Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan swojego losu...

Do panienek po 25 roku życia

Polecane posty

Gość tryntyn
Kolo frustrat zarabia 1200 brutto hahahha

Gość zdupiaj klaunie
żeby chociaż tyle :D

Gość tryntyn
do samotnego hehheheh zobaczymy jak dlugo wytrzymasz heheh przeciez Wy nie potraficie byc sami...musicie miec jakas dupe na boku -ktora dowodzi Waszej isciej meskosci hehhehehe

Gość a ty koleś przyznaj
o że Łatwiej jest wyrwać naiwną 18-stke powsadzać jej bajerów i odstawić jak sie znudzi niż kombinować ze świadomą kobietą.. bo taka może dokopać, prawda? A naiwna 18-stka to nie dosć że da dupy byle gdzie to i jeszcze wiele nie kosztuje. Poprzednicy mają racje.. pewnie grosza przy dupie nie masz i kombinujesz jak by tu skołować fajną laske która nie wymaga wiele poświęcenia. A 25- latka za szybko by się kapnęła że z ciebie frajer i nie ma co sobie dupy zawracac takim wypierdkiem. No ale kombinuj gościu... może predzej syfa złapiesz:P

Gość tryntyn
zgadzam sie w calej rozciaglosci Ktosiu powyzej hehehhe , ale Frustrat przynajmniej sie wyzyl i moze mu teraz lepiej na duszy ze mial odwage dokopac 25 latkom hehehhe

Gość a ty koleś przyznaj
no szkoda tylko że miał odwage zrobić to na forum... żenada

Gość hhehhheehhe
pewnie go kopneła jakaś 25-latka i chce sie przerzucić na glupie małolaty. no tylko te małolaty to teraz niezłe blachary wiec gościu sprzedaj tego malucha i kupuj starą fure z niemiec coby przynajmniej lepiej wyglądała..

Gość Dziobus
Mam 27 lat i partnera, który ma lat 26... wcześniej miał młodsze od siebie i chyba nie było wcale tak fajnie skoro jesteśmy ze sobą 1,5 roku w tym rok mieszkamy razem i w planach mamy ślub itd. I co powiesz na to baranie?

Gość chmmmmmmmmmmm
mam 26 lat. Nie uważam zebym ciało miała gorsze od nastolatki. Chcę załozyc rodzinę więc znalazłam partnera który jest na tyle odpowiedzialny aby stał sie moim partnerem życiowym. Oboje pracujemy, kupiliśmy mieszkanie na kredyt. Zaczynamy dorosłe życie. Widzę ze Tobie jeszcze daleko do tego.

Gość masz rację Amancie
bo tylko niewybredna na Ciebie poleci :p