Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyzed

do wszystkich kochanek

Polecane posty

Gość xyzed
ferguson życzę Ci jak najlepiej.Będzie dobrze 👄

ferguson on nigdy jej nie kochał, no zajebiste to!! :D i jakiż on biedny, ojojojoj ofiara losu, nie kochał jej i siłą zaciągnęli go do ołtarza, a teraz go nie rozumie wcale ze sobą nie spią bla bla bla, każda sierota życiowa na poczekaniu wymyśli taką historyjkę gdy chce zaruchać na boku;) a za pięć lat innej to powie i dostaniesz kociej mordy gdy się o tym dowiesz.

Gość xyzed
sail_ho ojjoj ależ ty masz bogate doświadczenie!Czyżbyś była ruchana na boku przez jakigoś biedaczka? :p

czy Ty xyzed myslisz, że trzeba koniecznie być tak głupim żeby nie wiedzieć że ogień parzy a g...o nieładnie pachnie?

nie do Ciebie była wypowiedź skierowana, tylko do pani w skowronkach. wiesz xyzed -> miała rację, nie masz ochoty być mniej głupi więc ruchaj do woli tylko nie zachwycaj się tak dawaniem dupy bo nie ma czym ameryki nie odkryłeś.

Gość xyzed
sail_ho wysil się trochę bo te twoje porównania ciankie jakieś są :o I nie przyrównuj tego tematu do gówna bądź ognia bo to tu nie pasuje.I nie kreuj się na osobę jedynie mądrą i mającą monopol na prawdę bo mnie to śmieszy :) Żyj sobie według swoich reguł ale innych,którym one nie odpowiadają nie mieszaj z błotem bo może cię spotkać przykrość jakaś.

Gość xyzed
A zachwycać się mogę czym chcę,a ty nie musisz się z tym zgadzać.Gdybyś poczytała wszystko,to zauważyłabyś ,że nie zachwycam się tylko dawaniem dupy :p

Gość Do wszystkich kochanek
To takie upokarzające. Nie potrafiłabym żyć w takim związku

Gość xyzed
No pewnie,że nie potrafiłabyś bo ty taki chyba typ jesteś ,że chłop niech cię tłucze,maltretuje,robi z ciebie totalną szmatę,a ty go kochać będziesz,bo to przecież mąż,przysięgałaś przed ołtarzem i takie tam.I według ciebie to nie jest upokarzające ale bycie kochanką to już tak.Ło rany co za bzdety wypisujesz :p Aha i życzę ci właśnie takiego świetnego męża :D

drogi panie- xyzed czy ja pana obraziłam. Czy nie po to jest forum żeby wyrazić własną opinie? Czy ta opinia musi być zgodna z pana poglądami aby pan nie opluwałjej autora?

No a to powównanie do bicia jest co najmniej nie namiejscu. Niech Pan sobie przeczyta pana wypowiedź z ( 11:20 xyzed) .

Do wszystkich kochanek -> jak widzisz tak. xyzed wg Ciebie wszyscy wypisują bzdury, ty jeden tylko nie:o a przecież to Ty się nie masz czym chwalić, to że jesteś z niewłaściwą partnerką to porażka a nie powód do dumy:o a rzeczy trzeba nazywać po imieniu i życie jest prostsze, porównania właściwe i celowo takie dla równowagi. 🖐️

Gość xyzed
Przeczytaj jeszcze raz to co napisałem o11.48 bo mam wrażenie,że nie zrozumiałaś o co mi chodziło. sail_ho to,że to moja porażka ,to fakt i wcale nie przeczę i wcale się tym nie chwalę.A to ,że wybrałem takie a nie inne rozwiązanie to mój wybór i wcale nie musisz go akceptować.Na samym początku wyraziłem swoje zdanie na temat kochanek i tyle.Część z tu piszących je podzela,a część nie.Tylko charakterystyczne jest to,że adwersarze zaczęli pierwsi używać niewybrednego języka no i potem już poszło.Nie pisz więc,że uważam,iż tylko moje zdanie jest słuszne bo tak jak wcześniej powiedziałem jest to tylko moja prywatna opinia na temat kochanek,a nie pouczanie jak macie wy żyć. :)

Tak dla jasności tłumacze jak pięcioletniemu dziecku : nie chodzilo otekst w którym obrazasz mnie i mojego męża, tylko o to co napisałeś do sail_ho, a mianowicie, że jej porównanie jest do bani. To możę wytłumaczysz dlaczego jej porównanie jest złe a twoje dobre?

przepraszam za błąd

Gość xyzed
Powiedz po prostu,że twoim zdaniem kochanki to zdziry itd itp i tyle.Sail_ho porównała kochanki do ognia i gówna,a mnie się to nie spodobało,a ja kogo do czego porównałem? Bo już nie jarzę o co ci kaman.

Porównał Pan dwie różne sytuacje, a mianowicie : znęcanie i zdrade. A mnie się to nie spodobało.

Gość xyzed
To była odpowiedź na pani stwierdzenie,że nie mogłaby pani być w związku jako kochanka z zapytaniem czy uważa pani,że bycie w związku małżeńskim jaki opisałem uważa pani za nieupakarzjące. Jęsli źle mi to wyszło to przepraszam.Widocznie źle przelałem myśli na ekran.

Gość żałośni pykacze
zachwyt nad zjebanym życie ciekawe!!

Gość xyzed
Ty masz za to najebane w mózgu.Jeszcze perę epitecików? Nie masz nic do powiedzenia,to po jaką cholerę tu włazisz?

Gość o jejkuuuuuuuu
xyzet - co ty taki nerwowy jesteś?

Gość bo mam z was bekę
jak sami na wzajem chcecie sie przekonać jak to sie zajebiście żyje na 2 gwizdki

Gość xyzed
bo mnie takie mądrale deczko wnerwiają

Gość musztardo...
aż się zimno robi jak Was dziś czytam... Jatka normalnie. Ble...

Gość kochanka franka
a mi jest dobrze właśnie wróciłam z objęć kochanka a wy badal strzepicie na sobie języki wstyd a ja mam bynajmniej wspaniałes wspomnienia

ja też, Po udanej imprezie i wspaniałej nocy oraz poranku :D szczęśliwa!!!

Gość wytukłabym wszystkich
facetów i laski które zdradzają!!! Do gazu z Wami, życzężeby Was teżzdradzono!!! Nie dosćże rozbijacie własne zwiazki to jeszce rozbijacie związki innych, ranicie kilka osób.... I macie niezłą zabawę no nie?? Jak macie ochotęna innego/innąto najpierw sierozwiedźcie i bierzcie wolnych a nie zajętych!! A wiecie co jest chyba najbardziej obrzydliwe?? To ze sięusprawiedliwiacie: że on jej nie kocha że to , że tamto. Żałosne, kupa idiotów...Życzęwam żebyście sięotrżasneli z tego i mieli zaje***ste wyrzuty sumienia. I zeby Was przynajmniej raz zdradzono!!!

Gość wytukłabym wszystkich
heehe racja, kiedyś po prostu za to zapłacą... Jeżeli sex jest dla nich taki ważny i mają przyjemnosć z tego że ktoś traktuje je jak szmaty...

Gość Ty wytłukłabym...
a Ciebie ile razy już załadowano w rogi, że tyle jadu z Twoich ust hahahaha