Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

silicowa

Forum 30 - 70

Polecane posty

Nic to patyczak ,poradzimy sobie;) nic dziwnego ze był ciekaw ,nie bedzie rozmawial z nie wiadomo kim i słusznie ;):D Przerwa od klikania ,bo mnie mezus na film woła:) Miłego wieczoru :)

to dziwne ale wysyłam jedno kliknięcie i nic stoi w miejscu.raz zalogowałem i nic więcej nie wpisuję. dopiero drugie kliknięcie powoduję wysyłkę. Hajduś dzięki za przepyszne smakołyki. super mąz pomaga małżonce ewenement niespotykany w tej szerokości. dziękujemy za zaproszenie oczywiście sie zjawimy. Hipotetycznie jak by Was było np.22 osoby i WY ZAPAMIęTACIE wszystkie imiona?

proszę nie przesadzać nie potrafię tak szybko pisać. z tym listem to będzie problem.No ale będę musiał sobie poradzić.poradziłem sobie w życiu to nie będzie żadnego problemu.Coś po głowie chodzi ale to nie całkiem do końca.Wypuszczacie mnie na szeroką wodę ba ocean.Nie ma taryfy ulgowej a mogla być.

ale jestem w sytuacji miedzy ciastkiem a tortem.co tu wybrać oto jest pytanie?Szalenie bardzo inteligentne jesteście i w dodatku bardzo miłe.o przypomniałem sobie nie chcem a muszem a tutaj jest odwrotna sytuacja.Pozyjemy podyskutujemy.kto poszedł spać.?

ja jedna noga jestem w lozku ale za to rano obiema bede budzi was na kawke :-D

Gość żona czy kto
Witam dziewczyny,to ja i......Mam ciągłe kontrole kompa.Posyłam Wam duże buziaki.Odezwę sie jak będę u mamy.To nick chwilowy.

Pomacham na dobranoc :) 🖐️ widze ,ze tez wczesnie spac chodzicie...czyzby tu były same skowronki ?zadnej podobnej do mnie sówki nie ma?

\\_/> kawunia na dobry poczatek dnia sama bede pic po tych waszych nocnych szalenstwach jestescie pewno jeszcze w krainie snu Izabellinka 🌻 jak bedziesz u mamy to nie zapomnij ze my tu jestesmy i czekamy na wiesci od ciebie

\_/> kawunia na dobry poczatek dnia sama bede pic po tych waszych nocnych szalenstwach jestescie pewno jeszcze w krainie snu Izabellinka 🌻 jak bedziesz u mamy to nie zapomnij ze my tu jestesmy i czekamy na wiesci od ciebie

Witam :) Patyczak 🖐️ czy Ty tez to widzisz,topik rozkwita nam na wiosnę hihi dzieki za kawke pyszna :D 🌼 Izabelinko 🖐️ 🌼 Marketo 🖐️ 🌼 Hajduś 🖐️ 🌼 Dallio 🖐️ 🌼 😘 Korn 🖐️ no dla Ciebie nie bedzie kwiatka ale wirtualny buziaczek chyba moze byc 😘 musimy dbac o naszego rodzynka,może dzieki buziaczkowi dostane większy kawalek tortu hihihi pozdrawiam i zyczę miłego dnia 🌼 🌼 🌼 🌼

czasami tak bywa to normalne wiec nie przejmuj się 🖐️

Witam wszystkie sympatyczne i miłe dziewczyny. Ale mam pecha.Dzisaj małzonka niosła przepyszny tort do Was i potnęła się.Tort wylądował na monitorze i klawiaturze.Liże bez przerwy ekran i łza mi się w oku kręci,że ominą Was takie przepyszne smakołyki.Nie podejrzewamJą,że zrobiła to umyślnie chociaz jak kocha to bym się nie zdziwil.Taka niestety natura kobiet jest ale nie tylko.Nic to w przyszłości poniosę ten tort i nic złego nie powinno się stać.Takie sympatyczne towarzystwo a tu taki przypadek.Smula niestety.Kawkę wypiję po południu więc przepraszam .Coś od wczoraj nie mogę wejść do poczty.Będę musiał iśc do syna bo w drugim pokoju ma Della.Najstarszy ma 12 lat i tak po kolei co 3 lata w dół czyli 9 i 6.Bardzo dobrze się uczą tak wię trzeba było im sprawić co nieco.Czuję ze najstarszy syn mnie wkręcił cholera,żeby to znał.?Żona bez przerwy mój pseudo wymieniała,ale jest to możliwe?Młodszy syn jak mi powiedział Tato ktoś cię wkręca to wczoraj domyśliłem się ze to mój własny syn.Jest to mozliwe że byłby mądrzejszy ode mnie.Coś mi tu nie pasuje.Jak mi to sredni syn podsunął tą myśl cholera 9 letnin paroksyzm śmiechu mnie ogarnął.On czyta listy na kafeterii.Jak mu to zablokować?Przeciez jak seksiści w skórach kobiet się wypowiadają to jest ochydne.I jak on to czytał to SKANDAL i woła pomstę do nieba.Powiedzcie mi jak mam mu to zablokować? komputer Dell.Na razie śpieszę się.

powiem ci ze mlodziez bardziej wyedukowana niz dorosli cholera i wyskipialy mi ziemniaki 😡 pora zwijac zagle po syna do szkoly a potem juz tylko pedzic do pracy

Witam szacowne grono przyniosłem świetny koniak serbski i węgierski tokaj. Czy przynieść jeszcze sernik? mam niedaleko.

Dzien dobry :) O! konkurencja dla mojego sernika jest;) Drink o tej porze?? uuułaaa :D Zabieram sie...aczkolwiek niechetnie ,za obowiązki Miłego dnia:)

Hola,hola a na którą do pracy idziesz.Bo to nie wiadomo a nuż się skusisz i będę odpowiadał a przyjaciółki mi oczy wydrapią.Przyjdziesz,zgłosisz się i podelektujemy się

Ja sie juz prawie ze wszystkim uporałam i chętnie słodkiego trunku bym się napiła ;)

Co się dzieje fiksują te pieruny jak diabli,wysłołem to we 13.45 a o wtoryj Ci to przyszło

Zdecydowanie Tokaj,łagodniejszy i na ta pore jak najbardziej odpowiedni :)

świetnie już nalewam a może poczekamy aż przyjaciółki się zjawią??

Czekamy :) a w tym czasie popodjadamy troche...chcesz? mam pączki, mozemy połasuchowac ;)

pewnie.chętnie się poczęstuję. a co u ciebie słychać nowego i ciekawego.a skąd Jesteś.