*Dora* 0 Napisano Grudzień 14, 2006 NO WŁAŚNIE --> RUSZA NOWA KAMPANIA \"POKAŻMY SIĘ\" :D Zróbmy listę maili: *Dora* --> dorota999@poczta.onet.pl Cala -->cala14@wp.pl .......................... (kto jeszcze?) Cala już wysyłam Ci fotkę :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamyk22 Napisano Grudzień 14, 2006 To ja też się dołączam kamyk22 - rafalst@autograf.pl ( pomimo mylącego nicku i adresu mail chciałam oswiadczyć ze jestem kobietą :) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Grudzień 14, 2006 Wysyłam Wam 4 moje fotki. Tylko wiecie... wszelkie prawa zastrzeżone :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chester 0 Napisano Grudzień 14, 2006 a moj :) krakson@vp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Grudzień 14, 2006 chwilke, bo sie laduje, cos bardzooo wolno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Grudzień 14, 2006 Ok, zaliczyłam Was za jednym razem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Grudzień 14, 2006 *DORA*, pewnie duży rozmiar mają te Twoje zdjątka bo jeszcze nie doszły:P Poczekam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ileneczka 0 Napisano Grudzień 14, 2006 tez chetnie zobacze ... bilka_14@tlen.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamyk22 Napisano Grudzień 14, 2006 cala wysłałaś pustego maila - ja aktywnie poszukuje jakiegos mojego zdjecia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Grudzień 14, 2006 Cala, dzięki za zdjęcie!! Jesteś laska!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Grudzień 14, 2006 No kamyk pierwszego wysłałam pustego, to z podniecenia ;) Drugi jest pełny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Grudzień 14, 2006 E tam, byłam odwalona ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiek1234567 Napisano Grudzień 14, 2006 Mozecie mi powiedzieć czy na retruzje to jest skrzywienie zebów do wewnątrz tez się nosi aparat stały. tak sie zastanawiam bo mi sie wydaje że ten aparat orto działa najwyżej na protruzje to jest wychylenie zebów do przodu. Bo jesli te szyny sa na zębach to tylko w jedna strone mogą te zeby poruszać nie moge sobie wyobrazic jak stały aparat ort moze leczyc retruzje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Grudzień 14, 2006 Gosiek1234567, może:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Grudzień 14, 2006 *Dora* --> dora.kafeteria@wp.pl Cala --> cala14@wp.pl kamyk22 --> rafalst@autograf.pl chester --> krakson@vp.pl ileneczka --> bilka_14@tlen.pl Cala - wysłałam Ci fotki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Grudzień 14, 2006 No no no, Dora... Ta czerwona sukienka :D Lachonie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamyk22 Napisano Grudzień 14, 2006 ok wysłałam zdjecie zrobione 5 min temu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Grudzień 14, 2006 Wysłałam Wam wszystkim zdjęcia Jak na razie to dostałam tylko od Cala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamyk22 Napisano Grudzień 14, 2006 Ja juz sie przyzwyczaiłam do do tego ze poczta działa tragicznie ( głównie na onecie ) NA razie jeszce nic do mnie nie doszło ale poczekam cierpliwe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Grudzień 14, 2006 Na onecie to najgorsze poczty jakie moga być :-) Zakladajcie sobie na wirtualnej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Grudzień 14, 2006 No właśnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Grudzień 14, 2006 Chyba idę spać. Nic więcej dzis chyba nie dojdzie na moją skrzynkę :-) DOBRANOC! Do jutra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Romek Napisano Grudzień 14, 2006 prosze o jeszcze jeden list adres to: rroommeekk@onet.eu bo nic nie dotarło może to onet szwankuje pozdrawiam dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamyk22 Napisano Grudzień 14, 2006 Romek wysłałam jeszcze raz z o2 , podejrzewam ze to onet bo dzisiaj tez na onecie nic nie chce do mnie dojsc pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Grudzień 14, 2006 Dobranoc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Romek Napisano Grudzień 15, 2006 Wszystko doszło -da się na tym zrobić pomiary Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hiruni 0 Napisano Grudzień 15, 2006 Ja też poproszę o zdjęcia hiruni@o2.pl Odwdzięcze się po powrocie do domu :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Grudzień 15, 2006 *Dora* --> dora.kafeteria@wp.pl Cala --> cala14@wp.pl kamyk22 --> rafalst@autograf.pl chester --> krakson@vp.pl ileneczka --> bilka_14@tlen.pl Romek --> rroommeekk@onet.eu hiruni -->hiruni@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Grudzień 15, 2006 Mam fotkę od kamyk22 i chester - dzięki wielkie! Fajnie tak zobaczyc z kim sie siedzi na kafe :-) Wyglądacie na sympatycznych!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rogasiowa Napisano Grudzień 15, 2006 czy ktoś wie ile kosztuje założenie gumek separacyjnych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach