Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

satinelle

nie mam dużych wymagań musi być WOLNY, FAJNY, WYSOKI!

Polecane posty

to możemy sobie usiąść na trawie....jesteśmy tu..aby czuwać nad sytuacją...szefowa randkuje ktoś musi myślec...Kornis..ja czuję tą rękę..:P

Gość vale tudo
daj numer gg :)

masz mojego maila wiec moze napisz mi swoj numer a ja cie zagadam:) bo po co wszyscy maja znac moj nr gg;) Kornik np bardzo by chcial ale nie dostanie;)

Gość vale tudo
to pogadamy chyba jutro bo mi dzisiaj poczta siadła, jutro ma być oki :D zresztą już pózno :P potem rano przeklinam, co ja robiłem do tej godz na necie :D , mam nadzieje , że wytrzymasz do jutra :D dobranoc..... Ps Jakbyśmy byli kiedyś razm to bede musiał popracować nad tą twoją upartościa :D

spoko luz;) pewnie ze wytrzymam;) ale jak mi jutro tego maila niue wyslesz to ja cie znajde;) PS. jestem koziorozecem wiec upartosc ma we krwi;) Dobranoc i mam nadzieje ze do jutra;)

no nic, z wiazku z tym ze zostalam wyrolowana i jutro ide na 8 a nie na 9 do pracy to na mnie juz czas:) Kornik, wyslij mi ta swoja fotke bo wiem ze nie mozesz sie doczekac zeby mnie zobaczyc;) Dobranoc Olu i dzieki za topik;) Buziaczki:)

jak patrzyłaś przez lornetkę wtedy co trzymałem Cię na barana-to ja wcinałem pyszne kanapeczki...

Korniczku, masz racje;) kobieta ma pierszenstwow oglądaniu fotek:D wiec do dziela;) a tak w ogole to widze ze szefowa na stanowisku a reszta smacznie spi ehhh muszę wyciągnąc jakieś konsekwencje;)