Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestroga

czy lepiej byc samemu niz z byle kim?

Polecane posty

Gość ja Ci odpowiem..............
lepiej :D

Gość przestroga
nigdy nie bede z kims tylko dlatego ze TRZEBA kogos miec! TAK WYPADA itp.

Gość ja Ci odpowiem..............
masz rację, ja też nie będę :D

Gość małgoś.................
Samemu

Gość zawsze jest wybor

Oczywiście, ze samemu. Nie potrafiłabym być z kimś inaczej niż z przekonaniem i naprawdę. Dla mnie bycie z kimś tylko dlatego, zeby mieć chłopaka i być ktoś obok to rodzaj psychicznej prostytucji. Pół biedy, jak ten któś jest też na pół gwizdka. Gorzej, jak nie rozumie, że jest jak wyrób czekoladopodobny, etykieta zastępcza i buty z plastiku.

A jesteście sami? Czy tylko tak Wam sie wydaje? Bo ja czasami jednak myslę, że wolałabym miec obok siebie kogokolwiek, żeby tylko znów tak bardzo nie cierpieć na samotność...

Jestem sama. I wolę tak żyć niż męczyć się z kimś tylko dlatego żeby rodzina nie gadała czy żeby oszukiwać samą siebie że jest dobrze skoro jest wręcz przeciwnie.

Gość przestroga
ale czy czasem nie macie wrazenia ze ok to jest nasz wybor ze jestesmy sami, mozemy wymyslac bzdury ze czekamy na ksiecia na bialym rumaku albo o tym jacy to nie jestesmy wybredni ale jestesmy sami a czas plynie a tu ni rodziny, ni dziecka a ile mozna wszystko odkladac. zegar cyka

Masz rację... Tylko ja jestem idealistką, wierzę w miłość dozgonną, taką, która może wszystko. Nie chcę zadawalać się namiastką miłości. Wolę nigdy nie być w związku jeśli ma to być "coś na wzór" związku. Coś, co będę wspominać z niesmakiem.

Gość przestroga
hej a wybralibyscie sie kiedykolwiek do jakiegos biura matrymonialnego albo napisali do gazety?

Gość lalamido porykiwania
to czemu jest tyle zdradzanych żon które godza się na zdradę? skoro lepiej być samemu niż z byle kim? a Byle kto to ktos taki co niedotrzymuje podstawowej obietnicy... czemu jest tyle kochanke które wola byc kochankami niz normalnymi dziewczynam, partnerkami? czemu jest tyle kobiet gnębionych przez facetów z róznych powodów? czemu jest tyle samotnych??

Gość przestroga
na onecie przeczytalam ze w hiszpanie norma jest ze kobiety po 30 ktore nadal wierza ze ksiaze nadejdzie ale wtedy bedzie za poźno na macierzynstwo. decyduja sie na sztuczne zaplodnienie

Gość z byle kim
moze sie okazac ze wcale nie jest byle kim!

bylam kiedys c chlopakiem tak na sile i to byl koszmar zarowno dla mnie jak i dla niego. on czul ze go nie kochalam i robil wszystko by \"kupic\" moje uczucie a jasie wkurzalam bo wiedzialam ze todobry chlopak, ale nie dla mni. Po 3 miesiacach zerwalam z nim. Przez dlugi czas bylam sama a teraz mam meza, ktorego kocham, adoruje i ktory jest moja miloscia. i czuje sie szczesliwa.

Gość wole z byle kim
o ile oczywiscie to nie jest kanalia.No i zalezy w jakim sensie byc - jak towarzysko, to ok - malo jest idealow ,a w kupie razniej,

Gość ambrozja333
byłam z dwoma "bylekim". byli bylekim dla innych. w pierwszym przypadu wolałam być sama, w drugim przeciwnie, wolałam znosić wszystko, byle tylko przy nim... obaj "bylekto" odstawiali numery, jednak z drugim mimo wszystko było mi lepiej niż teraz, gdy jestem sama. różnie można rozumieć "bylekogo". dla mnie "bylekto" to moja miłość, która wzgardziła mną, oszukiwała. dla innych "bylekto" to ktoś przypadkowy, pierwszy lepszy z brzegu, jai się natrafi... w takich przypadkach wybieram samotność.

Gość ja wole byc sama zdecycowanie
byłam sama 20 lat, teraz będę jeżeli mój chłopak były juz nie zdecyduje się jednak ogarnąc i podjąć jakichś kroków. Kocham go i nie chcę nikogo innego. W ogóóle nie poznaję nowych ludzi, nie widuję ich, nie zwracam uwagi na mężczyzn, jak gdzieś jestem, bo mnie nie intereują. ON mnie interesuje... Jak nie- mogę być sama, do końca ,życia. I wiem, co mówię. Mam 22 lata, jestem dziewicą i nawet mi to nie przeszkadza. Po prostu nie chcę nikogo innego.

Gość oczy wiście
oczywiście, że nie samemu ani z byle kim - tylko z ukochaną połówką:P

Gość moroz
tez bylam z byle kim.okazalo sie ze jestem tylko za kogos innego, mialam byc substytutem jego bylej.dawal mi to do zrozumienia na rozne sposoby i w koncu wolalam byc sama

ja wole byc sama zdecycowanie \"byłam sama 20 lat, teraz będę jeżeli mój chłopak były juz nie zdecyduje się jednak ogarnąc i podjąć jakichś kroków. Kocham go i nie chcę nikogo innego. W ogóóle nie poznaję nowych ludzi, nie widuję ich...\" troche rozumiem tego bylego chlopaka.... chyba jakis nudny bluszcz z Ciebie musi byc, skoro poza nim ludzie dookola Cie nie interesuja, nikogo nie widujesz. moze sie poddusil.... :P

Gość przestroga
byle kto dla mnie to facet po 30 typowy "stary kawaler" ktory nie ma do zaoferowania nic nie chodzi o kase ale cos z wnetrza jest upierdliwy zaniedbany]jeszcze bron Boze lubi wypic

Gość lakonicznie
byle ktos to tez ktos :p