Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrrrek

Wyszumiałem sie chce mieć żonkę

Polecane posty

Gość czego kobiety nie rozumija
dziwka to taka , co nie jak tu piszecie nie ma cnoty, ale taka co sex traktuje jak towar. oferuje facetom, bo wie ze dzieki niemu cos dostanie np prace, wtyki, etat. Tak jak ALka to robiła i robi nadal.

Gość Zdobywca
Ja chce tylko dziewice szamty które sie same pchaja do łózka niech spadaja a te którym zwiazeks ie nie udał i chocby miały 1 tylko partnera niech żałuja ze nie czekały do ślubu

Gość lady baby
szamtaa to ty jestes :P

Gość super jest
jak tylu durnow sie spotyka an kafe -- jak TY Palancie Piotrze twa ortografia kuleje - dziewczyny cie " zatrzymia " :o twa inteligencja na dobre kuleje ....... bez komentarza bo musilabym spedzic tu za duzo czasu a nie jestes tego wart

Gość kandydatka na żonkę
szzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz też już się wyszumiałam :D

Gość Zdobywca
czemu tak wiele kobiet sie szamci uprawiajac seks przed ślubem?

Gość czy w nie macie innych
problemów.... dzieciaki :D co was obchodzi co kto robi ze swoim życiem.... zyjcie i dajcie żyć innym.... od dobrego roku te same niki wypisują systematycznie te same bzdury na kafterii, na prawdę musicie mieć strasznie nudne zycie.... że jeczcze wam się chce "wałkować" to samo....

Gość Zdobywca
Ja tam nie chce szmaty ani dziwki

i kogo to chłopie obchodzi? po co po raz tysięczny zakładać temat "na zonę tylko dziewica".... i ta sama śpiewka, męzuś ,też facet, koless itd.... bla bla bla.... nude to i głupie jak dla mnie możesz szukać nawet kobyły na żonę.... mam to gdzieś, tak samo jak mam gdzieś co myslisz o moim życiu erotycznym.... za to tobie jak napiszę, że jesteś ciotą i frajerem to zaraz się spuścisz na klawiaturę z wrażenia i z pasją dobierzesz serię epitetów- zresztą nie musisz dobierć dokładnie wiem co napiszesz- puszczalska szmata buehe he he.... bo te wirtualna emocje to sens Twojego życia.... nie wiem czy bardziej smieszne to czy smutne, że ludzie tak żyją....

Gość muniunakuku
a jak ty mezus sprawdzisz czy ona jest dziewica? Ozenisz sie z nia a potem sprawdzisz? Ale jak juz bedziesz ozeniony a ona okaze sie nie dzewica to co zrobisz?

co męzuś zrobi.... odpowiedź jest banalnie prosta w mysl "mądrości życiowej": "zrobię na złość mamie i odmrożę sobie uszy " :D mężuś klasyka :D "Pozwolicie że też napisze kilka zdań. Gdyby moja żona nie była dziewicą zdradzałbym ją przy każddej okazji, bez wyrzutów sumienia, ale na szczęście była i gdybym to zrobił czułbym się koszmarnie" bueheheheheheheh ale nie zna psychiki kobiet.... kobiety taka postawę odbierają jako zdradę emocjonalną.... czyli jeżeli mnie nie zdradzi dlatego, że coś mu dałam (np dziewidztwo), obiecałąm, boi się czegoś itd..... a nie dlatego że mnie bezinteresownie kocha, to wychodzi na to samo jakby mnie zdradził.... czyli takiego faceta nie chcę! bo kobieta jest w stanie wybaczyć zdradę fizyczną.... emocjonalnej nie bardzo.....

Gość idioci
Faceci to idioci wola wieksze zło dziewice niedoswiadczone zahukane

Gość idioci
mnie szlag trafia jak patrze ze wyszumienia chca najgorsze z mozliwych czyli dziewice

Gość dziewica18
Sama jesteś idiotką

takich ludzi jak autor topiku mogłabym dusić gołymi rekami, szczerze to życzę ci takiej dziewicy która kopnie cie w dupę i oskubie cie co do centa, ze tez takie cos musi zyc na tym swiecie

Gość Konował
Czemu mu tak zyczysz autor topiku konkretnie okresla czego oczekuje od partnerki nie chce miec na całe zycie kobiety która uwaza ze wystraczy tylko kochac i mozna uprawia seks nie bedac w małzenstwie taka dziewczyna która nie potrzebuje ślubu aby uprawiac seks wystarczy ze sie zakocha podczas trwania małzenstwa i moze go zdradzic.Natomist dziewica taki ma szacunek do siebie ze uwaza ze tylko mezczyzna którego kocha i jest jej mezem moze sie z nia kochac.Wiec siła rzeczy na 99% go nie zdradzi

Czy warto zgwałcić dziewicę???????, sądze że tak nic dziwnego że to młode dziewczyny są najczęściej gwałcone, czy warto zaryzykować 5 lat w więzieniu. WARTO

Gość mimozami jesień się zaczyna
A jesli ta superdziewica z błonką jest mistrzynią w robieniu lodów ? Chyba wolałabym jednak taką bez błonki, co to miała 1 czy 2 partnerów :)

Konował, a załóż się :-0

Gość dziewica18
a już wszystkim loda robiła myślisz że to przyjemne fiuta cmokać

Gość WYPOWIEDZI ZDOBYWCY
CHŁOPAKA 25, MEZUSIA I INNYCH SKRETYNIAłYCH MESKICH SZOWINISTOW przypominaja mi wypowiedzi niektorych pacjentów płci meskiej szpitala psychiatrycznego, w ktorym mialam praktyke. Pacjenci psychiatryka tez chcieli zgwalcic dziewice a nawet kilka , chcieli platnego sexu z nastolatkami-dziewicami a nawet mieli wizje na ten temat.... :-O

dziewica 18 -> wiesz, jeśli jest sprytna, to może chciec upiec 2 pieczenie na jednym ogniu - decydując się na sam sex oralny czy petting nie jest już dziewica psychicznie bynajmniej, a błonę posiada dalej. Może tez dokonywac porównań między mężczyznami na podstawie sexu oralnego. Więc dzięki za taką dziewwicę

pozatym dziewica18 --> tak, myślę, że to przyjemne. Pogadamy za 10 lat.

Gość dziewica18
Przestań idiotko pisać takie głupoty. Może warto abyś została w tamtym szpitalu na leczenie. Bo się zaraziłaś

Do mnie to piszesz ? Jedyną idiotką póki co tutaj jesteś Ty :-0 Chorobą psychiczną nie można się zarazić. I całe szczęście, ze głupota nie świeci ... :-0

Gość dziewica18
nawet poczucia humoru durna babo nie masz