Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgjyhggh

Czy geje i lesbijki maja szanse na zbawienie czy wszyscy pojda od razu do piekla

Polecane posty

Gość to male jakies to niebo
czyli jesli tylko katolicy pojda do Nieba, to żydzi nie - wieć Hitler ułatwł robote Panu Bogu robiac im od razu piekło na ziemi? Czy przykladnemu katolikowi wypada sałuchac tego, co mówi gej - np czy wolno obejrzec/przeczytać "Brzezine" lub "Panny z Wilka". które są tworem homoseksualnego Iwaszkiewicza? Czy ludziom wypada sie modlic przy swietych obrazach Leonarda? A Sąd Ostateczny Michała Anióła ? jakim prawem jest ogladany? Przeciez jes dziełem wiecznie potępionego grzesznika.

Gość Płatek Owsiany
oj szubrawiec- poczytj coś, znajdz swoją odpowiedz na swoje pytania , na pytania które cie nurtują. A moje odpowiedzi niechc nie będa dla ciebie drogowskazem . Odszukaj siebie.

Gość Płatek Owsiany
duzo masz pytań . :D

Gość MementoMori
kto jest pierwszy z Was bez grzechu niech rzuci kamien w geja

Chcesz mnie zarzucic ta sterta slow... dziecino... wybacz ale ilosc nie rowna sie jakosc i to powinnas wiedziec ;-) najpiekniejsze jest proste i trafiajace w sedno tak ze zrozumie i czlowiek inteligentny i idiota...

Rozpisalas sie w caly swiat... ja zadaje pytania a Ty sie bronisz nogami i.... przed opowiedzia... smiejesz sie ze pytam... ze jestem ciekawy ?

Gość Płatek Owsiany
szubrawiec to do mnie? to jakis egzamin z ycia ? mam pisac ci bo ty chcesz wiedziecc co ja myslę? poczytaj od początku topik to bedziesz wiedział wszystko. dziecino- miłomi :D

Gość zimny jesienny poranek
Dla mnie to to wszystko się kupy-dupy nie trzyma. Pozostanę przy własnej wierze w Boga bez pośredników i życiu tak, by nie robić nikomu krzywdy.

Gość kasieńka pierwszej
szubrawiec jest gejem?

Gość zimny jesienny poranek
Może wyjdę na tym lepiej niż taki np. ociec derektor :D

Gość wąz Ewy
Ja myslałem ,że tY szubrawiec szukasz tu odpowiedzi a ty najzwyczajniej najpodlej wyciskac z ludzi informacje co oni myslą. A moze sam o sobie powiesz?

Gość to male jakies to niebo
jesli sie kategorycznie cos stwierdza , wypada miec argumenty. A jesli się nie ma argumentów? Cóz - przypominam - roztropnosc , umiarkowanie , sprawiedliwosc, to 3 z 4kardynalnych cnot chrzescijanskicj. Jeszcze przypomne o teologicznej - o miłosci...

Nie umiesz dyskutowac... zbywasz mnie jakimis infantylnymi tekstami w stylu poczytaj... ksiazki...nic nie rozumiesz... itd...

Gość Płatek Owsiany
a cholerka go wie czy szubrawiec to gej czy ateista. Napewno męczy dupa:D

Gość Płatek Owsiany
szubrawiec ale co ty chcesz zode mnie o czym ty chcesz dyskutowac? ja nie wieszłam tu by z toba :D dyskutowac tylko wyjasnic co juz zrobiła, czy geje ida do nieba czynie idą. I czym jest piekło iniebo. uwierz ale naprawde niechce mi sie dyskutowac z kims takim jak ty kto kompletnie nie ma pojęcia - jak sam pisałeś - nic nie czytałeś i nic nie wiesz. Z kim mam dyskutowac ?z tobą? doczytaj napierw a potem zastanowię się czy mam ochote polemizowac z tobą. Bo pewnie wtedy będzie polemizowanie i dyskusja. Bo narazie ja coś wiem a ty nie wiesz nic i chcesz dyskutowac:D jestes gejem? no powiedz nam, a moze rozwodnik:P

Gość wąz Ewy
faktycznie niesamowicie męczy - wez go olej.

Gość kasieńka pierwszej
szubrawiec - wom do bibliotek poczytac a potem sie udzielac. Płatku bardzo mądrze robisz ,że nie wdajesz sie w te jego zaczepki.

Gość Płatek Owsiany
:D męczy dupsko:) nie lubie takich ludzi , prowokatorów. No ale moze rzeczywiście nie reagowac na takich przydupasków:)

Przeciez to co piszesz swiadczy o Tobie... pytasz czy jestem gay czy rozwodnik ? a co to ma za znaczenie ? do piekla mnie wtracisz ? Lubisz szufladkowac ludzi...

Tak tak dalej mnie blotem obrzucaj... nie potrafisz jasno odpowiedziec na zadane pytania tylko przechodzisz do zenujacej ofensywy nazywajac mnie ateista pytajac czy jestem gejem czy rozwodnikiem... tak jak juz napisalem kiepsko to o Tobie swiadczy.

Kazdego czlowieka ktory zadaje Ci pytania i jezeli ma watpliwosci zadaje kolejne nazywasz meczy dupskiem ? :) A moze tylko wtedy kiedy nie potrafisz jednoznacznie odpowiedziec ?

Gość Płatek Owsiany
nie:D wtedy kiedy nie mam partnera do rozmów- bo sie wymądrzasz , dogryzasz i nie masz o niczym pojęcia. Jakbys tak duzo nie weidział i chcił się dowiedziec bys był delkiatniejszy. a tak - mam cie w nosie.

Gość Płatek Owsiany
i prosze dziecko nie pisz ze ja nie umiem odpowiedziec, bo uwierz umiem odpowiadac , ale nie musze prawda? tobiemam sie wdawac w dyckusję?:D chcesz mnie sprowokowac wiem, ale niestety - nieuda ci się:) pozostaniesz bez wiedzy- do ksiązek:)

Gość wąz ewy
szubrawiec a to jest jakis wymóg bycia tu ze trzeba tobie odpowiadac na pytania? upss to ide stad bo zaraz mnie obrzucasz błotem. ps narazie ty obrzucach płatka. Płatku daj spokój sobie z dziecikiem.podpuszcza cię

Gość Płatek Owsiany
wiem ,że mnie podpuszcza, przeciez to czuje, i ten jego szyderczy ton, on chce karmic sie moja energią, ale nie uda mu się:D. Zarz znów napisze swoje synne zdanie,że ja nie umiem mu odpowiedziec na pytanie. A od kiedy on tu decyduje o tym , komu ja mam odpowiadac. Swoje powiedziałam na forum, i nie uwazam bym musiała pocic sie nad rozmowa jakiegos niedouczonego , złośliwego pędraka:D. eganamy szybrawca.

Gość ej ty szubrawiec
aj ty szubrawiec wez se konia zwal bos chyba nabuzowany z lekka. czepiasz się jak rzep psiej dupy stary.

Gość ej ty szubrawiec
aj ty szubrawiec wez se konia zwal bos chyba nabuzowany z lekka. czepiasz się jak rzep psiej dupy stary.