Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyzed

do wszystkich kochanek

Polecane posty

no wlasnie nie za bardzo rozumiem ,ze co nie zamelduje sie na czas a ja mu ogołocę konto czy ze przywalę mu jak będzie mnie zdradzał hmm czego dotyczy ten alarm

To było w nawiązaniu do Twoich wypowiedzi, że miałaś takie chwile, że spotkałaś kogoś interesującego, ale w odpowiednim czasie przychodziło otrzeźwienie.

wolała bym sie nad tym nie zastanawiać..chyba bym go zostawiła zanim bym go zdradziła..a jeżeli przydarzyło by mi sie to w trakcie małżeństwa-to bym mu nie powiedziała-naprawdę nie wiem

Pytam, bo bardzo wiele osób \"teoretyzuje\" na temat, którego tak naprawdę niezna. A tak niewiele trzeba, wystarczy mała chwila zapomnienia, czasami zbyt dużo alkocholu ... I wszystko w jednej chwili ulega zmianie ...

Gość musztardo...
niekoniecznie... My tu nie mówimy o zapomnieniu w jednej chwili po której przychodzi otrzeźwienie, jakbyś miał problem z kontekstem. My tu mówimy o regularnych spotkaniach - mam kochankę na boku, dobrze mi z tym , wszyscy mają albo żona nie chciała słuchać to ma... Nie widzisz różnicy w podejściach?

Gość czytac sie nie chce..
AAAA!! SLuchac , czytac juz nie moge :P dbaj o faceta a nie pojdzie do innej ?? Matko :D czy faceci nie mają naprawde mózgow? mysla tylko tymi swoimi wyrostkami miedzy nogami ? Naprawde litosci :D Ja dbam o niego a on o mnie i juz :P a co do kochanek to po prostu zycze wam tego, zebyscie same doswiadczyly tego, co robicie innym. I juz :P

eee nie ma nauczyciel za bardzo kogo chwalić..u was jest inaczej -bo to układ,ale są naprawdę fajne babki które nie zasługują na takie traktowanie przez mężów

ciekawska. - to samo można by powiedzieć o drugiej stronie, jest tylu fajnych facetów, a żony robią im takie numery ... Życie jest życiem ...

Gość musztardo...
Nie sądzę. On miał być taki w założeniu autora, ale mu z lekka nie wyszło :-((. Być może takze przeze mnie, przyznaję się samokrytycznie. Jakoś tłumaczenia, że czarne jest białe dają mi doskonały bodziec do polemiki z autorem :-P Ale nie o to chodziło w moim pytaniu i dobrze o tym wiesz nauczyciel. Czy wobec tego mógłbyś na nie odpowiedzieć?

Gość musztardo...
ciekawska - tyle to i ja widzę. Nie zamierzam też z tym nic robić. Ale wolałabym, gdyby napisał - jestem wygodny, resztę mam w d... i sprawa jasna, a nie bajki wciska a na konkretne pytania nie odpowiada :classic_cool:

a musi odpowiadać konkretnie? zwłaszcza Tobie? przecież Ty pomarańczowa jesteś :classic_cool: