Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

satinelle

nie mam dużych wymagań musi być WOLNY, FAJNY, WYSOKI!

Polecane posty

my tylko na necie działamy... do reala już się nie pchamy, aczkolwiek na ślub wypadało by nas poprosić :P

Korniś...ja Cię nie chcę martwić...ale pewnie sami będziemy go organizować...szefowa ma do nas słabość;)

Gość vale tudo
Wady :D 1 Pedant :D ( czy to coś strasznego, że lubie porządek ?? :D ) 2 Konserwatyzm ( ale tylko w pewnych sprawach...napewno nie w seksie :P ) 3 Pamiętliwość ( jak to powiedział Kennedy " Wybaczaj wrogom, ale zawsze pamiętaj ich nazwiska) czy po tych wadach chcesz znać zalety ?? :D::D

no ladnie:( zadalam pytanie a kolega mi zwial;( a ja nawet nie wiem jak ma na imie;( buuuuuuuuuuuuu

Ale starosta ma chyba więcej pracy, prawda?:D Ja mogę się zajmować dbaniem o olśniewający wygląd szefowej podczas całej imprezy...och...;)

Gość vale tudo
oki ale teraz ja zmienie troche reguły gry ..:D ja ci napisałem moje wady, ty mi teraz napisz swoje zalety..... ja ci potem napisze swoje zalety a ty mi wady itd :D

Ale jak...takich dużych...mniejszych....a może noworodków...no..chyba....że mówimy o procesie twórczym?:P:P

Gość vale tudo
oj kochaniutka, w tym związku to ja będe nosił spodnie więc nie pękne.... Co do imienia to też się troche musisz wysilić, albo zlecić pomocnikom, lubisz zagadki ???

nie uciekł ha prawdziwy facet !!!! stańczyk i jak ? wyślij mi pliiissss !!!! bo Kasia mi nie chce wysłać ;)

Gość vale tudo
Z hebrajskiego znaczy "Któż jak Bóg" :D zaciekawiona ?? :D

juz znam jedna twoja zalete;) jestes zdecydowany:D a co do imienia to moge sie troszke wysilic;) ale daj mi jakas wskazowke:)

Stanczyk:) nie jestes brzydki:) a brak wiary wqe wlasne sily jest po straaaaszny:P nie marudz juz ...

Gość vale tudo
:D no to gratuluje :D mozna bezkarnie do mnie misiek mówić :D