Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrrrek

Wyszumiałem sie chce mieć żonkę

Polecane posty

Oooooo a takiego chama, który się nabija z dziewic, tobym pogoniła jeszcze wcześniej :D

Gość misia pysssia
ale rozdziewiczonych koleżanek mam sporo i gdzieś z połowa nie krwawiła wogóle przy pierwszym razie - niektóre nie mają wcale błonki,niektóre maja cieniutkie i ich przerwanie nie powoduje krwawienia- poczytaj troszkę może literatury fachowej,a nie tylko rubryczki w BRAVO...nie miałeś nigdy wychowania seksualnego w szkole??czy może jeszcze nie miałeś ??? ;-)

I ten ktoś ma rację, patrzy się człowiek po 40 na swoją tłustą żonę i myśli muszę z nią być a jak była piękna i młoda to co najlepsze wziął kto inny.

wydaje mi sie,ze im bardziej zacofany kraj tym bardziej roznia sie wymagania wobec mezczyzn i kobiet. nie mam zamiaru obrazac Polakow,bo sama jestem Polka. jednak popatrzcie sami-z krajach 3 swiata kobieta jest prawie tyle warta co koza,i nawet gorzej od kozy traktowana. w takiej np Polsce jest juz lepiej,ale ciagle kobieta \"nie moze\" \"musi\" \"nie wypada jej\",a faceci przypisuja sobie wszelkie prawa. z kolei w stanach,w sakndynawii,kanadzie,australii,anglii-panuja rowne prawa dla obu plci. to chyba o czyms swiadczy,drodzy \"szumiacy\" i zeniacy sie z dziewicami. tu gdzie ja mieszkam zadna dziewica by cie nie tknela,etykietka \"puszczalskiej\" osoby jest i dla kobiet i dla mezczyzn. moj kolega (Polak) pytal sie mnie kiedys dlaczego pewna dziewczyna nie chce sie z nim umowic. spytalam jej-\"straszna z niego \"slut\" dowiedzialam sie(puszcza sie)

Gość dupek jestes
Pawel gratuluje toku myslenia...Udowadniasz wszystkim obecnym swoją kastrację umysłową ;)

Nic nie pisałem o krwawieniu mówię że jak się ogląda błonę dziewiczą to widać czy jest pęknięta.

Gość misia pysssia
no koleś sobie weźmie prawdziwą dziewicę :-) i w noc poślubna ma radochę,a ona wręcz przeciwnie, bo aalbo nic nie czuje, albo ją boli... i rano taka myśli - "co ja zrobiłam?" "dlaczego tak kiepsko było?"

dowiedz sie lepiej u ginekologa zamiast gadac takie bzdury. ja mialam pierwsza wizyte gdy jeszcze bylam dziewica,a lekarka dwa razy pytala czy na pewno,bo moja blona byla prawie niewidoczna. u kazdej kobiety jest inaczej

Gość misia pysssia
ło jeeeezu!!! to gdziesz ty zaglądał??? widać,że jest pęknięta -0 łeekheheeheheheheheheheheh!!!!! nawet nie chce mi sie Ci tego tłumaczyć!!!! idiota, koledzy Ci głupot naopowiadali!!

Gość nienawidzee
Sądzę że gdy mężczyzna prawdziwei pokocha to nie bedzie stanowilo problemu dla niego problemu niedziewictwo :) Przeciez sa mezczyzni ktorzy akceptuja nawet kobietki z dziecmi! To kwestia dojrzalosci...Jak widac, majac nawet 28 lat mozna myslec kategoriami 20-latka w dodatku zabobonnego i bezkompromisowego....tacy ludzie nie sa raczej zdolni do prawdziwej milosci :) Raczej potrafia tylko wydawac nakazy, zakazy- to juz despotyzm milosny

Piszę się \"Tajki\" A tymi biednymi Tajkami się często handluje, np rodzice sprzedają nastolatkę do burdelu albo za mąż jakiemuś bogatemu Szwabowi... w sumie niewielka różnica...

zdarzaja sie i tutaj takie dupki jednak przewaznie sprowadzaja tajlandki i rosjanki,bo sa czulsze,wyrozumiale i zawsze gotuja obiad(przyzwyczajone do bicia po gebie za slona zupe) dowod?czesto sprowadzaja z dzieckiem

Gość misia pysssia
Markoooo ale sie uśmiałam bęcwale - potwierdza się moja teza,że jak róchacz, to idiota!!!! pierdolniętych nie brakuje...

Ktoś tu już pisał \"że kobiety za wiele seriali oglądają a tam rzeczywiście nie ma znaczenia czy dziwka czy z dziećmi\"

Gość misia pysssia
widzusz,jak mnie rozbroiłeś...aż nad orotografami nie panuję ;-)

Gość nienawidzee
Piotrekkk idz zaloz osobny topik bo tu powazne rozmowy :P

Gość nienawidzee
Markooo zazdroscisz im fajfusie?

Gość misia pysssia
Piotrrrrek ja jestem dziewicą,jak już pisałam,ale gardzę takimi zużytymi kondomami,jak ty!!!! a jak ktos musi sobie dziewczyny przez internet szukać, to gardzę nim dodatkowo!!!! IDIOTO!!!

Gość misia pysssia
Piotrrrek dla mnie z takim tokiem myślenia nie masz żadnej wartości... chcę być dla faceta kimś więcej,niż tylko błoną dziewiczą!!!

Gość nienawidzee
Markoo a pomysl do czego im takie zony> Do dupczenia i sprzatania! Nawet nie umieja pogadac bo nie znaja jezyka! jesli chcialbys zonę do usług rozmnorakich to tylko potwierdzasz teze o wlasnym debilizmie :) Po prostu brak slow!

młodziutkie dupcie = nieletnie analfabetki sprzedane przez rodziców napalonym 50-latkom za 10 dolarów potworny świat :(