Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perła nie złota

A DLACZEGO kobiety zdradzają?

Polecane posty

Dużo tu oskarżeń, że facet zdradza, że jest on tym gorszym, ale kobiety też zdradzają i nie raz są bardziej perfidne od nich. Może podyskutujemy czemu kobiety zdradzają, nie zawsze są przecież zdradzane.....

Zdradzają poniewaz nacyztały sie za dużo książek o miłości, naoglądały za wiele filmów o miłości, i ciągle chcą utrzymywac stan zakochania tzw. chemie miłości (motylki, ciągłe adroowanie co pięc minut...). I co najwazniejsze - ponieważ ciągle chcą czegoś NOWEGO, INNEGO a niekoniecznie lepszego:)

Gość pierdolans
no i z nudow jeszcze

Gość zdradzaja bo mają takich
chłopów jak cyniczek i Tomaszek :p

Gość udowodnione naukowo
że jak kobieta przed stałym związkiem vs ślubem miała kilku partnerów, nie usiedzie później przy boku jednego. Zasmakowała różnorodności i to już we krwi pozostało.

Gość każda ma inny powód
bo się zmienił bo ten drugi jest taki...(każdy może wstawić co innego) bo nie czuję się kochana bo mam niską samoocenę bo rutyna bo będę żałować że nie wyszumiałam się bo tak wyszło bo byłam pijana bo nie wiem czy jeszcze go kocham bo on też mnie zdradził bo każdy facet to świnia ..........

Gość udowodniono naukowo
jak facet miał wiele partnerek pzred slubem, to i po nim będzie zdradzać! :p co jeszcze udowodniono? może to,że facet nie potrafi kochać .........poza swoją matką i samym sobą :p

Gość bo faceci to egoiści w łożku

Udowodnione naukowo, że kobieta jak nie miała partnera innego niż mąż bedzie chciała spróbować czegoś/kogoś innego:D

Gość udowodnione naukowo
mój dowód był pierwszy udowodniony naukowo :classic_cool:.

powiedzmy sobie szczerze zdradzi a potem szuka powodu, ktory moze podac i wymysla a bo to a bo siamto itp Jak kocha nie zdradzi, udowodnione naukowo:)

Gość dlatego faceci przeważnie
zdradzają! oni nie potrafią kochać :p

Gość udowodnione naukowo
musisz pogrzebać na stronach gus'u amerykańskiego :O. Już nie pamiętam strony, ale ich dane idą w świat, więc se nie pozwolają dmuchać w bańkę :classic_cool:. Więcej aprtnerów = większa szansa na zdradę, to było chyba jakieś 4 lata temu robionę, jak poszperam to wkleję linka

\"gus\'u amerykańskiego\" To że w amreyce jest więcej spaślaków to oznacza, że w mozabmiku tez?:P

Gość udowodnione naukowo
Badania były przez amerykańskich badaczy prowadzone, ale tyczą się ameryki łacińksiej, północnej i europy, znaczy się, są reprezentatywne próbki podane dla każdego kontynetu.

Gość szkoda że żadna naukowiec
nie napisała "skurwiel jest w każdym facecie " :p

Gość udowodnione naukowo
pewnie tak, bo tak te badania były długoletnie. Ale w sumie się nie dziwię, to nawet logiczne, że jak się roznorodności spróbuję to pożniej ciężko przy jednym chu *** wytrzymać :P. Linka zapodam, jak znajdę, może gdzieś w historii. 🖐️

Gość nie musieli
pisać że skurwiel jest w każdym facecie - to wiedzą wszyscy! :p

Gość pierdolans
ale pitolicie :o robia to z tego samego powodu co mezczyzni

Gość wfihofiu
to wszystko przez świąd :)

Moim zdaniem to bez względu na płeć, powody zawsze są podobne. W jednez z wypowiedzi (\"każda ma inny powód) widzę wyszczególnione kilka rzeczy. Ten problem tyczy się obojga płci. Ktoś rzucił temat: Daczego Wy faceci zdradzacie.. a ja pomyślałam, dlaczego kobiety zdradzają? a tak na pradę można to ubrac w jeden temat: DLACZEGO DOCHODZI DO ZDRADY? Chyba warto czasem o tym w takich kategoriach pomyśleć. P.S. I tu jest dowód, że w gruncie rzeczy to jesteśmy do siebie podobni. Tęsknimy za czymś, czego nie mamy, pragniemy rzeczy nieosiągalnych, kochamy nie te osoby lub czujemy się samotni. Czujemy się krzywdzeni lub sami krzywdzimy. Tak na prawdę to chyba brak spełnienia w życiu..... Częściej słyszymy o nieszczęśliwych parach niż o dobrych fajnnych i szczęśliwych zwiąkach (choć i w tych są sprzeczki czy kłótnie), a przecież są ludzie spełnieni...tylko oni nie muszą się tu dzielić, może nie mają czasu, na pewno niczego nie szukają. Pozdrawiam i życzę powodzenia i szczęścia :D

Moim zdaniem to bez względu na płeć, powody zawsze są podobne. W jednez z wypowiedzi (\"każda ma inny powód) widzę wyszczególnione kilka rzeczy. Ten problem tyczy się obojga płci. Ktoś rzucił temat: Daczego Wy faceci zdradzacie.. a ja pomyślałam, dlaczego kobiety zdradzają? a tak na pradę można to ubrac w jeden temat: DLACZEGO DOCHODZI DO ZDRADY? Chyba warto czasem o tym w takich kategoriach pomyśleć. P.S. I tu jest dowód, że w gruncie rzeczy to jesteśmy do siebie podobni. Tęsknimy za czymś, czego nie mamy, pragniemy rzeczy nieosiągalnych, kochamy nie te osoby lub czujemy się samotni. Czujemy się krzywdzeni lub sami krzywdzimy. Tak na prawdę to chyba brak spełnienia w życiu..... Częściej słyszymy o nieszczęśliwych parach niż o dobrych fajnnych i szczęśliwych zwiąkach (choć i w tych są sprzeczki czy kłótnie), a przecież są ludzie spełnieni...tylko oni nie muszą się tu dzielić, może nie mają czasu, na pewno niczego nie szukają. Pozdrawiam i życzę powodzenia i szczęścia :D

Gość jezu perła
Jezu perła weś ty się za naykę a nie takie pierdzenie,upssss!