Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyzed

do wszystkich kochanek

Polecane posty

śmiać mi się chce! Nigdy czegoś takiego nie przezywaliście - OSZCZęDźCIE SOBIE TAKIE TANIE KOMENTARZE I WYPOWIEDZI nie wiecie jak jest sytuacja w każdym związku - są faceci co skaczą z nudów w bok,ale sa i tacy, którzy później trafili na swoja drugą połówkę. Życie jest jakie jest,a teraz przeznaczenie zetkneło nas ze sobą, jest nam naprawde dobrze, kochamy się rozumiemy,a co będzie później czas pokaże,bo teraz on gra tu główna rolr! CZAS----->PRZEZNACZENIE!!! co by się nie działo to tak ma być!

Phi. A ten facet, który zdradza swoją narzeczoną/dziewczynę/żonę, to niewinny? Mi na początku nic o tym, że z kimś jest nie powiedział. Potem wyszło i mimo to od czasu do czasu się spotykamy. Bynajmniej nie czuję się winna.

Gość buahah no to fajnie
macie jak zaczynacie związek (ze swoją 'drugą; połówką jak nawywacie..) od zdrady... Zaczynanie tak zwiazku chyba nie wróży nic dobrego. I znów sieusprawiedliwiacie że nie wiem jaka jest sytuacja w zwiazkach.. To na cholere ciągniecie i wasi kochankowie ciągnąte związki skoro dzieje sięw nich źle?? Może tak im jest wygodnie?? Tutaj żonka a tu kochanka do pie**nia.?? Jakie wy płytkie jesteście,śmieszne to... I co z tego że nie kocha swojej żony?? Jakośjest z niąnadal i nawet nie wiecie czy was nie okłamuje... Skoro potrafi oszukiwaćżonęto was też... Podwójna moralność... Naiwne prowokatorki. Mnie nawet by do głowy nie przyszło by rozbijaćczyjś związek! Jak tak można w ogóle, wy wstydu nie macie!! Tylko jescze sięusprawiedliwiacie, że znalazłyście tak swoja2gą połówke. Sueer połówka nie ma co... Przyznajcie w końcu że jesteście ****

Gość Michu.
kochanki sa boskie

Gość michu zgadzam się
z Tobą w 100%

Gość KOCHANKI Są BOSKIE
Dopóki nie zastąpią żony. Jak już pranie waszych gaci im na głowę zrzucicie przestana mieć przymioty boskości :-P

Gość xyzed
Moherki do modłów żebyście same kochankami nie zostały,bo nie wiecie co wam życie przyniesie,a zarzekacie się i plujecie jadem aż miło.Kochanki i tak są boskie i pozostaną takimi i pranie gaci nie ma tu nic do rzeczy :classic_cool:

Gość buhahahahahaha
kochanka zawsze będzie kochanka- jak tylko to jej wystarczy ..no to..milo popatrzeć na następną pusta pannę ..jak na pojemnik do spermy-gratuluje wyborów życiowych

Gość buhahahahahaha
przeciez nie ma to jak być nr 2":D

Gość xyzed
Dla ciebie może być nr 2 dla mnie zawsze będzie nr 1 i tylko ja wiem dlaczego ale nie mam zamiaru tego tłumaczyć.Kochanki jesteście kochane 👄

Gość buhahahahahaha
xyzed skoro to nr1 to rozwiedź sie z zona a nie marnujesz swoje ,jej i kochanki życie -dla czego tego panowie nie robicie ..?? wiekowo nikt sie nie cofa daj szanse żonie tez ułożyć sobie życie a nie tkwisz w zakłamaniu..co napiszesz ,ze ze względu na dzieci..lepiej aby wychowywały sie w spokoju a nie patrzyły jak ojciec z niechęcią patrzy na matkę...niestety większość z was zostaje w papcinych kapciach z wygody i 50 nagle sie budzi no tak czas odejść-żałosne

Gość a żona to co
nie jest zbezczeszczona spermą? Taki sam z niej pojemnik na spermę jak z kochanki:-D

Gość xyzed
Dlaczego nie odejde od żony? Mam swoje powody ale tobie napewno ich nie będę tłumaczył.Co do dziecka ,to nie ma u mnie w domu takiej sytuacji,o której piszesz więc dziecku nie dzieje się krzywda,a żona ma wszystko na czym jej zależy ;p

Gość xyzed
Aha żony są wkurzone na swoich facetów jak się dowiadują o zdradzie,bo to tylko one chcą być zbiornikami na spermę i to na wyłączność ale tylko wtedy kiedy one uznają to za słuszne i potrzebne. ;P

Gość buhahahaaha
to co chcesz napisać,że zona ci nie daje:D dla tego masz kochankę i rypiesz ja kiedy chcesz..wiec teoria sie sprawdza

Gość bvxcbvx

Gość xyzed
buhahahaha widzocznie tobie kochanka kojarzy się tylko z ruchaniem boś prymitymny osobnik. A dla mnie kochanka to nie tylko seks więc mi tu nie wyskakuj z takimi pierdołami.

Gość bo to prawda
nie umiecie odejść ani wyjaśnić spraw z partnerem a potem szukacie wiaderka na spermę i bzdurne gadki-aby pożalić sie do innej na żonę

Gość xyzed
jestem u mojej kochanej kochanki i właśnie zabawiamy się odbytniczą bagietką

Gość xyzed pajacu

Gość xyzed
Moherki powtarzam - módlcie się i nie zawracajcię głowy waszymi zasranymi mądrościami,a jak się już pomodlicie,to koszulki z dziurkami na siebie i jazda po bożemu :p

Gość seks seks seks
seks seks seks....ano to pieknie....a ja taka somotna.....dziurka czeka....i pazurki

Gość xyzed
Eee tam samotna ;) Branie powinnaś mieć nieziemskie 👄

Hej Kochanki 👄 🌻 Większość z Was i tak będzie ze swoimi facetami nawet do grobowej deski,jeśli tylko często nie będziecie przypominały żon :)