Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lubi-lu

moi sasiedzi zza sciany to ruchacze

Polecane posty

Gość krzysiu
no i co? a ja i tak bede sie seksił. a ciebie szmato jeszcze załatwie.

Gość davidka
nie wiem czy to Ty jesteś Krzysiu tym sąsiadem Noe ale mam prośbę strzel sobie w łeb wcale mi ciebie nie będzie szkoda:)

:)raczej to nie on i sadzac po dojrzałosci jego wypowiedzi to do uprawiania sexu mu jeszce troche latek brakuje ....

Gość davidka
wiesz co noe nieznam Cię ale czytając co piszesz można Cię polubić;)

szkoda tylko ze krzysiu mnie nie polubił ale cóz nie pójde sie wieszac z tego powodu:)

Gość do autorki____________
ja też Cię nie bardzo lubię. tytuł tego topicku mówi za Ciebie. masz ograniczone słownictwo dziewczyno

jem kupę i spię w betoniarce :classic_cool:

a dobrze się tam czujesz? :classic_cool: :D

słownictwo mam odpowiednie do akcji która dzieje sie za sciana tego zezwierzecenia nie mozna nazwac miłoscia daj propozycje jak mogłam zatytułowac topik?nie lubie moich przesympatycznych sasiadów którzy bardzo głosno ..............za moja scian -wstaw odpowiedni wyraz w puste miejsce!

Gość rany powiedz im wprost
albo napisz kartke i włóż do skrzynki - ze jak nadal beda tak darli mordy to sasiedzi wezwa policje! ja rozumiem ze podczas sexu mozna wydawac okrzyki, ale drzec ryja to juz przesada! ja bym tam napisała anonima ze sa przesadzaja, ze kazdy sie z nich nabija i takie tam - pewnie po takim czyms to troche obniża loty.

Gość podobny temat z innego forum
trzeba wykasowac te procenty ktore sie pojawia

no tak ale tam to chyba jakas kłótnia miedzy dziewczynami:)ja wole kafe jakos takie bardziej przejzyste to forum.

Gość davidka
do autorki ...biedna/y jesteś jak jesz kupę ja wolę bułeczkę ze szyneczką i pomidorka a i w betoniarce było by mi nie wygodnie wolę cieputkie łóżeczko:) kurcze jak masz takie warunki bytowe to jak Cię stać na neta :P

dobre davidka :)ten ktos ma takie bogate słownictwo ze jakos nic nie wymyslił i nie wkleił:)

Gość Agnieszka 35
Mój ksiądz wstrętna flondro jest wspaniały. Zawsze mnie rozgrzesza. A z tym lubieżnym hałasowaniem za ścianą, to przecież straszne. Mimowolnie się podniecam, chociaż przecież wcale nie chcę. To bardzo grzeszne, takie seksualne orgie, szczególnie, że pewnie jeszcze bez błogosławieństwa związku małżeńskiego. Ament.

moja mama ma nad soba agencje towarzyska- kiedy tam jeszcze mieszkalam spac sie nie dalo- i to jest dopiero problem... a co do sasiadow - ja tam bym zadzwonila na policje- przeciez i tak sie nie dowiedza kto dzwonil a mysle ze by to duzo pomoglo

Gość olcha
dokladnie, zadzwon na policje, a najlepiej jak masz jakis dyktafon czy cos co nagrywa to nagraj ich poczynania(wiesz taki dowod). zadzown na policje, skoro mowisz ze oni sa z takich co do klotni pierwsi sie ustawiaja. policja na pewno rozwiaze ten problem, a przede wszystkim bedzie im wstyd ze ktos ich upomina, ktos, nie sasiad tylko wlasnie policja. moglabys jeszcze sama im o tym powiedziec, ale nie tak ze pojdziesz sama, zapukasz i zaanonsujesz co Ci sie nie podoba, tylko najlepiej by bylo gdybys mijala sie z nimi gdzies w klatce, i gdyby byla obecna jeszcze jakas 3 osoba (inny sasiad) i wtedy moglabys powiedziec zeby zamkneli japy jak sie kochaja. ale mysle ze mimo wszystko lepsze skutki odniesie jak zadzownisz na policje. beda musieli sie uciszyc, bo podejrzeam ze kolejne interwencje beda kosztowaly ich jakis mandat czy cos.

noe, ja nikomu nie wrzucam, po prostu zadalam pytanie a Agnieszka wziela to do siebie... Agnieszka35, po 1. czy ja Cie obrazilam? a po 2. czy Twoj ksiadz pozwala uzywac slowa flonrda? (poza tym flądra) ;-)

dzieki za rady widze ze policja wyszła na prowadzenie:) zobaczymy jak bedzie dalej ja tam nie jestem jakas problemowa osoba wiele rzeczy toleruje moze beda sie ciszej zachowywali nie kaze im przeciez zyc w celibacie:)niedawno była u mnie ta dziewczyna chciała zadzwonic i nawiazał sie miedzy nami krótki dialog w którym powiedziała:nie przejmuj sie ze twoje dziecko krzyczy(nie chodziło o płacz bo on rzadko płacze tylko o to ze podczas zabawy karzycz)mi to nie przeszkadza chociaz mieszkam za sciana ale to tylko dziecko i trzeba to zrozumiec.....ręce opadaja miałam jej cos wtedy powiedziec ale ugryzłam sie jezyk