Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

silicowa

Forum 30 - 70

Polecane posty

Coś w tym jest Marketa ale jesteś trzecią osobą co mi to mówi:P.Tylko słoneczko przygrzeje to zapewniam cię,że nie będe miał czasu wam tej wspaniałej atmosfery:D nie powiem:P

Czy mozna to zglosic na smietnik jako zasmiecanie watku? Prosze sobie takie dziecinady urzadzac u siebie:-D Marketo dzis ma juz byc lepiej,czyli ma nie padac wiec pozostaja tylko sniegi w gorach.U mnie Sola tez jest duza:-( Napisz co slychac u brata?

Witam :D :D :D :D :D skoro u Was taka pogoda nie ciekawa zapraszam na Kujawy tu jest pięknie od rana świeci słoneczko :D śpiewają ptaszęta :D ja większość dnia spędzam na działce kopie,grabie sieje po prostu jestem w swoim żywiole :D wiec na topik zaglądam bardzo rzadko ale listę obecności oczywiście podpisuje obowiązkowo :D pozdrawiam wszystkich bardzo wiosennie buziole dla Was 😘 😘 😘😘 🌼 🌼 🌼 sips +

12:40 [zgłoś do usunięcia] Marketa Jasne,że można (zgłosić na śmietnik ). U nas wreszcie dzisiaj słońce wyszło. Tylko,kruca,śnieg w górach szybciej będzie topniał.

Sips o tej porze to chyba nie szalejesz z kopaczka i lopata:-) Jak juz skonczysz to wpadnij do mnie nie mam tak duzo jak ty uwiniesz sie szybciutko i potem prosto autostrada do Markety;-) Marketo tak to juz jest z rodzina-wiem cos(czytaj brat meza) dlatego nie utrzymuje z nimi kontaktow.Wiecznie trzeba cos bylo dla nich robic,pozyczac im kase na wieczne nieoddanie.A jak nam sie lepiej powodzilo to tesciowa sprawiala ze maz mial wyrzuty sumienia z tego powodu masakra....I oczywiscie my nie moglismy na nic narzekac. Dla wszystkich 🌻 🌻 🌻

🖐️ Patyczak wczoraj wieczorową porą to ja szalałam ale z ułamkami :o na szczęście okiełznałam je :D Marketo nie zamartwiaj się tak bardzo tym wszystkim,Ty robisz wszystko co w Twojej mocy aby pomóc najbliższym i to jest najważniejsze a z resztą muszą uporać się sami taka kolej rzeczy będzie dobrze zobaczysz 🌼 pozdrawiam i życzę miłego dnia :D

witam Tak mi tutaj dobrze,że na stałe zawitałem i żadna siła mnie już nie ruszy.Chyba,że będe bez przerwy siedział na śmietniku.:P Cóz takie uroki z tymi młodymi dziewuszkami są.:PAle jesteście zbyt kulturalne aby powiedzięc a wyp................ stąd. no to pare bukiecików za to ode mnie.🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

No tak ja jestem bardzo kulturalna :-D zwlaszcza ze podlegam Ministerstwu Kultury i Dziedzictwa Narodowego:-P

Dzięki za zaproszenie ale wiesz na zartach się znam:D. Ta pierwsza kopia była przez sentyment a druga świetna wasza czyli patyczaka i twoja riposta:D i tylko tyle i az tyle.:D:classic_cool: Ażeby już tutaj nie marudzić więcej izabelinko nie patrz na dzisiejsze żartowanie tylko odwiedż mnie.Przecież cię nie ugryzę:P czego ty się obawiasz? Jeśli nie wierzysz mi wyślę ci po angielsku całą procedurę zażywania.A nie patrz na lewe firmy co się podkładają pod ten specyfik. W ub. roku zażyłem 100 tabletek 3x dziennie i do dzisiaj bólów nie odczuwam.Żona zaczęła zazywać od grudnia i w marcu serdeczne podziękowania składała naszym przyjaciołom przez skajpa.A leczyła sie także lekarze położyli ją do łożka i przez 3-y miesiące nie wychodziła zniego.Jak cię mam jeszcze przekonywać.Jak napisałem do kumpla do Kanady,że takie brednie wypisują tutaj w necie o tym specyfiku to odpisał mi że przekazał ten e-mail producentowi.Zobaczymy jak długo zagości w necie.

Ty sie karminadla smiejesz a ja niestety mowie prawde tak tak mowie prawde. Zdziwiony:-P Dzis pogoda jak marzenie:-) i oby tak dalej bo brakowalo mi sloneczka:-D

🖐️ 🖐️ 🖐️ pozdrawiam Was bardzo cieplutko i życzę miłego dnia 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼

🖐️ Oj Marketo ❤️ wczorajszy dzien nie byl dla Ciebie latwy.Czasami sobie mysle ze to zycie bywa do bani-ktos nie calkiem dobrze to sobie wymyslil. A co sie tyczy komp moze jakis lepszy antywirus? Dzis biore sie za dalsza czesc porzadkow domowych:-) jak juz przebrne przez okna z salonu to bedzie dobrze. Pogoda nastawia optymistycznie wiec mysle ze nie bedzie zle:-)

Co to za wagary 😠 Stawac mi tu zaraz do raportu:-) i zeby wytlumaczenia byly przekonujace:-) Marketo chyba sprawdzila sie przepowiednia ze 1.04 komputery beda atakowac wirusy.Tez mam jakies paskudztwo i tylko sie wkur..czekam az sasiad przyjdzie i zagladnie na to. Zostawiam kawunie \_/>

Witam ja nie będę się tłumaczyć bo nie mam żadnej sensownej wymówki,powiem po prostu PIĘKNA POGODA ot i tyle :D żal siedzieć w domciu :D Marketo 🌼 pozdrawiam i życzę udanego dnia :D

Marketo to zaszlalas:-) Moj monitor tez prosi sie o wymiane ale nastapi to pewno jak go szlag trafi;-) Co sie tyczy roznych linkow,wiadomosci to ja nigdy nic nie otwieram jak nie wiem od kogo-a i to moze byc niebezpieczne.Czasmi na gg mam zostawione rozne linki ale to chyba otwieraja szalency:-D

Witam :D Marketo gratuluje zakupu,wydatek spory to prawda ale sprzęt posłuży Ci długo wiec na pewno warto było zainwestować :D Patyczak masz racje te linki na gg od nieznajomych mogą być bardzo niebezpieczne ja je od razu usuwam,wole nie kosić losu Karminadla 🖐️ pozdrawiam Wszystkich i zmykam mam w domu chorego męża :( muszę się nim troskliwie zając :)

Gość Dallia
Wreszcie ładna pogoda i mogę wychodzić z synkiem na dłuższe spacery. Zbliżaja się święta a ja jeszcze musze porobić trochę porządków, trudno mi teraz przy małym. Muszę tez więcej przygotowac na św, bo będziemy miec gości, tym razem nigdzie nie jedziemy, synek jest jeszcze nie chrzczony, dopiero jak ochrzcimy będziemy odwiedzać rodzinę, tu taki przesąd, że przed chrztem nie powinnno się.

🖐️ Sips opiekuj sie mezem i korzystaj ze masz go w domu ;-) Pogoda marzenie:-) Dallia synek pewno nabiera sil ,cialka:-D i rosnie jak na drozdzach. U nas jesli sa jakies starsze osoby w rodzinie to tez zabraniaja wychodzenia jesli dziecko nie jest chrzczone. Kwiaty wiosenne dla wszystkich 🌻 🌻 🌻 🌻

Gość Zsófi
Witam wszystkich. Miło tu u Was :-) Pozdrawiam serdecznie.

Witam :D Dallio nigdy nie słyszałam o takim przesadzie... Patyczak dzieki za kwiatki ... Marketo 🖐️ Zsófi 🖐️ pozdrawiam i zycze miłego dzionka 🌼