Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czlowiek z zasadami

Malzenstwa bezdzietne maja placic podatek

Polecane posty

Gość pomyślcie
prosze o tych, którzy nie moga miec dzieci. Ja wydałam już majątek na leczenie i na toby móc mieć dzieci. Czy wiecie w ogóle ile to kosztuje????? Ile kosztuje leki i wizyty u lekarzy??? Nikt mi za t złamanego grosza nie odda, ani nie dopłaci.. I niby za coi ja mam płacić podatek jeszcze?????? Za te ilości łez które wylałam patrząc na maleństwa i czując bezsilność??? Boże, obudźcie się. Ktoś tu miała rację, że trzeba iśc na wybory. Trzeba TO BARDZO WAŻNE!!! Ludzie naprawdę pomyślcie o tyvh którzy cierpią i płaczą...

Przecież to kretyński pomysł,mnóstwo ludzi nie moze mieć dzieci i wydają majątek na leczenie. do pomyślcie Nie martw się,wyluzujcie trochę i wszystko sie zmieni. Moja przyjaciółka po leczeniu,in vitro i nic,dali spokój po 12 latach walki.Lekarze nie dawali zadnych szans. Dzisiaj jest szczęsliwą mamą dwójki dzieci z bardzo mała różnicą wieku:).Dodam jeszcze,że oboje mieli problemy

najlepszy byłby podatek od głupich pomysłów polityków :) byłoby z tego tyle kasy ,że starczyłoby na wszystko:)

Gość masakra ..
leczę niepłodność,nie dosc ze to wielka tragedia dla mnie ,wydaje kupe kasy na leczenie to jeszcze dowalą mi podatek spieprzam z tąd dziad