Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

satinelle

nie mam dużych wymagań musi być WOLNY, FAJNY, WYSOKI!

Polecane posty

Gość vale tudo
no ale ja nadal czekam.... :D

Gość vale tudo
niet :D reguły zmieniłem........ :D

Gość vale tudo
jedna twoja wade chyba też znam...nieuważnie czytasz :P ja ci podałem wady ty mi podajesz zalety :D

Gość vale tudo
jak ci się cały na tacy podam to nie będziesz miała co odkrywać :D....zresztą ja też musze mieć jakieś rozpoznanie :D trzeba dostosować taktyke :D

Gość vale tudo
były 3 wady, teraz 3 zalety twoje !!!! :D bedziemy tak do rana się licytować ?? :D

Gość vale tudo
no dawaj te zalety bo jeszcze pomyśle , że poprostu musisz je wymyślić :P, pracownicy wysoko poprzeczke postawili, czas spełnić ich obietnice :D

no właśnie nie mogę :( a nie chce im przeszkadzać... ale aż miło popatrzeć na tą \"kłutnie\" : :D:D:D

no Korniś.....musimy im poprzeszkadzać bo ja tu tęsknię;):P A pani Moderator mi nie odpowiada...więc tak szybko się nie odblokuje:(

Gość vale tudo
Zalety :D 1 Wierny ( przyjaciołom, zasadom, kobiecie) 2 Ambitny ( nigdy nie jest tak dobrze, aby nie mogło byc lepiej) 3 Odważny ( "Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach" ) i jak już pewnie zauważyłaś lubie cytaty i sentencje :D

Gość vale tudo
skoro jesteś szefową to jedno zdanie i powinni się zmyć :D A do was korni i sati" Szef ma zawsze racje, jak nie ma patrz punkt pierwszy " :D

papa Stanczyku i dziekuje za komplement:) Kornik sie nie dowie jak wygladam hihih;P a wy dzieci zajmijcie sie soba w tych krzakach;) ktos tu chyba chcial miec dziec;P

Gość vale tudo
bo niestety robie kilka rzeczy na raz, nie ma luksusu siedzenia beztrosko na kafe :D

Misiu:) widzisz, to nie takie proste sie ich pozbyc;) to takie niesforne dzieci:) Musze do nich Super Nianie przyslac:D a my moze przeniesiemy sie w jakies bardziej zaciszne miejsce;)