Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katasia

Jak znależć faceta???

Polecane posty

ja mam Olu zieloną z opuncją figową, cytrynową, grapefrutową, jaśminową, i kilka gatunków samej naturalnej... torebki plus piórka :) więc ? jaką sobie panienka życzy ?

To nie Stańczyk...inaczej zostałabyś zwyzywana.....:D chyba, że ekspresowe terapie i przemiany osobowości..to jednak nie taki znowu absurd:D

Korniś---> pijasz jaśminową?:D Ja bez niej żyć nie potrafię.....a oprocz tego naturalna sencha lub gunpowder:D

a ja myślałem że beze mnie nie potrafisz żyć :P jasne zieloną pije już od 15 lat, mam to po tacie ;) a jaśminowa... mmm...

To miło:D Zwykle jak otwieram swoją szafkę z herbatami to ludzie niezbyt rozumieją powody mojej ekscytacji:D A po jaśmin to czasem jadę i 50 km...gdy zabraknie w mojej herbaciarni;) Taka mała słabość.....a może już uzależnienie;)

u mnie podobnie... a tego nie da się zrozumieć, to trzeba czuć :) U mnie też jest problem z jaśminem... ale chcieć to móc :) ha znam pierwszą słabostkę Satinelle ;)

Monika...to ktoś kogo stanczyk bardzo tu kiedyś lubil:D I faktycznie nick się zgadza.....;) Muszę na trochę wyjść....ustalcie czy to aby na serio stańczyk...gdyż mam poważne obiekcje;) Kasia, Korniś...do zobaczenia na herbatce...jaśminowej;)

to wracaj do nas szybko;) bo kto wie co sie bedzie dzialo u Kasi na herbatce podczas twojej nie obecnosci:D

to ja poproszę najpierw opcję z przytulaniem do piersi, a w trakcie będę się wyżalał... :D albo i nie.. :D:D

ta jasne, żadna przyjemność dzielić Twoją dobroć na dwoje... ;) Uciekła :( buuu why ? znowu sam...