Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

satinelle

nie mam dużych wymagań musi być WOLNY, FAJNY, WYSOKI!

Polecane posty

Gość vale tudo
właśnie szkopuł tkwi w szczegółach :D ja sprawdzam wszystko :D taka poznańska dokładność... świadoma swej wartości??? czyli poprostu ma duże wymagania :D kornik jak mamy ją poznać skoro nic nie pisze, ani wiek podany, gdzie mieszka itp ??? :D

Stanczyk, no napisalam ci ze jak Ty wyslesz to sie zrewanzuje;) bo mam do ciebie jakas slabosc:D

stańczyk> Ty tymi zdjęciami niedługo pokój sobie wytapetujesz:P:D:D:D

Gość vale tudo
wiek d o30 chociaz troche po może być :D jak taka fajna to moge dojechać..... więc ??? :d

vale...szefowa poniżej 30- stki.......cieszę się, że mogę powitać Cię w gronie szanownych kandydatów;)

Korniś...od razu odrzucaj zarozumiałych...takie maile kasujemy....vale jest ok.....zadamy mu kilka pytań...jeśli się zgodzi;)

Gość vale tudo
kornik lepsza od twojej ??? :D

oczywiście, wszystko wg poleceń... na razie mamy 76 kandydatów i 3 kandydatki ;> kobiety odrzucamy ?

vale....sekundka.......wszystko pięknie...ale nas się nie porównuje:P Zajmij miejsce przy stoliku...i bardzo proszę bez zbędnych pytan:P

powiem tak- obydwie są na tym samym rewelacyjnym poziomie... normalnie bliźniaczki !!!! może klony...

Gość vale tudo
Kasia nieuważnie czytasz.... bo w sumie już napisałem... Stolica kraju Warty .. Poznań :D

Amancie...do kogo podobna....to trudne pytanie...gdyż szefowa to zjawisko....podobna do ciepłego tchnienia wiosny....słodkiego zapachu jaśminu....alabastrowej barwy śniegu i efemerycznej aury lata:P:P

Gość vale tudo
ide z psem... mam nadzieje , że jak wróce to dowiem się czegoś więcej....rzut beretem ??? hmm Leszno, Piła , Konin ??? no dalej teraz pora na odkrycie kart...... brb :D