie dziewczyny!czuje sie samotna nie mam przyjaciółki i chyba tak naprawdę nigdy jej nie miałam.oczywiście miałam dużo koleżanek ale życie prędzej czy później te relacje weryfikowało...zawsze czułam ze moje przyjaciółki ze mną rywalizują to o faceta albo o to która jest po prostu"fajniejsza" bardziej interesująca.możne ja byłam temu winna,podświadomie prowkowalam ...nie wiem?sama sie zastanawiam dlaczego tak się działo i nie potrafię sobie na to pytanie odpowiedzieć.kiedy poznałam Justynę 5lat temu na początku studiów aż sama nie potrafiłam uwierzyć ze ze spotkałam taka osobę która ma podobne poglądy,sposób bycia, gust,poczucie humoru.przez te wszystkie lata szłyśmy ramie w ramie jedna zawsze mogla liczyć na druga do niedawna niestety:( jakiś miesiąc temu rozmawiałyśmy na skype już wylaczalylysmy kamerek i pisałyśmy kiedy usłyszałam jak moja przyjaciółka mnie obgaduje i naśmiewa ze swoim mężem się ze robię błędy ortograficzne a dobrze wiedziała ze mam dysgrafie przykro mi się zrobiło zwłaszcza ze na egzaminach to ja jej podpowiadałam...jak ja chcieli wyrzucić to poszłam z nią do rektora...teraz czuje sie beznadziejna i bezwartościowa...i cholernie naiwna

Gość Miliana23
Jedyne co ci moge poradzić w tej kwesti to olanie takiej osoby moim zdaniem to za dużo od siebie dajesz,na poczatku znajomosci trzeba sie dobrze poznać a nie oddawac całą siebie w relacje która jest nie pewna jak pomagałaś to ok,jak nie jesteś potrzebna to najlepiej się z ciebie pośmiać ŻENADA! Co sie dzieje z tymi ludzmi?

Gość Miliana23
Zostawiam ci moje gg na wypadek jak chciałabyś pogadać, widze że masz cyfre 87 jesli to rocznik to jesteśmy w tym samym wieku 23053178 napisz to numer gg

Gość koralik17
Witam! jestem z okolic warszawy poszukuje przyjaciółki z którą będę mogła porozmawiać o wszystkim, nigdy nie miałam prawdziwej koleżanki ze względu na moje trudne dzieciństwo i przeszłość która skończyła się niedawno. Mam 17 lat.

Gość brilliant_berry
koralik17 nie jestem z okolic W-wy ale Twoja wypowiedź łączy nas obydwie.. też nie miałam koleżanek, przyjaciółek i też miałam bardzo trudne dzieciństwo. jak chcesz pogadać napisz :) 32588405

hej koralik17 ja rowniez mam 17 lat rocznikowo 18. i tez jestem z okolic wawy. moze sie zaprzyjaznimy co Ty na to ? chetnie Cie poznam. szukam przyjaciolki a ploty zakupy pocieszanie sie po chlopakach :)

Gość koralik17
hej betka. masz moj numer gg 35975629. do usłyszenia:) chce cie przeprosic brilliant_berry ze sie nie odezwałam ale nie bylo mnie i nie mialam dostepu do internetu.

zniakjaca17 Witajcie ;D Szukam koleżanki z okolic Rzeszowa lub Stalowej Woli. Mam 17 lat, chodzi głównie o to by był to ktoś prawdziwy, z kim można pogadać, pojść do kina, pouczyć się czyfajn ie spędzić czas Ja mieszkam 30 km od Rzeszowa :) Może się poznamy, też mam 17 lat. Zniakajaca17 odezwij sie :)