Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała krateczka

Zastanawiam sie jakie macie zainteresowania .......

Polecane posty

Gość biała krateczka

co bywalcy kafeterii robia po pracy,czym lubia sie zajmowac ,czym sie pasjonuja........:)

Gość Krzysztof Krawczyk
kafeteria:):);)

Gość zez
pasjonuje mnie cukier w cukrze

Gość biała krateczka
czy wy nie mozecie odpowiedziec normalnie a nie zaraz zarty :O

Gość zez
biała krateczko możemy ale po co się zaraz złoscisz usmiechnij się

Gość interesuje mnie
życie, ale byle nie miało nic wspólnego z matma chemia i fizyką... brrrr a tak to mnóstwo mam pasji, a czasu wciąż brak

Gość zez
tak poważnie pasionują mnie konie

ja interesuje się zwierzętami, sportem (rolki, rower, pływanie) lubie oglądać mecze piłki nożnej i grać w piłkarzyki, lubie pić piwo oraz chodzić do klubów, uwielbiam czytać książki, lubię język angielski i podróże zwłaszcza w góry ;)

lubie pizze, spaghetti, anime, fizyke i wylegiwanie sie w lozku:P kolekcjonuje mangi i rysunki ;) nie znosze gotowac ale uwielbiam jesc:P

Książki - czytam wszystko (no prawie) co wpadnie mi w ręce, rysunek, malarstwo, joga, ezoteryka, kafeteria:P, imprezy, muzyka...

~~jęz. włoski, francuski, angielski ~~ Japonia, gejsze, bonsai, jappanese fashion ~~sport: snowboard, narty, łyżwy, pływanie, rolki ~~ sport w tv -> football :D oraz gimnastyka artystyczna ~~ksiązki: Terry Pratchett, Kurt Vonnegut, Witold Gombrowicz, Sigmund Freud, Arturo Perez - Reverte, Jostein Gaarder, Pablo Tusset, Hanif Kureishi, Gabriel Garcia Marquez, Harlan Coben, John Irving, Stephen King, Agatha Christie...i wiele innych.. :D:D:D ~~ fotografia, dopiero się wdrazam;) ~~ zwierzęta i to wszystkie łącznie z pająkami;)) największy sentyment mam do duzych psow i kotow:) ~~robienie drinkow:D:D i wiele innych takich tam..

Gość biała krateczka
ja sien ie złoszcze tylko czeso sie zdaza tak ze zadasz jakies pytanie to zaraz jakies głupoty wpisuja w stylu cukier w cukrze:O wyglada na to ze niektorzy maja dosc rozległe zainteresowania:) i wy na wszysto to znajdujecie czas?

U mnie z tym czasem ostatnio bardzo kiepsko bywa :o Nie miałam ołówka i farb z ręce ze dwa miesiące co najmniej😭. Czytam głównie w busie. Na imprezy chodzę przeciętnie raz, dwa razy w tygodniu i potem usypiam w pracy. Jogę na szczęście mam regularnie i nie ma bata żebym sobie to odpuściła. Dla mnie doba powinna być co najmniej dwa razy dłuższa.

Gość a ja kocham ....
- śpiewać ( mam własny zespół ) - kajaki ( ale tylko i wyłącznie jako hobby ) - ostatnio wzięłam się za naukę j. niem - gotowanie - książki - zawsze pasjonowały mnie konie i czasami udaje mi sie wyskoczyć z mężem do stadniny koni ale niestety żadko ze wzgl. na to ,że cały czas coś robię :-)

tradycyjnymi tańcami francuskimi + ostatnio irlandzkimi czasami też motocykle mi w główce zawrócą ;) tylko czasami trzeba odpuścić bo praca przeszkadza :(

Gość Koniowalstwo artystyczne
:classic_cool:

Gość Maija
- fashion - czytam dużo na ten temat i oglądam co się da (chciałabym projektować ... bardzo, choć z wykształcenia jestem zupełnie kim innym,marzy mi się szkoła artystycznego projektowania ubioru w Krakowie, ale myśle czy już nie jestem za stara) - teraz robię kartki okolicznościowe i zaproszenia ślubne, wcześniej malowałam, rysowała itd. - chodzę na aerobik: dance i step - kocham tańczyć więc imprezki jak najbardziej - muzyka house - mój pies amstaff - jedzonko - uwielbiam makarony,pizze,ogólnie włoskie żarcie - lubię kawkę z mleczkiem i cukrem pozdrawiam wszystkich:)