Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

silicowa

Forum 30 - 70

Polecane posty

Gość Hakuna matata.................
Pomyślności.:classic_cool: Trzymacie się SUPER.🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

🖐️ Ledwo zwleklam sie z wyra-ten remont mnie wykonczy a mojego m doprowadzi do grobu;-) Jeden pokoj wyszedl swietnie wiec zaczelismy reszte.Klatka wysoka ile sie nakombinowalismy zeby to pomalowac-prowizoryczne rusztowania postawic-udalo sie jak zaczelismy malowac sciany to m raczka i co sie okazalo ze gips zaraz odpadnie.W czasie budowy byl chyba za szybko robiony i teraz mam w scianie dziure 😭Trzeba zagipsowac na nowo,nici z malowania a ile syfy az mi sie beczec chce. Sama wymyslilam ten remont i m powiedzial ze mnie zabije za to w co go wkopalam. Dobrze ze w pracy mam taki troszke gumowy urlop i moge sobie poczarowac;-) Pogoda jest swietna schnie wszystko w mig wiec samo malowanie idzie szybko. Po malowaniu to sie chyba zajade aby to doprowadzic wszystko do ladu ale coz nie miala baba klopotu to wymyslila malowanie :-) Lece wlaczyc praleczke i przygotowac cos na obiadek. 🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻

Witam,witam juz jestem :) :) :) dziewczyny było fantastycznie tego mi było trzeba,jak tylko uporam sie z rozpakowywaniem to napisze więcej....pozdrawiam buziaczki dla Was 😘 😘 😘

Witam :D kurcze ależ jestem zawalona robota nie mogę tego wszystkiego ogarnąć,trawa urosła wiec trzeba skosić,wiśnie na gwałt trzeba zrywać bo już lecą z drzewa i zrobić jakieś dobre winko tylko jeszcze nigdy tego nie robiłam i nie bardzo wiem jak się do tego zabrać .......na dodatek siostra przywiozła mi swoja córeczkę 2 letnią......no nic koniec przerwy do poklikania 🖐️ pozdrawiam Was dziewczyny serdecznie :) :):)

🖐️ W konu pada bo ten wczorajszy upal byl uciazliwy-duchota straszna.U nas tylko jest mozliwa taka skarajnosc wczoraj 35C a dzis 15C. Sips podroz ci posluzyla bo dostala palera ;-) tyle tylko ze do pracy a nie na leniuchowanie ;-).Wiem o czym mowisz-trawka u mnie wola o koszenie w ogrodku zaczyna zarastac .....a ja w koncu chyba uporalam sie z tym malowaniem i tapetowaniem. Dzis jeszcze musze podocinac tapete przy schodach aby w koncu miec to z glowy. Od poniedzialku ruszam ze sprzataniem bo takiego balaganu to ja jeszcze nigdy w zyciu w domu nie mialam.Jakby przeszlo tornado :-D nic nie jest na swoim miejscu istna masakra. Mam dzis jeszcze jechac po zaslone do pokoju,m dal sie przekonac:-) Skonczyl mi sie moj gumowy urlop i trzeba zaczac chodzic do pracy. We wtorek basen a w czwartek-tatralandia i szczerze mowiac juz polowa lipca 😠 za chwile przyjdzie jesien i zima 😭 Sips -uchyl rabka tajemnicy co porabialas na tym wyjezdzie. Marketo-goscie dojechali?

:-D Swieci sloneczko co swiadczy tylko o jednym sprzatanie bedzie na calego. Marketo sprzatanie to pikus-no nie wiem jedna kobieta musi posprzatac caly dom.A jest tego troszke.Po malowaniu doczyscic wszystko-wszedzie widze jakies kropki od farby,okna do mycia,dywany do trzepania....oj przydalaby sie pomoc domowa. Jak juz bede tak szalec z tym sprzataniem to mam zamiar wyrzucac co niepotrzebne-stare gazety,papiery,papierzyska itd.Chomikuje czlowiek i tylko polki zapycha,sa rzeczy ktorych nigdy nie uzylam wiec stwierdzam do wyrzucenia.Jak uporam sie z domem to garaz i kotlownai \"pojda pod noz\" ;-). sips przystopuj troszeczke-praca nie zajac nie ucieknie ;-) i kto to mowi :-P Trzymajcie sie 🌻

Witam wybaczcie mi kobietki że tak rzadko tu zaglądam ostatnio ale jakoś tak wpadłam w wir obowiązków i trudno mi się zatrzymać :) mówicie że czekacie na relacje z mojego wypadu no powiem szczerze ze jest co opowiadać szkoda ze nie możemy osiąść przy kawce i powspominać...no cóż moja podroż rozpoczęła się od miejscowości Białobrzegi chwila zwiedzania i obiadek w restauracji, potem kierunek Niemcy dokładnie Berlin byliśmy tam jeden dzień a z tamtą pojechaliśmy do Holandii,potem Belgii i dotarliśmy wreszcie do Francji przepięknie położone miasteczko o nazwie Kale mówię Wam co za widoki po prostu piknie....potem trzy godzinki na promie(przyznaje kołysało i to bardzo ) i w reszcie dotarliśmy do Anglii tam spędziliśmy 2 dni zwiedzaliśmy Londyn,Bristol ..... i niestety musieliśmy wracać do domku :( ale mimo ze moja podróż nie trwała zbyt długo jestem z niej bardzo zadowolona ... pozdrawiam Was moje kolezanki miłego dzionka życzę :)

> > > kawunia pachnaca :-) Zapowiada sie piekny upalny dzien wiec moje drogie kolezanki nie bede pisac co mnie czeka. Sips krotko ale bardzo aktywnie i to sie liczy.A zawsze to jakas odskocznia od dnia codziennego,bo czasami w tym kolowrocie mozna zwariowac. Jak to bywa w takich pzrypadkach po powrocie trzeba zagescic ruchy bo zaleglosci domowe sie spietrzyly ale co tam powoli powoli wszystko sie zrobi.Doszlam do takich wnioskow i nie szaleje ze sprzataniem. Na sobote zapowiedzal sie znajomy wiec luzik w niedziele jedziemy do Frydka Mistka na basen wiec tez luzik:-) w sumie luzny weekend mi sie zapowiada;-)

Witam witam:) dziewczyny mam dobrą wiadomość jutro podpisuje uowe o prace !!!!!!!!!!!! na razie na pól roku ale zawsze to coś :D będę pracowała w bibliotece publicznej dla mnie to idealne zajęcie zwłaszcza że do pracy mam dosłownie kilka kroków :D zmykam załatwiać formalności pozdrawiam Was cieplutko pa

Marketo ślicznie dziękuję za przepis na pewno skorzystam mam jeszcze trochę wiśni to zrobię drugi balon właśnie tak jak piszesz :) napisz jak tam zakupy :) mam nadzieje że będą udane .... oczywiście w link będę klikać :) pozdrawiam cieplutko 😘

> kawunia dziewczynki czujecie zapach ..... Ale byla nawalnica w nocy,koszmar ale mozan bylo sie tego spodziewac po tym jak ciezko sie oddychalo wczoraj. A ja caly dzien spedzilam na Slowcji w Tatralandii. Wrocilam wykonczona....czlowiek na czlowieku,drogo i ten straszny upal..mieszanka nie do zniesienia. Moj syn powiedzial ze juz zemna tam nie jedzie,woli chodzic sobie nad rzeczke z dziadkiem. Do pludnia jade z zyczeniam do szefowej bo to Anna,po pludniu kosmetyczka:-) W miedzy czasie kupa roboty-jeszcze zostal mi duzy pokoj do posprzatania. sips moje gratki :-D praca jak znalazl dla Ciebie tylko jak juz utkniesz w tych ksiazkach to nie zapominaj ze my tu jestesmy:-) Marketo glowa do gory bedzie dobrze dobrze:-) Lece wypic kawke i zabieram sie do pracy. Trzymajcie sie 🌻

Witam z samego rana zostawiam gorąca kawkę a jeśli ktoś ma ochotę trochę śliwek ... Patyczak spokojna głowa nie zapomnę o Was co prawda z pracy nie bardzo mogę klikać ale zaczynam dopiero o 11-stej wiec postaram sie zaglądać tu od rana :) lub wieczorkiem :) Marketo jak tam po wizycie u lekarza nic nie piszesz ...wszystko dobrze ? pozdrawiam i życzę miłego weekendu :)

Witam :) te burze chyba mnie wykończą w dzień to jeszcze jak cie mogę ale w nocy coś strasznego,jak długo to jeszcze potrwa czy będzie normalne lato w tym roku ???? :( Marketo pytasz jak w pracy ??? chciała bym napisać że jest super ale tak naprawdę to mam wrażenie ze wszyscy maja do mnie żal że w ogóle tam się pojawiłam,zresztą jedna z babeczek powiedziała mi wprost że jestem tam nie potrzebna i mam spadać do domu ....ale nie ona mnie przyjmowała do pracy i nie ona mi płaci,pewnie miała już kogoś na moje miejsce i jest na mnie zła że jej się nie udało wsadzić na mój etat kogoś ze znajomych,jednym słowem atmosfera jest okropna,ale jakoś daje rade,nie mam innego wyjścia,dziś są takie czasy a nie inne i nie ma co liczyć na wyrozumiałość.... o klikaniu pamiętam wiec spokojnie :D Patyczak proszę podpisać listę obecności :) pozdrawiam i życzę miłego dnia 🌼

> dla wszystkich pachnaca i mocna :-) Weekendzisk uplynal szybko i pracowicie.W sobote jak to w sobote sprzatanie,gotowanie,ogrodek itd.W niedziele zaczelo padac wiec wybralismy sie do Ikei po meble i inne drobiazgi i tak zlecialo.Wczoraj wybylam z mama na zakupy wiec cale do poludnia przelecialo. Dzis jade z dziecmi do kina a czwartek na wycieczke do parku dinozaurow. Sips tej atmosfery to ja ci nie zazdroszecze-wiem jak to jest. I jak tu czlowiek ma pracowac skoro takie babsztyle mu to utrudniaja. Badz twarda i nie daj sie :-) Ja tez jestem twarda ale w stosunku do m tak mnie zezlil wczoraj ze sie zaparlam i powiedzialam basta nie bede nic nikomu udawadniac-skoro wymyslil sobie teorie i kurczowo sie niej trzyma to on ma problem. Te chlopy sa czasami takie glupie:-P Markero klikam:-) Trymajcie sie cieplutko 🌻

Witam :) dzięki dziewczyny za wsparcie :D nie poddam się tak łatwo długo czekałam na te prace,podpisałam umowę do 22stycznia i do tego czasu nie mam zamiaru odchodzić stamtąd ..... Marketo no to współczuje Twojej siostrze i życzę jej wytrwałości...... Patyczak dzięki za kawusie ten piękny aromat codziennie przyciąga mnie do kompa :D :D pozdrawiam i życzę miłego dnia :) 🌼

Wpadam z herbatka:-) A poza tym spac mi sie chce. Mam teraz cale wyro dla siebie bo maz ma nocki:-)Spie na ukos wzdluz jak mi wygodnie :-D Jutro wycieczka z synem wiec caly dzien z glowy-przeniesiemy sie do ery dinozaurow:-) Wczoraj zaliczylam kino tzn dzieci zaliczyly Pottera bo ja poszlam na sklepy i tylko kase wydalam :-D ale jestem zadowolona dwie pary butow i sukienka.Jedne to kupilam za 13zl.Ostatnia para.Jestem z siebie dumna:-P Marketo cos w ostatnim czasie jakies fatum zawislo nad tym Twoim sprzetem. Sips pewno sprzata,gotuje,prasuje w konu juz nie ma tyle czasu co przedtem nasza Pani Bibliotekarka:-) Mialm dzis ogladac film na dvd ktory dostalam od znajomego ale nie mam sily.Podobno dobry ale trudny wiec chyab zostawie go na piatek. Trzymajcie sie cieplutko 🌻

Witam :D Patyczak masz racje sprzątam,gotuję itd. jeszcze panuje nad tym wszystkim nie jest tak źle ;) ale Ty to masz fajnie same przyjemnosci kino,zakupy,a dziś dinozaury choć przyznaje że takie wypady tez bywają wyczerpujące :O Marketo może nie będzie tak źle z tym Twoim sprzętem komputerowym :) nie denerwuj się tak bardzo ... pozdrawiam i zmykam bo czas mnie goni a chce jeszcze kliknąć w linki :) pa pa trzymajcie się zdrowo :D

Wrocilam i nic mnie nie zezarlo:-P za koscista chyba jestem ;-) Upal straszny wiec jestem padnieta. Atrakcja taka sobie,chyba jestem za stara na takie dziwadla. Ludzi mnostwo wiec nawet nie ma jak zdjecia zrobic zreszta wszyscy z aparatami,kamerami telefonami niczym japonscy turysci :-) Jutro wolne wiec bede odgruzowywac dom,prac kosic czyli normalne zycie polskiej kobiety 😭 Sips kto by sobie nie dal rady jak nie ty:-) zreszat dziewczynki tez pewno ci pomagaja. Marketo prosimy nawiazac lacze ze swiatem.

:-) I znow bedzie dzis ladnie czyli kobiecych obowiazkow ciag dalszy. Dla odmiany biore sie dzis za ogrod w koncu skosze trawke po mojemu bo maz to kosi jakby slepy byl.Nie chce sie wjechac pod krzaczek pod drzewko tak na odpieprz to robi 😠 Filmu nie obejrzalam-musieliby mnie gdzies zamurowac abym mila chwile spokoju.Tytul filmu"4 miesiace,3 tygodnie i 2 dni" Jak mam wieczorem czas to jestem padnieta i wole isc do wyra niz gapic sie w telewizor. Jutro wybieramy sie do Frydka Mistka po moiczymy dupki troszke :-) Nastepny weekend znow szykije mi sie impreza w prayc ale tym razem powiedzialam basta nie ide juz na nocke i tylko w jeden dzien. W koncu kazda z nas ma rodzine wiec dlaczego jedne i te same osoby maja pracowac w nocy albo w ogole pracowac. Jak to w takich sytuacjach bywa wykrecajacych sie nie brakuje.W koncu wszyscy jestesmy pracownkami i jakas sprawiedliwosc musi byc. Marketo to jest jakis psychol!!!Ze tez go nie zablokuja. Lece jescze kliknac tu i tam :-) Potem na zakupy. Trzymajcie sie 🌻

Witam :D ja tylko pomacham 🖐️ gość będzie miał mniej do kopiowania .... pozdrawiam i życzę spokojnego weekendu :)

Macham łapka i lece pic kawunie 🖐️ Dla Was oczywiscie tez jest > Chlopaki spia wiec delektuje sie cisza :-) Jedziemy dzis do Czech wiec caly dzien z glowy.Tesciowa znow nas do siebie zapraszala-niezmordowana kobieta-niestety przegrala z basenami :-D :-P Pewno obmysla teraz gdzie wyslac drugiego synusia aby tez mial co powiedziec.Wyslala go juz nad morze z zona i dzieckiem ale byli tylko 4 dni bo tak drogo i pogody nie bylo.Jechac tyle czasu i zaraz wracac paranoja.Zreszat nie ma sie co dziwic zawsze mieli jakies takie popierdo...pomysly a ona byla z nich taka dumna.Jak ja sie ciesze ze nie musze juz miec z nimi kontaktow. Marketo prosze o luz :-) Przespalas sie juz wiec mysle ze bedziesz lagodna jak baranek:-) Sips przypominam ze dzis niedziela i do pracy nie musisz isc :-) Trzymajcie sie, i wypoczywajcie :-)

Zdazylam zajechac,opalic sie i wrocic a Wy nic 😠 Chyba ze tez korzystacie ze sloneczka i innych dobrodziejstw jesli tak to wybaczam :-) Poklikam jeszcze tu i tam i ide przywitac sie z lozkiem:-)

Gość Naczelny Lucyper
Jak często klikac Marketo?

Dzisiaj... Życzę Ci dnia zwykłych cudów. Gorącą filiżankę kawy, którą ktoś dla Ciebie zrobi. Nieoczekiwanego telefonu od starego przyjaciela. Zielonych świateł na Twojej drodze do pracy, albo sklepu. Życzę Ci dnia małych spraw, które Cię ucieszą... Najszybszej kolejki w sklepie spożywczym. Dobrej piosenki zaśpiewanej w radiu. Twoich kluczy dokładnie tam gdzie ich szukasz. Życzę Ci dnia pełnego szczęścia dawkowanego w perfekcyjnych dawkach, które dadzą Ci radosne poczucie, że Pan uśmiecha się do Ciebie, obejmuje Cię i przygarnia ponieważ jesteś kimś specjalnym i nietuzinkowym. Życzę Ci dnia Pokoju, Szczęśliwości i Radości. Mówi się, że zajmuje minutę, aby znaleźć szczególne osoby, godzinę aby je docenić, dzień aby je pokochać i całe życie, aby o nich zapomnieć.

:-) Upal upal zar leje sie z nieba :-) ale dobrze w koncu to lato i wakacje. Jednak na ogrodek nie dziala to zbyt dobrze 😭 Dzis pol dnia jezdzilam za farba nigdzie nie bylo takiej jak potrzebowalam 😠 musialam zakupic inna a z efektu nie jestem zadowolona ale coz zrobic.... Zaliczylam tez zebranie w pracy-weekend imprezka ale ja tylko w sobote w niedziele mam to gdzies :-) i na nocke tez nie ide :-) jade z chlopakami do Frydka :-)utrwalic opalenizne. Jutro czeka mnie Wisla basen-chyba mi pletwy wyrosna :-P Sips jestes nasz nadworna poetka:-) Marketo jechalam w niedziele przez Cieszyn i jakos naszla mnie ochota aby pojechac tak pospacerowac,odwiedzic stare katy mam nadzieje ze uda mi sie to jeszcze w te wakacje. Lece zazyc kapieli .

Część {kwiatek] wczoraj żar z nieba ???????????????????? u nas cały dzień padało :O dziś tez nie jest lepiej :( Patyczak czy Ty aby nie masz już dość tej wody ileż można się pluskać :D :D :D Marketo odnoszę wrażenie że ostatnio nie jesteś w najlepszym nastroju czy coś się stało może masz jakiś problem i chcesz pogadać w końcu jesteśmy tu tez po to aby sobie pomagc....ale może sie mylę chce żebyś tylko wiedziała że możesz na mnie liczyć :) pozdrawiam i życzę spokojnego dnia :D 🌼

🖐️ Melduje ze pogoda sie zepsula :-D a tym samym nie pojechalam na wycieczke :-) Nadgonilam prace w domu bo jutro kolezanka wpadnie z dziecmi wiec tzreba bylo pajeczyny wymiesc ;-) W czwartek klaniaja mi sie Czechy oczywiscie kapiele. Nie lubie za bardzo tych kapielisk gdzie sa tlumy-bo to tylko bakterie w ogromnych ilosciach i Bog wie co jeszcze ble ble ble dlatego pozostane przy opalaniu :-) W piatek musze gdzies wybyc-tylko jeszcze nie weim gdzie,taka mala zemsta na m za dzisiejsze ryby 😡 Burdel w kotlowni i garazu a on ma to w du... i jedzie sobie marnowac czas.Dlatego juz dzis zapowiedzailam ze wychodze. W sobote tez ide do parcy wiec posiedzi sobie sam to zmadrzeje:-) Marketo sloneczko co Ci lezy na sercu ❤️ Sips jak tam stosunki albo brak stosunkow z kolezankami z parcy.

Patyczak jak możesz się mścić na m oj nie ładnie..... a tak poważnie to ja tez mam czasami w domu podobne sytuacje i strasznie mnie to wnerwia jeśli chodzi o mój brak stosunków z koleżankami....sorry z koleżanką (tylko jedna jest wredna) to jakoś sobie radzę,robię to co do mnie należny i tyle czy jej się podoba czy nie musi ze mną wytrzymać te pół roku :O Marketo pomachaj do nas 🖐️🌼

🖐️ 🖐️ 🖐️ No tak Marketo zolza jestem straszna :-P ale mam taka kurw..jak tak robi ze nie wiem.Rzuca wszystko i wychodzi a godzine wczesniej pinkoli ze nie ma co robic.Jest co robic tylko ze sie nie chce a ja powiedzialam ze nie bede za niego nic robic. Wrocil wczoraj i od progu wola-jesc to ja mu na to wszystko jest prosze sobie robic ja wlasnie siadlam i chce chwile odpoczac:-) Sprzatalam w tym czasie jak ty siedziales wiec ja teraz siedze. Nie pozostalo mu nic innego jak zrobic sobie kolacje samemu:-) Zapowiedzialam Mu tylko ze w piatek ide do kina-sama mine mial kiepska :-D Wiecie co a najsmieszniejsze jest to ze rozmawialismy ostatnio o drugim dziecku-wiec wczoraj powiedzailam ze nie ma mowy.Sama z dwojka dzieci zostawac nie bede a moja mama nie bedzie ciagle uwiazana. Dzis przyjedzie kolezanka z synami wiec bede sobie kawkowac i siedziec :-) Marketo moze jakas rozmowa ❤️ wiadomo nie o wszystkim da sie tu pisac.Jak sie czlowiek tak czasami wygada,wyzali to jakos lzej na sercu. Sips ty sie ta cholera w ogole nie przejmuj siadz do niej dupa:-P i miej ja gdzies ja tak robilam ze swoja dawna sprzataczka.Boze co to bylo za babsko....dziekuje Bogu ze poszla w cholere:-) Trzymajcie sie cieplutko 🌻