Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyzed

do wszystkich kochanek

Polecane posty

Gość kochanka franka
jak bedziesz miala ponad 30 lat to pogadamy znudzi sie sie facet

Gość do kochanka franka
szalej, szalej... mężuś ucieszy się jak dziecko jak go hivem zarazisz, mówię ci...

Gość kochanka franka
majac 21 lat wydaje sie ze jestes ksiezniczka na ziarnku grochu - obudz sie - napewno twoj facet trzepie sobie szybkie numerki

Gość kochanka franka
hiv - co ty o tym wiesz - połykaczko spermy sa zabezpieczenia dziecinko

Gość kochanka franka
nie majac zadnych argumentow - wytykujesz błędy hehehehehe posmiac sie tylko mozna MAM WAS W GŁĘBOKO W POSZANOWANIU

Gość do kochanka franka
Zabezpieczenia? a jakie? Bo jeśli mówisz o prezerwatywach, to muszę Cię rozczarować. Nie dają stuprocentowej gwarancji...

HEHE Kochanka Franka to moze zaczniesz brac hajs od tych z ktorymi sie pier...... bedziesz miała na operacje plastyczne i wtedy bedziesz miała wiecej kutas.... do wyboru ;]

Gość kochanka franka
mam 29 lat

Gość do kochanka franka
dokładnie i różnie - nie muszę sobie niczego udowadniać. Z wiekiem też kucha

Gość majua
najlepiej dbac o swoje szczescie bez wzgledu na wszystko. czy inni mna sie przejmuja?

Gość kochanka franka
a po co tu wlasciwie siedzicie - to post dla kochanek a nie dla moherowych berecikow

Gość do kochanka franka
bo też jesteśmy kochankami. Ale jednego, własnego faceta.

Gość kochaneczka-
ale kochanka kocha naprawde..hehehe..:classic_cool: i tak bedziemy wiecznie zyc! :classic_cool:

Gość do kochaneczka
kocha naprawdę? To ty dziecko nie wiesz co to słowo znaczy. Jeśli nie przeszkadzają Ci potencjalne łzy jego dzieci - to niestety nie ma tu mowy o miłości tylko o rui.

Gość kochaneczka-
to moje zycie i ja kocham..co mnie interesuja jego dzieci...zyje sie raz..

Gość do kochaneczka
no widzisz.... i o tym właśnie mówiłam

Gość do kochanka firanka
Mam nadzieję ,że jak będziesz ciągnęła druta swojemu kochasiowi to będziesz czuła smak cipki jego żony w ustach - głupia prostaczko:P

Gość kochanka franka
i na wzajem lubisz to kiedy twoj facet wraca do ciebie i pachnie jeszcze sexem - goracy wpada do ciebie w ramiona a mysli o kochance ktora włłąsnie posuwał

do musztarda Nieprawda.Zdobyc wolnego faceta na dłuzej jest znacznie trudniej;),w tym wypadku nie wystarczy tylko kręcenie tyłkiem,trzeba trochę pokręcić też głową,a to juz dla zawodowych kochanek jest problem;)

Gość kochanka franka
ja przynajmniej ciagne i mam z tego przyjemnosc- a ty ciagniesz mu druta bo wiesz ze jak nie bedziesz tego robic to przyjdzie do mnie do kochanki ktora nie wstawia mu głupich kawałków typu "kochasz mnie misiu" ???????? flaki z olejem

Gość do kochanka firanka
Wydaje Ci sie ,że tylko wy kochanki jesteście czyściutkie i pachnące . My żony również jesteśmy zadbane a na dodatek bardziej nieżależne i wykształcone, znamy swoją wartość i kierujemy się w życiu zasadami . A na temat tego kto zna więcej sztuczek w łóżku tez bym się z Tobą polemizowała. Facet jest tak skonstruowany ,że Ciebie wydupczy jak szmatę ale i tak zawsze wróci do żony a tobie pozostanie wówczas czekanie na momęt w którym i ty znudzisz się swojemu ruchaczowi po czym wymieni Cię na lepszy model - ale cóż ci innego zostało jak tylko łudzenie sie ,że jesteś świetna :P

Gość kochanka franka
dlaczego faceci zdradzaja i wpadaaja w nasze ramiona???? zastanówcie sie????? bo wy cichodaje nie umiecie zatrzymac przy sobie faceta dlaczego facet na samo słowo kochanka - rumieni sie i mu staje ???? no dlaczego??????? prostaczki