Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katasia

Jak znależć faceta???

Polecane posty

Gość KIKA*****
Witam wszystkich. Ja tez nie mam od pewnego czasu faceta. A poznać to ich nie ma gdzie, bo pójdziesz do pubu to tam same mięsniaki i małolaty. A w sklepie to same małżeństwa. Pozostaje nam tylko internet, ale to tez wielki znak zapytania>:)

Chciałabym zobaczyc jak ten radosny Kornik lapie dola;P może bym pocieszyla:D

nie wywołuj wilka z lasu... no chyba że przewidujesz opcję przytul i pociesz :D :P

taka opcja jest jak najbardziej możliwa;) ja jestem dobra kolezanka i jesli tylko bedziesz w potrzebie to ja ci pomogę;)

:) wiedziałem że na szefowej można polegać ;) bo narzeczona jak o świcie poszła na zakupy tak do tej pory nie wróciła... :D

Kornik, coś ci się pomieszalo;) Romek poszedl na zakupy:) a gdzie Ola?? gdzie jest Ola?? o lalallal Czy ktos widzial Ole ... ??? Nie wiem:D albo nie powiem;) w koncu jest wolna, nie ma faceta i moze robic co chce:>

no w sumie to co mi do tego :P Reomek też no to się razem z Olą udali ;) hihi...

no właśnie nie wiem ;) coś mi to podejrzane... no ale my się nie damy!!!! Poradzimy sobie z nimi i nie tylko... ;)

tak myślisz ? A czyż NAS można nie lubić ?????? Przecież to mision imposible.... !!!!!! Każdy tu jest wspaniały na swój indywidualny sposób... i każdy ma coś wyjątkowego w sobie :) np Ty - wyjątkowo wysoka :P:P:P

osz ty!!! odezwal sie WYJATKOWO NISKI;) a tak w ogole to faktycznie nas sie nie da NIE LUBIC:D

hihih :) ktoś tu mnie nawet raz przegonił :P ale i tak wróciłem ;) jak to nie lubić Kasi, Oli... Romka.... hmmm :P

oooooooooo Romek wrocil z zakupów i pewnie zaraz znika na spotkanie z kumplami;)

no to git;) ok, ja dzisiaj niestety muszę was opuścić:) mam nadzieje że nie zrobicie tu niczego niestosownego (czyt. jakis durny casting;P) Pozdrawiam i dobranoc:)