Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znieszmaczony22

Moja dziewczyna często bluzga, coz zrobić ?

Polecane posty

Gość Znieszmaczony22

Moja dziewczyna często bluzga, coz zrobić ? Ma 22 lata, studiuje poważny kierunek,a czasem bluzga jak dziewczyna z zawodówki (chociaż w zawodówkach czasem są kulturalniejsi ludzie niż Ci ze studiów)... Zwracałem jej uwage, ale niewiele to pomaga... Dobrze,że ma miły głos, chociaż te przekleństwa nie brzmią wulgarnie...

Gość u kobiet przeklinanie to
patologia..

Gość zimny jesienny poranek
:-0 Nawet se porządnie porzucać mięsem nie można :-0 Co my kurde, gejsze jesteśmy ? :-0

Gość u kobiet
nie oszukujmy sie kobiety nie klną ..Niezaleznie od wykształcenia czy miejsca zamieszkania..Najczescxiej klna faceci..Natomiast przeklinajaca kobieta to nie czesto spotykane zjawisko..Chyba ,ze w rodzinie patologicznej..

Gość kobieta niezpatologii
co ty pierdolisz

Gość u kobiet
nie twierdze ze przeklenastwa sie nie zdarzaja bo kazdemu sie moze przytrafic..Tylko mało ktora przeklina co drugie słowo wkłada kurwa..

Gość loloolo
o ile potrafi sie zachowac w meijscu publicznym i normalnei wyrazac to loooz :) haha ja czesto przeklinami nei czuje sie jak wypierdek spoleczny a zato schodza ze mnie emocje

A ja sobie lubię poprzeklinać, pochodze z rodziny inteligencjiej, mam wyższe wykształcenie i głęboko w dupie, co o tym inni myślą :)

Gość Zimny jesienny weż już skończ
te głupie teksty pisać:o

Gość a gdzie bylo to
pierdolisz. pierdolisz moja kobiete...

Hmmm... pisze na dwóch topikach, ograniczma się do rozmowy z dwoma, trzema osobami więc bądź łaskaw/a się odpierdolić. Nikt nie trzyma Ci pistoletu przy głowie i nie każe czytać :-0

Gość ..............LoKoKo..........
Może zademonstruj dziewczynie jak mniej / więcej wyglada jej zachowanie...Być możen ona siebie "nie słyszy":)

Ja mam w dupie wszystko, co ich obchodzi, że sypaim z wieloma facetami, przeklinam i mam ...PARCIE NA SZKŁO:) Więc wara ode mnie!!!!!!!!!

i mam tytuł magistra wiec jestem nie byle kim!!!

oooo dziś mam OGROMNE PARCIE NA SZKŁO, rzekłabym :)

Nie mam tytułu magistra :) A wzmianka o wykształceniu dotyczyła argumentu rodzin patologicznych i niskiego wykształcenia. A to nie reguła ...

Gość może spytaj ją
czy w ten sposób rozmawia też z rodzicami, bądź na egzaminie na uczelni? Jesli nie, to jest szansa, że i w stosunku do innych się zmieni. Może uważa, że w ten sposob jest "trendy" i "cool". Mnie osobiscie bardzo to razi a sama nigdy nie używam słów powszechnie używanych za wulgarne. Wiem, że niestety jestem w mniejszości, ale powiem ci, że w moim towarzystwie znajomi wiedzą o tym i zawsze jak im cos wyskoczy, to mówią przepraszam. Więc powiedz jej o tym, że dla ciebie to nie jest ani "trendy" ani "cool". Albo zacznie sie kontrolować, albo wasze przyszłe dzieci jako pierwsze słowo nie powiedzą "mama" ani "tata" tylko zgoła cos innego :-) Jest jeszcze inna opcja - zmień dziewczynę...

Gość loloolo
ja tez mam PARCIE NA SZKLO i czynie złooooooooooooo

aptekarzu - prawdę, całą prawdę i tylko prawdę ;-) Tak mi dopomóż Bóg ;)

Gość wieszzz
no i co ztego ,ze nie chodzisz do koscioła i nie powołuj sie na krzyż ..Bo jak by cie chceili ukrzyzowac to bys narobil w gacie ze strachu..

Gość Juken weź już skończ

Gość wieszzz
sprawa jest taka ,ze przeklinanie własciwie nic nie daje..Ktos mysli ,ze jest dzieki temu cool ,ale to stek nic nie znaczących słow ,ktore moga imponować w towarzystwie pryszczatych nastolatkow..

Sa osoby, które przeklinają nie dlatego, że jest to cool (z reguły wszystkie te, po 25 roku zycia, kiedy kończy się szpanowanie przed towarzystwem) tylko dlatego, że pomaga rozładować emocje, podkreśla moc wyrażenia, lub w "ferworze walki".

Gość pani xyz
najlepszy sposób wypróbowany przez mego faceta na mnie nagrał mnie jak przeklinałam i puscił mi tym nagraniem po uszach nastawil głosnik na maxa a ja cała purpurowa o kur.............. juz tak nie mowie publicznie heheheheehh

Gość wieszzz
no tak ,ale to nic nie wnosi i nikomu nie imponuje..Chyba ,ze przeklinajacemu..

To nie kwestia imponowania, ale dania upust emocjom. Przecież nieraz przeklinamy nawet, jak nas nikt nie słyszy, a np. walniemy się młotkiem w palec. Komu wtedy imponujemy ? Ta teoria nie jest własciwa :)

Gość pani kakakakatzryna
zajdz do lazienki na jakims dysko panienki po 17 lat i co 2 słowo kurwa nie wiem ja wy ale ja jestem zniesmaczona

Gość zgadzam sie
jak chce dac upust emocjom to niech se szczeli palcowe ,a nie przeklina

Mhm, Ty jak se potraktujesz palec młotkiem, idziesz zwalić konia, rozumiem ? :-0