Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona_ja

napiszcie prosze, bo zaczynam sbie wkrecac

Polecane posty

Gość zaniepokojona_ja

dziewczyny - mam pytanie - czy jezeli troche spermy jest na placach i po okolo 2 godzinach znajda się one w pochwie, to czy jest mozliwosc, ze zajde w ciaze? prosze pomizcie

Wymyśl może coś bardziej wiarygodnego. Swoją drogą, dziwi mnie fakt, że zaczęłaś współżyć, a nie wiesz na czym to polega :D

Gość zaniepokojona_ja
no wiem, bede myc... ale minely 2 godziny wtedy i po prostu zapomnialam :(

Gość zaniepokojona_ja
sisi - wiem, na czym polega.. i zawsze uwazam, ale tertaz po prostu zapomnialam :( :(

Gość zaniepokojona_ja
czemu> ja tylko prosze o odp, a nie oceniajcie mnie..

Gość ech dziecko
chyba jednak nie wiesz na czym to polega :o plemniki umierają w kilka minut poza srodowiskiem naturalnym, czyli poza twoim ciałem i poza ciałem faceta. zwyczajnie wysychają. Czy to tak ciezko sie nad tym troche zastanowic i samemu sobie odpoiwedziec na takie pytanie? w ciąży nie jestes, nie ma obaw

Gość zaniepokojona_ja
dzieki za odpowiedz, ale to stwierdzenie, ze jestem dziecko chyba niue bylo potrzebne, bo mam 22 lata. a po prostu sie przestraszylam a wtedy przestaje sie myslec. znalazlam gdzies wypowiedz, ze poza cialem moga przezyc do 3 godzin, stad moj strach

Gość nie no nie moge
z tego co widac na tym forum na twoje pytanie odpowiedziało juz MNÓSTWO osób i kazda z nich stwierdzała, ze nie masz sie czego obawiac. Czemu wiec wciąz o to samo pytasz?? Znajdzie sie w koncu jeden żartowniś i powie, ze ryzyko ciazy jest :P Uspokój sie i zajmij mysloi czyms twórczym i przyjemnym