Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzyna24

Kurs kosmetyczny badz fryzjerski !!!!

Polecane posty

Gość Katarzyna24

czy macie moze jakies namiary gdzie moge sobie zrobic kurs na fryzjerke lub kosmetyczke bardzo bym chciała ale nie wiem jak zacząć szukać....

Gość Katarzyna 24
widze ze nikt nie wie?

Gość wysokie obcasy25
ja mam namiary na slasku jedynie a ty skad stukasz?????wpisz w google szkoła kosmetyczna

Gość Katarzyna 24
Ja jestem ze śląska mozesz mi podać ?????????????

Gość wysokie obcasy25
ruda ślądka ul głowna 41 medyczne centrum zdrowia kirunek technik usług kosmetycznych

Mam prośbe mieszkam w Będzinie ,pilnie poszukuje placówki gdzie można zrobić sobie kurs fryzjeski taki ok kilka miesięcy .Będzin to miejscowość w woj śląskim .BArdzo proszę o odp na mój e-mail.Bardzo by mi odpowiadał Sosnowiec CZeladz Dąbrowa bo to blisko z poważaniem Dorota

Gość basia g
heja mam bardzo dużo wolnego czasu ,chcialabym zapisać się na kurs fryzjerski ,manicure wzglednie inny czy ktoś wie gdzie takie kursy są organizowane w gdańsku pozdrowienia

Gość Karoluchna
Witam :) Od dawna lubie malować paznocie, ozdabiać je i upiekszac. Chcialabym wiec nauczyc sie metody przedluzania paznokci zelem lub akrylem, i kompletnie nie wiem co dalej z tym zrobic. Może wiecie gdzie sie odbywaja kursy kosmetyczne, ile kosztują, gdzie szukac informacji o nich,czy mozna je robić będąc niepełnoletnim ? Mam jeszcze jedno pytanie: Jeśli chciałabym robić paznokcie żelowe w domu, co powinno sie znaleźć w mojej kosmetyczce? Słyszałam ze lampa, oczywiście żele.. ale co jeszcze? Jakieś obcinaczki do tipsów i płyny, ozdoby.. jak to się wszystko nazywa? Ile kosztuje dobry komplet takich przyżądów? Gdzie można go kupić? Może znacie jakies zaufane sklepy internetowe? Z góry dziękuję za odpowiedzi :*

Gość kfiatkowa85
Z tego co słyszałam to bardzo dobre kursy fryzjerskie ma szkoła select w warszawie.Moja znajoma tam kończyła. Mówiła, że pracują na włoskich kosmetykach alfaparf i że pracuje sie jak w prawdziwym salonie, a najwazniejsze, że zapewniają modeli do nauki. Uczysz się na prawdziwych ludziach:) Ja chodzilam do niej na farbowania, ale niestety przeprowadziłam się i szukam teraz swojego fryzjera, a jak wiadomo nie jest to proste:)

kolezanka ostatnio bardzo polecala kurs kosmetyczny depilacji w New Nails, mówiła, że naprawdę fajnie, bo instruktorzy normalni, że program został zrealizowany