Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 protestuj臋

skandal! sadowski odpad艂!!!

Polecane posty

Go艣膰 ___________Hmmm_____________
Szcz臋艣liwa............ ja zdania nie zmienilam co do tanca Sadowskiego. Zmienilam tylko stosunek do Twoich wypowiedzi - ignoruje kompletnie sens (bezsens raczej) Twoich wypowiedzi i czytuje je pod katem humorystycznym. Rozbawianie mojej osoby wychodzi CI swietnie musze przyznac :-)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
no, szkoda Sadowskiego...:(:( teoretycznie uosobienie sukcesu - ambitny,艣wietnie ta艅cz膮cy, skromny, przystojny i z klas膮:) zbli偶a si臋 kolejny odcinek TZG, a tam ju偶 偶adnej sensownej pary......to ci fina艂:/

Udost臋pnij ten post

\"ambitny,艣wietnie ta艅cz膮cy, skromny, przystojny i z klas膮\"!!?? Przeciez to nie mozliwe, skoro ma pasemka!! :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Grrrrrrrrrrrrrrrrr
Zaloze sie,ze Lucas przejdzie, bo juz kilka tygodni temu w jakims wywiadzie chwalil sie,ze malzonka na final przyleci z Usa. Czyzby wiedzial juz wtedy,ze do finalu dotrze?

Udost臋pnij ten post

Lucas nawet je艣li odpadnie jutro, to w finale i tak si臋 znajdzie:P Notabene wszyscy si臋 tam znajd膮, poniewa偶 wszystkich uczestnik贸w IV edycji czeka wsp贸lny taniec. My艣l臋, 偶e w艂a艣nie o to chodzi艂o Lucasowi, a nie, 偶e znajdzie si臋 w finale, bo ju偶 tam na g贸rze tak ustalono. A Sadowski odpad艂, bo najs艂abiej zata艅czy艂, nie pokaza艂 show, przejad艂 si臋 telewidzom, kt贸rzy przestali na niego g艂osowa膰 i tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Szcz臋艣liwa............
Do _____________Hmm___________________ i co da艂 popis ten tw贸j sadowski , co ??? Ale plama jezu.......... co za dupek i awanturnik , ale opanowany tak jak i ty ...........? Faktycznie , pogodzi艂 si臋 z przegran膮 , szkoda , 偶e w taki kulturalny spos贸b , masz za kim obstawa膰 , akurat , no c贸偶 pewnie twego pokroju aktorzyna !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
Szcz臋艣liwa- ja tanca z gwiazdami nie ogladam, ale chcialem spytac, czy ty badalas sie kiedys psychiatrycznie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Szcz臋艣liwa............
Do--------->Ewwwwwwwwwww nie martw si臋 o mnie tylko sprawd藕 sw贸j m贸偶d偶ek , bo chyba masz deko wi臋kszy od kury ??? piszesz , 偶e nie ogl膮dasz programu a si臋 wypowiadasz i to jeszcze nie na temat tego forum tylko os贸b . Pewnie zmieni艂a艣 nick z ________Hm_________ na Ewwwww i my艣lisz , 偶e nikt na to nie wpadnie ??? Typowy objaw tch贸rzostwa .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maribell
Nie lubie Sadowskiego dobrze 偶e odlecia艂..........

Udost臋pnij ten post