Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość foto-maniaczka

SESJA* PLNER * STUDIO * FOTO

Polecane posty

Gość foto-maniaczka

JAKIE MACIE POMYSłY NA ORYGINALNą SESJę..? ZDJęCIA śLUBNE ROBIą SIę CORAZ BARDZIEJ OKLEPANE... :( CZEKAM NA WSZYSTKIE PROPOZYCJE :)

Gość tyyyyyyyy
to ty masz miec pomysł czy fotograf?

Gość xxxxx112223
podam Ci stronestudiafotograficznego mojej kolezanki. Robia suuuuuper zdjecia!!! www.fotograf.olesnica.pl

Gość foto-maniaczka
CZKEMA NA WASZE PROPOZYCJE..

Gość gosia89
polecam tego fotografa z Oleśnicy:) piękne zdjęcia:) cudowne:) ale zależy skąd jesteś??

Gość 100
najlepsze zdjęcia to zdjęcia naturalne, spontaniczne, niepozowane:)robione bez najmniejszego ustawiania, mówienia"stań tam, przesuń sie w prawo, obejmij ją". Zdjęcia ślubne to przecież zapis tego, jacy jesteśmy w dniu ślubu, szczęśliwi, zestresowani czy smutni. Zdjęcia powinny być chyba nasze, a nie wymyślone przez fotografa...Ale to tylko moja subiektywna opinia:)

Gość Młoda czerwiec 07
Ale banialuki i farmazony piszecie. Śmiać mi się z tego chcę. Myślę że profesjonalizm przejawia się właśnie też i w pomysłach na miejsca gdzie mają być robione zdjęcia. Pomysły fotografa też wpływają na cenę zdjęć. Kilka dni temu rozmawiałam z poleconym mi fotografem. Miał przecudowne zdjęcia robione w scenerii łąki lasu i rzeki. Aż mi się nie chciało wierzyć że to wszystko jest tak blisko warszawy. Oglądałam wiele zdjęć fotografów, większość robionych w Botaniku, Łazienkach, Wilanowie i Starym Mieście. To był jedyny fotograf który pokazał całkiem coś innego. Nawet po podpisaniu z nim umowy nie zdradził gdzie te miejsca są. Powiedział co zresztą jest zawarte w umowie że sam nas tam zawiezie. To jest właśnie profesjonalizm. Za to się płaci często spora kasę. Takie pytanie zadane przez foto-maniaczkę nasuwa mi tylko jedną myśl. Następny amator szuka u innych pomysłów aby potem ze swoją cyfrówką kreować się na profesjonalistę. Co do fotografa którego opisałam to z góry zaznaczam że mam zabronione podawanie do niego namiarów. On i bez takich poleceń z forum ma mnóstwo zleceń. Zresztą jak mi powiedział co sądzi o większości uczestników forum internetowych to chyba zrobiłam mocno czerwona.

nasza sesja zdjęciawa to tak pół na pół, trochę pzowania i trochę naszego szaleństwa... Sesję mieliśmy w zabytkowym dworku-muzeum i dlatego zdjęcia były ustawiane, ale i tak nie są jakieś sztuczne. A druga część sesji to ogród przed dworkiem i tu już całkowite nasze szaleństwo.... Tu tylko fotograf cykał, mało nas ustawiał, dostaliśmy tylko kilka uwag co do tego jak światło, jak cień i było istne szleństwo i tak z zamawianych zdjc 20 z oleneru zrobiło się 80. To chyba mówi samo za siebie. Fotograf z łódzkiego

Gość nienawidzę zdjęć ze studia
i tych w parku/lesie/ na starówce/ nad rzeczką:o Co za kicz:o Ludzie! Czy wy oczu nie macie?:O Dobry fotograf powienien po prostu zrobić zdjęcia podczas przygotowań, po ślubie, takie normalne. A jeżeli już jakiś plener, to nie na tle zabytków i rzeczki za miastem:o Takie zdjęcia to sobie robią babcie jak wyjeżżaja z kościelnej wycieczki do ogrodu botanicznego:o🖐️

Gość nienawidzę zdjęć ze studia
PS. Norm alne zdjęcia, to nie znaczy, jak babcia Gienia aparatem z kiosku. Na zdjęciu liczy się to, co chce się pokazać, technika samego zdjęcia. No, ale jak ktoś lubi pocztówki, to spoko.