Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katasia

Jak znależć faceta???

Polecane posty

Chwileczkę moi mili......nie całowaliśmy się....cmoknięcie to jeszcze nie buziak;) Fałszujecie fakty;)

Gość nadal jest afera
Katasia tak czuję, że bardzo myślisz o założeniu rodziny i tak 3maj :)

Afera--> nie mowie NIE, ale jak na razie nie mam z kim wiec ... nic na sile:) wszystko w swoim czasie:)

Gość nadal jest afera
kurcze, oglądam ten program na TVP2 , rozpacz :( czy ta Monika będzie kiedyś mieć normalne życie ? TRAGEDIA :(

Gość 1on1
Katasia ksiedzem to ja nie jestem ale może idealnym kandydatem dla Ciebie ? ;) co Ty na to :)

Gość nadal jest afera
satinelle pochwal się proszę, czym się zajmujesz zawodowo ?

Gość 1on1
ja bym naprawde sie skłaniam nad tym spotkaniem w cztery oczy 2 listopada w zg bo raczej bede !! na razie nie wiem nic o godz ?

Aferka--> hmm...to jest trudne pytanie...jestem w lekkim zawieszeniu...pracuję nad tym, żeby robić to co lubię....ale żeby to robić muszę się jeszcze trochę pouczyć;) Doktoracik robię;)

Katasia---> błagam...tylko bez takich;) Kazdy robi co lubi i potrafi....a ja po prostu muszę skończyć trzeci stopień żeby robić to na czym się znam;) Bo nic innego nie umiem:)

Gość 1on1
napewno dam znać !! może wczesniej jak chcesz możemy sie wymienić fotkami ! pogadac jeszcze przez gg na osobności :) przez skype :) mówisz i masz :) witaj kornik !

Gość nadal jest afera
satinelle I bardzo dobrze, że chcesz powalczyć z doktoratem, Wy kobiety jesteście lepiej przygotowane teoretycznie od nas facetów i macie wiedzę , tak 3majcie :)

ale dyskusja leci na całego... czytam czytam i nie mogę skończyć... jak humorki ? Bo u mnie rewelacja właśnie wrociłem z piwka z czterema pięknymi babeczkami... prawie nieeeebo :P