Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

satinelle

nie mam dużych wymagań musi być WOLNY, FAJNY, WYSOKI!

Polecane posty

No właśnie...panowie......prosimy o poważne kandydatury....szefowa zbyt cenna by czekać w nieskończoność;) Proszę zajmować miejsca przy stalikach i zamawiać soki...;)

Gość vale tudo
mi babcia powiedziała kiedyś, że jak facet nie lubi psów, to dzieci pewnie też nie :D a ogólnie pies to same plusy, a co Kasia psiaków nie lubimy ??? ale ogólnie powiem wam, że gracie nie fair, nie ma jasnych reguł, to i graczy brakuje :D

jak to nie ma jasnych reguł ? hmm... co jeszcze chcesz wiedzieć? Pytaj :) mysisz że wszystko tak samo... przyjdzie ;)

vale...odpowiemy na Twoje trzy pytania na temat Katarzyny.....podstawową zasadą jest kryterium WOLNY, FAJNY, WYSOKI.....cała reszta zależy od odobowości kandydata.....Twoja zdaje się być intrygująca;)

Gość vale tudo
No więc co do tych reguł :D zainteresowana powinna coś o sobie napisać, skoro wymagacie tego od kandydatów :D, załatwioane czegoś przez kogoś też nie jest w dobrym tonie, to troche brak szacunku dla starających się :D........ chcecie coś sprzedać ??? :D trzeba dobrze zareklamować :D

ej to nie fair;( ja jestem niesmiala;( i nie znam sie na tym:( a Kornik I Ola z dobrego serca postanowili mi pomoc:)

Gość vale tudo
dzisiaj dowiedziałem się, że mój znak zodiaku ma dwa oblicza :D ciekawa teoria....

vale tudo widzisz zawstydziłeś Kasię ;) może my Was teraz zostawimy a Wy sobie porozmawiajcie na spokojnie ;)

ale nie takie bylo zalozenie tego topiku:P jak moj szef szuka pracownikow to ja zbieram oferty, przebieram a jemu daje tylko najlepsze;)

sati zostaw już te zapałki... sami sobie świeczki pozapalają... i wino otworzą... no choć już !!!!

hmm... no my przesialiśmy przez najdobniejsze sito i oto ten tu wyżej podpisany vale tudo jako jedyny przeszedł wszystkie szczeble...

Gość vale tudo
Kasia w internecie nie ma nieśmiałych :D tu można być miss Polonia jak i Mister Universum..... jakby doszło do spotkania to też byśmy rozmawiali przez posredników ??? :D

Idę ...ide....tylko jeszcze szefowej włosy poprawię.....bo kosmyka ma niesfornego.....no nie ciągnij mnie....no doooobra...ide...;)