Gość aparatka z większym stażem Napisano Grudzień 17, 2006 ok Dora, wpisz do tabelki jak chcesz, jedna aparatke juz macie z tego co sie zorientowałam, wiec moze wpisz aparatka z.... kropeczki wystarcza; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Aparatka z..., nie rób odstepu między oczkami a ustkami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Nie pamiętam jak się wstawia wszystkie emotki, ale uśmiech wstawia się tak: dwukropek i nawias zamykający, a mrugnięcie oczkiem: średnik i nawias zamykający. Ja używam tych, co do reszty, to nie pamiętam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Grudzień 17, 2006 450zł ? Bardzo dużo, a myślałam, że 200 zł to dużo. Ja na szczęście miałam na NFZ i mimo, jak pisałam Shrekowatego wyglądu;) jestem bardzo zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Emotki :) http://www.forum.o2.pl/emotikony.php :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Grudzień 17, 2006 hm, a jak dodać stały text pod wypwiedzią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Wchodzisz w preferencje. tam gdzie masz swój profil. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Próba :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Udana :) Dzięki MalutkaMałaJa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Grudzień 17, 2006 ________________________________APARATKI__________________________________________ ******************************************************************************************************************* Lp._____Nick_______Wiek__Założenie__Góra__Założenie__Dół__Czas_noszenia_____rodzaj____ ******************************************************************************************************************* 1.__*Dora*__________27______________ X______________________3_lata__________________ 2.__brown_eyed_girl__16______________X_______________X______2_lata__________________ 3.__Krzywa_________27____07.11.06____X______________________2_lata_______kosmetyczny 4.__minka__________22______________________________________2_lata__________________ 5.__wiiolciaa________17____08.09.06___X_____07.11.06___X_____1,5_roku_________metalowy 6.__Agnieszka31_____31____03.10.06___X______________________________________________ 7.__Ileneczka_______16______________________________________________________________ 8.__agaga23________23____08.11.06___X______________________2,5_roku_________metalowy 9.__kamyk22________22_____________________________________________________________ 10._markotka_______21______________________________________________________________ 11._igna**aparatka___17____07.10.05___X____07.06.06____X______2_lata__________metalowy 12._Shiiine_________16________________________________X_____________________________ 13._kati24__________24____26.06.06___X____07.08.06____X____1,5_roku______porcel./metal 14._Aparacik________13_______________X_______________X______2_lata_________metalowy 15._sylvie__________32____04.11.06____X____04.11.06____X__________________kosmetyczny 16._netka91________15____06.11.06____X_____________________________________metalowy 17._linnnea_________18_______________X_______________X_____________________metalowy 18._wiola15________15____ 04.11.06____X_____________________________________metalowy 19._Monola_________36____10.08.06____X______________________2_lata________ceramiczny 20._Aagness______________31.08.06____X______________________2_lata__________metalowy 21._Onaa21_________21_____________________________________________________________ 22._edro___________38____16.12.06__________________________________________________ 23._hiruni___________________________X_____________________________________________ 24._Kiikunia________20_______11.03____X_______02.04____X_____3_lata__________metalowy 25._*Aparatka*_______________12.04____X_______06.05____X____________________metalowy 26._Kociulinda______29_______01.07____X_______02.07____X____________________________ 27._Hadasa_________27____15.11.06____X____15.11.06____X____________________________ 28._kabansa_______________________________________________________________________ 29._najeli_________________________________________________________________________ 30._Agaa24_______________17.11.06_____X____17.11.06____X_____2_lata______kosmetyczny 31._Kofanaaaaa______19___16.10.06_____X_____________________1,5_roku_______metalowy 32._Mała_Miiiii____________10.11.06_____X_______________X______2_lata______kosmetyczny 33._beata_81______________________________________________________________________ 34._ana73________________14.12.06_____X____14.12.06____X___________________metalowy 35._an_ette_______________________________________________________________________ 36._**KwIaTuSzEk**___17____________________________________________________________ 37._MalutkaMałaJa___27_______________X________________X_______________kryształ_górski 38._olaszu2________________________________________________________________________ 39._cranberry________24____________________________________________________________ 40._aneczka_20_____________________________________________________________________ 41._Kewcia__________22____28.11.06___X_______________________2_lata_________metalowy 42._ewelll___________22____________________________________________________________ 43._skaa____________22______03.06____X_______09.06____X____________________________ 44._amaalka_______________________________________________________________________ 45._Triss14__________19____21.09.06___X__________________________________kosmetyczny 46._gini*____________27____________________________________________________________ 47._EDYTA_NAVY_____________12.06____X____________________________________________ 48._diam____________________12.06____X____________________________________________ 49._Gosiaa24________24____13.12.06____X__________________________________kosmetyczny 50._Ewdzia________________________________________________________________________ 60._Cala____________20_______________X_________________X___________________metalowy 61._foisss___________16___15.09.06_____X_____22.08.06____X_____2_lata_________metalowy 62._Braces__________________08.06_____X________08.06____X________________kosmetyczny 63._Emma23________23____14.12.06____X_____________________________________metalowy 64._Chester________________________________________________________________________ c.d.n. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Grudzień 17, 2006 c.d. ________________________________APARATKI__________________________________________ ******************************************************************************************************************* Lp._____Nick_______Wiek__Założenie__Góra__Założenie__Dół__Czas_noszenia_____rodzaj____ ******************************************************************************************************************* 65._ona81_________________________________________________________________________ 66._malutka22_____________________________________________________________________ 67._ina24__________________________________________________________________________ 68._magdalena_____________________________________________________________________ 69._rogasiowa______________________________________________________________________ 70._SUNSHINE23_____23____14.12.06___X______________________________________metalowy 71._Beti280________________________________________________________________________ 72._di5____________________________________________________________________________ 73._Vira___________________________________________________________________________ 74._madziasbb______23_____09.09.05___X____09.09.05___X______________________metalowy 75._ANKA_666_____________16.12.06___X______________________________________metalowy 76._io_io___________57____19.07.06___X_______08.06____X______2_lata________kosmetyczny 77._aparatka_z____20_____16.06.06___X_____________________1,5_roku_______kosmetyczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Zmykam sie uczyc kochane. Jutro zaliczenie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malutka22 Napisano Grudzień 17, 2006 ej.....ja pierwsze słysze ze wyrywanie ósemek jest tak drgie, bolesne i ....wymga chirugra? :/ ja juz mialam doświadczenia z chirurgiem( szycie wiązadłek) i do przyjemnosc to nie należało. tak sie tylko zastanawiam ze jesli mam wade taką ze zeby nie są skrzywione ale wysuniete do przodu to chyba bez sensu wyrywać ósemek a jedynie jakies bardzo przednie...? nie wiem takie jest moje wyobrazenie o tym.... jest ktos z aparatem kto ma tzw. szczęko ścisk i wysuniete przednie zeby???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Grudzień 17, 2006 A tak w ogóle to zapraszam: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4477220 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Potrzebna jest interwencja chirurga, jeśli ósemki nie widać, tzn nie wyrżnęła się. Wtedy potrzebny jest skalpel:). Ale i tak nie ma się czego bać, naprawdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Cala, to Twoje ubrania? Fajne dżinsy, tylko ja jestem z tych bardzo filigranowych i potrzebny mi rozmiar 25 (który i tak troszkę jest luźny po kilku założeniach). Potem obejrzę resztę ubrań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Zgadza się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Grudzień 17, 2006 No jeśli chodzi o dżinsy na moich aukcjach znajdziesz tylko na ok. 1,75 m. To są moje dżiny, a ja jestem wysoka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Grudzień 17, 2006 To rzeczywiście za długie na mnie. Mam 160 cm, ale najczęściej i tak długości 30 już nie ma i kupuję 32 i noszę do butów na obcasie, albo obcinam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Trzeba sobie radzić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Grudzień 17, 2006 A ja kupuje dżinsy na długość 34 i zazwyczaj jeszcze odwijam dół :D Mam długie nogi, że nie pasują do tułowia ;) Dlatego innych spodni nie kupuje nigdy w sklepie, bo są za krótkie, zawsze mama mi szyje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Oj, i tak źle i tak nieobrze;). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Grudzień 17, 2006 *DORA*, pozdrowienia dla mamy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Ja niestety też mam problem z dopasowaniem dżinsów ze względu na mój wzrost i wagę. Jesli spodnie odpowiadają pod względem dopasowania są za krótkie, zaś jeśli są dobre na długość wiszą na mnie. Kilka lat temu znalazłam idelanie pasujące dziny firmy Lee i od wtedy kupuje praktycznie tylko Lee. Mam ich 6 par :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Jedna para wystawiona na Allegro :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Ja lubię Wranglera. Nic nigdzie mi się nie przeciera, sa super. Pewnie dlatego się nie przeciera, że mam za chude nogi i uda i nic się nie ociera przy chodzeniu:). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Racja, Wrangler też dobra firma. MalutkaMałaJa, ja też nie mam tego problemu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Właśnie jem rosołek, a właściwie wlewam go sobie do buzi:). W dzień nie czułam bólu, teraz chyba bardziej podpuchłam i troszkę boli ale da się wytrzymać bez tabletki. Na noc pewnie wezmę, bo mam jeszcze kobiecą comiesięczną przyjemność na dodatek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Biedactwo... Dobrze, że jest coś takiego jak środki przeciwbólowe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Cala dzięki za pozdowienia dla mamy :) Dobrze mieć krawcową w domu :-) Ostatnio kupiłam białego miśka (materiał) i szyjemy futerko :-) Jeśli chodzi o dżinsy to nigdy nie maiałam LEE, więc jak tak dobrze je dopasować do wysokiego chudzielca to sobie kupię :-) Pewnie są drogie.... ? Zazwyczaj nigdy nie kupuję firmowych rzeczy :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach