Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_smutna_

Skazani na samotnosc. Wpisywac sie.

Polecane posty

a ja ciagle mam nadzieje... gdzies tam w srodku jest we mnie wiara, ze w koncu znajde swoja polowke... podobno z kazdego wiezienia mozna uciec... z wiezienia smotnosci rowniez

hmm dziwne jest to co piszecie. Same wróżki ;) naprawdę trzeba być dobrej myśli pomimo wszystkiego, pomimo przeszłości czasami burzliwej... nie ma innej drogi, bo droga dołowania się prowadzi tylko do dna, depresji i innych chorób cywilizacyjnych... pokochajcie to co macie i ten stan w którym jesteście... czerwonekije nie przesadzaj ;) jak to nikt się nie odzywał, a czy czytanie też się nie liczy ?? ;)

Gość małgoś.................
murmandamus - tez nienawidzę samotności. Ale oprócz życia w rodzinie nie zaznałam innej miłości i właściwie to nie wiem czy nie stało mi się coś, tzn czy jestem jeszcze zdolna otworzyć się na drugiego człowieka. Lata w samotności robią swoje. Także powoli dojrzewam do życia samej.

Absztyfikant - teoretycznie temat otwarty, ale praktycznie mało prawdopodobne. Atak klonów - przeznaczenie, ale nie na zasadzie\" w wielkiej księdze jest zapisane\". Ja znam przyczyny. Potrafie rozebrać siebie na kawałki. To tkwi w nas - przynajmniej we mnie.

KORNIKU---> CZY CELOWO MNIE OLEWASZ? NIE ZEBYM W ŁZACH TONĘŁA......ALE BARDZO MI PRZYKRO ŻEŚ TAK BEZDUSZNY I NIE POZNAJESZ \"STARYCH\" KOLEŻANEK:P

katasia---> no tak...jak już Ty zauważasz że mnie nie należy wkurzać...to znak...że coś w tym jest;)

a ze mna jest tak przewrotnie ze ja potrafie sie otworzyc na innych ale inne sie na mnie nie potrafią otworzyc, nie potrafią przedemną serca otworzyć. U mnie w rodzinie wszystko zawsze było w porządku. Tylko z rownisnikami relacje przychodzily ciezko i czesto byly takie ze bylem outsiderem , wlasne zdanie , ostracyzm spoleczny z tego powodu, potem proby zwrocenia uwagi na siebie i nadal samotnosc samotnosc i trudnosci w kontaktach z ludzmi, paranoja ze sie narzucam i takie tam a najgorzej to z dzierwczynami zawsze bylem najmniejszy , najmniej przystojny jako nastolatek a na dodatek nie mialem towarzystwa i ktora wtedy by takiego zechciala? Potem na studiach wszystko sie poprawilo na szczescie i mialem te swoje dwa zwiazki w koncu choc obecnie jestem sam to ze byly dodalo mi nieco otuchy ale obecny stan moj sprawia ze [esymistyczne mysli nawiedzaja , czasem takie ze przewiduje ze zostane kawalerem starym na zawsze.

Przygaszona, hm. Po raz pierwszy wzięło mnie tu na jakieś osobiste wywody. A co do\" wystarczy tylko chcieć\", to to jednak tak nie działa. Nie wszystko (ale na pewno dużo) zależy od naszej wolnej woli i świadomości. Niestety całe połacie tego, co nazywamy psychiką, jest ukryte przed naszym śwadomym dostępem. A to są bardzo głębokie i bardzo pierwotne sprawy, wzoce zaabsorbowane w dzieciństwie, urazy, lęki. Bardzo trudno jest przemodelować tę bazę. Nie twierdze, że to niemożliwe. Ale bardzo trudne.

Oki, muszę się Wam przyznać do czegoś , samotnie siedzę w domu przed kompem jak zwykle wieczorem , powinienem dzisiaj przy urodzinach ( prawie koniec trzeciej dziesiątki ) zrobić ucztę urodzinową i z partnerką moją świętować , nic z tego, partnerki brak i nadal jestem trzeźwy , fajnie jest z samotnymi kobietami z kafeterii urodziny własne obchodzić :)

Gość ulula
hmmm ja też zawsze właściwie samotna byłam...teraz jestem w czymś w rodzaju związku....układ dziwny bardzo..na tyle dziwny,że już nie wiem jak to z nami jest...gdy jestem z nim cały świat tańczy...gdy nie ma go...nie wiem czy jeszcze kiedyś go zobaczę...strasznie mi z tym,ale sama nie wiem jak lepiej-kiedyś gdy nikogo nie interesowało czy żyję,czy teraz gdy nie wiem czy go to interesuje...

Gość ona_smutna_
A ja powinnam byc teraz z facetem, ktory wyznal mi milosc a nastepnie olal :(

satinelle nie zapominam starych znajomych, chwilowo jestem zagubiony w mnogości zajęć jakie mam... absztyfikant wszystkiego naj... naj... spełnienia marzeń przede wszystkim... :)

Gość ona_smutna_
absztyfikant --> nie zachowalam sie, gdy mi to wyznal to popatrzylam w jego oczy i pocalowalam. potem dzwonil przez pare dni, a od soboty cisza.

absztyfikant! no to całuski słodkie-urodzinowe dla Ciebie! a wymagań to ja właściwie nie mam zadnych, zawsze idę jak w dym.

Oki, atak klonów.Jak zwał tak zwał, ja się też czuję skazana na samotność.

widze ze jakas imprezka jest:) i ktos ma urodzinki;) to ja tez chce dac caluska:* specjalnie dla absztyfikanta:D