Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

arenita

koniec chce faceta!

Polecane posty

tak to moze nie bede sie domyslac :P zadna praca nie hanbi a jak ty sie nie chcesz przyznac co robisz to robi sie to podejrzane :P zwlaszcza ta 4/inne :P :P

Nie będe przedstawiał swojego zakładu w złym świetle:O, jaki on by nie był. A nazwa może być dla niektórych osób znana to dlatego nie chce na forum pisać:P

no co ja sobie tylko zartuje ;) a z toba trzeba ostroznie bo znowu sie obrazisz ;)

Obraże się :P i zupełnie nie bedzie komu pisać w tym temacie;) Stańczyk zaginął i tak to wygląda że już nie wróci, Calamity tak samo:(, Tomek ma tylko boks w głowie:D

Wtedy naprawde będziesz musiała zadzwonić po erke zeby reanimowac ten topik :classic_cool::D

Jeszcze nie założyłem żadnego tematu:D, może kiedyś założe jakiś głupi temat :classic_cool:, typu szukam żony:D Może się chętna znajdzie:P

nie sadze zeby taka tu byla :) :) :) :) ;) ;) ;) ale taki juz widzialam ale serio nie stworzyles czegos j=nawet jako alfons I ? ej nie wierze :P

dziękuje za pocieszenie:O Roweru już dzisiaj nie będzie, za późno. Już muszę iść 🖐️

oj widze ze brak checi ;) a od czego sa swiatla w rowerku :P tylko mi sie tu prosze kiedys zameldowac bo bede musiala po erke dzwonic :)

humor mi się popsuł :classic_cool:, a myślałem że mnie pocieszysz:O,a Ty mi odrazu taka niemiłą prawde piszesz:( A swiatełka to mam, to można i teraz pojeździć:) Tak, tak... wiem przegrałem zycie...:(

ej co ty? a u mnie taki ladny zachod slonca w pokoju zrobilo sie pomaranczowo :) pospiesz sie bo bedzie ciemno i nie trafisz do domciu ale co ty tu chcesz zone znalezc przyjacielu puchatka no co ty? zwariowal ty czy co????????? ;)

:(Ide do sklepu kupić coli , czipsów i innych niezdrowych rzeczy:( Będe sobie humor poprawiać:D Na razie. A może i będzie rowerek jeszcze dzisiaj, kto to wie;)

najpierw szkodliwe tuczace rzeczy a pozniej na rower nie to ma sens ;) a tak a propos gdzie twoja stopka /slepota dopiero zauwazyla/ co juz lepiej z sampoczuciem ;)

kupilam gazete wyborcza tak wiem wszystko jest w necie ale ja wole miec na papierze i jak zwykle nic nie wiem czy to dlatego ze koniec roku???????????zero ofert

no co jest stańczyk? nagle wszyskie wpisy wykasowane a tu sie znow pojawiasz co to za taktyka? moze ktos cos z tego czai?????????

tak tomku masz 24 lata i ptrzez reszte zycia nic sie nie zmieni;) daj spokoj jak mozna byc takim pesymista :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

przyznam ze gdybym nie widziala waszych zdjec to pewnie bym uwiezyla ze takie ofermy zyciowe z was ale chlopaki ja widzialam wasze fotki :P a twoje tomek kraza na kafeterii z fotki.pl tam fajne z jakas dzidzia :P no skonczcie ja to co innego :(

ale na tym topiku mam uzalac sie ja nad soba wiesz????????????????NO!!!!!!!!!!! tomek a jakie?