aparatka- 0 Napisano Styczeń 25, 2007 Cala ale ty chudzinka jestes, jak to ty na tych zdjęciach:-) tylko zeby aparat na ciebie nie zadziałał odchudzająco:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Styczeń 25, 2007 Córeczka pyta mamę: - Co to jest impotencja? - Hmm... widzisz... to jest tak, jakbyś chciała grać ugotowanym makaronem w bierki. Na plaży w Kalifornii spotykają się dwie pchły. Jedna z nich trzęsie się i jest strasznie przemarznięta. - A czemu się tak trzęsiesz? - A bo przyjechałam tu w wąsach motocyklisty i strasznie mnie przewiało. - To na drugi raz zrób tak jak ja: Skaczę sobie na lotnisko, upatruję jakąś stewardessę, wskakuję jej pod spódniczkę, wchodzę pod majteczki i całą podróż śpię w przytulnym i ciepłym \"lasku\". - OK tak zrobię następnym razem. Spotykają się na drugi rok i sytuacja się powtarza, tamtą pchłę trzepie znów z zimna. - I co nie skorzystałaś z moich rad? - Zrobiłam dokładnie tak jak mówiłaś, poskakałam na lotnisko, upatrzyłam stewardessę, wskoczyłam jej pod spódniczkę pod majteczki znalazłam ciepły przytulny lasek i zasnęłam. A jak się obudziłam byłam w wąsach motocyklisty. Żona w czasie stosunku pyta się męża: - A jeśli urodzi nam się dziecko, to jak damy mu na imię? Mąż bierze prezerwatywę i robi jeden supełek, drugi, trzeci, po dwudziestym mówi: - Jeśli się stąd wydostanie, to nazwiemy go MacGaywer. Pewna młoda kobieta spotyka w barze fantastycznego faceta. Zaczepia go, rozmawiają cały wieczór, na koniec opuszczają razem bar. Wieczorny spacer kończy się pod drzwiami mieszkania faceta. Facet zaprasza kobietę do środka... W mieszkaniu znajduje się mnóstwo pluszowych misiów, cale półki, posegregowane według wielkości. Małe na najniższych półkach, średnie na środkowych półkach i te duże, na samej górze... Kobieta jest zdziwiona, że trafiła na zbieracza pluszowych misiów, ale nic nie mówi, jest zaskoczona, ale z drugiej strony cieszy się ze trafiła na takiego uczuciowego i wrażliwego faceta. Odwraca się do niego... całuję go... Zdejmuje suknie... Stało się to, o czym cały wieczór marzyła... Po fantastycznej nocy pełnej namiętności, leży obok swojego wyśnionego faceta i pyta: - I jak było? - Możesz sobie wybrać nagrodę z najniższej półki... Kowalski wpada do szpitala, bo jego żona rodzi. Widzi położną i pyta: - No i jak ? - Ma pan trojaczki Kowalski strasznie dumny: - Ma się rurę, co !? - Może i ma, ale trzeba by ją przeczyścić, bo wszystkie czarne Tata z 6-letnim synkiem robi zakupy w supermarkecie. Kiedy przechodzą obok półki z prezerwatywami, synek pyta: - Tato, a co to jest ? - To są prezerwatywy, synu - odrzekł ojciec. - A po co one są ? - Kontynuuje malec. - Prezerwatywy są po to, żeby mężczyzna miał bezpieczny seks z kobietą - odpowiada ojciec. - Tato, tato, a dlaczego w tym opakowaniu są 3 sztuki ? - nie daje za wygraną chłopczyk. - Widzisz synu, bo to jest zestaw dla młodzieży uczącej się: raz w piątek, raz w sobotę, raz w niedzielę. - Tato, tato, a dlaczego w tym opakowaniu jest 6 ? - pyta synek - Widzisz synu, to jest zestaw dla studentów: dwa razy w piątek, dwa razy w sobotę, dwa razy w niedzielę - odpowiedział ojciec. - Tata, tato, a dlaczego w tym opakowaniu jest 12 ? - kontynuuje malec. - Hmm... widzisz synu, bo to jest zestaw dla dojrzałych, żonatych mężczyzn. Raz w... styczniu, raz w lutym, raz w marcu... Do sklepu optycznego wchodzi facet i zauważa na jednej z półek okulary za 2000 zł. - Czyście pogłupieli? Co to za okulary, skoro aż tyle kosztują? - To najnowszy wynalazek. Każdy kto je nosi widzi innych jakby nie mieli na sobie ubrania. - Niemożliwe! Chciałbym je przymierzyć. Ekspedientka podaje okulary, facet zakłada je na nos i rzeczywiście, ekspedientka stojąca przed nim jest naga! Zdejmuje okulary - ubrana, zakłada - naga! - Biorę je! Wchodzi facet w swoich okularach do domu, patrzy: żona goła, sąsiad goły. Zdejmuje okulary - żona goła, sąsiad goły. - No nie! Jeszcze nie zdążyłem dojść do domu a już się zepsuły... Na balkonie w bloku opala się piękna naga kobieta. Nagle z góry zjeżdża kartka na sznurku. Na kartce jest napisane: \"Jeśli chcesz się ze mną kochać pociagnij 2 razy, jeśli nie pociagnij 50 razy z czego ostatnie 10 bardzo szybko.\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 25, 2007 aparatka-, no wlaśnie trochę się obawiam :O Bo nie chce już vyć nazywana anorektyczką :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 25, 2007 *Dora*, z tym smakiem serowo-cebulowym jest dobre :D A gdzie ta SUNSHINE23? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Styczeń 25, 2007 Cala anorektyczka nie jesteś:-), chudzinka troszke i tyle:-), dora dzis nsa zasypuje dowcipami ;-), hehe Dora dzisiaj zaszalałaś:-) MMJ pewnie prezentuje aparat chłopakowi:-), mój juz ma dośc juz mu nie wspominam nic na temat zebów znaczy sratam sie nie wspominac;-), ale pewnie tego nie zauważam i co chwilke jest \"zobacz jak sie prostuja\", albo \"zobacz cos tu nie tak\"itd.:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Styczeń 25, 2007 Dzwoni gość do burdelu i zamawia sobie panienkę, odbiera szefowa i po kolei wypytuje: - Ma być wysoka czy niska? - Mi to obojetne, i tak nie mam nóg... - No a ma miec duże cyce czy małe? - No też obojętnie, bo nie mam rąk... Nagle głośny głos z słuchawki: - A chu** pan masz ?! Zdenerwowany klient odpowiada: - A ty stara ku*** myślisz że czym wykręciłem numer telefonu ?! Na babskiej imprezie rozmawiają trzy mężatki. Pierwsza mówi: - Wiecie jak kocham się z moim Zenkiem, to on zawsze ma zimne jajka. Druga mówi: - Faktycznie, jak ja się kocham z moim Frankiem, to on także ma zimne jajka. Na to trzecia: - Wiecie, ja nie wiem? Nigdy nie sprawdzałam jakie ma jajka mój Jacuś w trakcie stosunku. Po dwóch dniach ponownie się spotkały w tym samym gronie. Trzecia mężatka (ta od Jacka) przychodzi cała poobijana, z potarganymi włosami i ubraniem. Pozostałe dwie pytają się - co ci się stało? Ona odpowiada: - Kochałam się z Jackiem, sprawdzam te jego jajka i tak mu mówię: - Jacek !!! Ty masz w trakcie kochania tak samo zimne jajka - jak Zenek i Franek... Starszy pan w eleganckim domu towarowym podchodzi do atrakcyjnej ekspedientki. - Proszę pani, chciałabym kupić mojej przyjaciółce rękawiczki, ale nie pamiętam rozmiaru... - To żaden problem. Proszę porównać - mówi ekspedientka i podaje klientowi dłoń. Ten trzyma ją długo po czym mówi: - Chciałbym kupić jej jeszcze staniczek i majteczki... Podchodzi kulturysta na plaży nudystów do kobiety, napina mięśnie i mówi do niej z nieukrywaną satysfakcją: - Co !? Bomba? No nie? Ona na to: - Tak, tylko coś mały lont do tej bomby... Chodnikiem biegnie przerażona kobieta, a za nią groźnie sapiąc wielki mężczyzna. W końcu ona nie ma już sił. Staje, odwraca się do niego i krzyczy: - Poddaję się, niech mnie pan gwałci, tylko nie zabija ! - Gwałć się pani sama, ja się śpieszę na pociąg ! Pewien pan zapragnął kupić swojej ukochanej dziewczynie urodzinowy prezent, a że byli ze sobą dopiero od niedawna, po dokładnym zastanowieniu, postanowił kupić jej parę rękawiczek - romantyczne i nie za osobiste. W towarzystwie młodszej siostry swojej ukochanej, poszedł do domu towarowego i kupił narzeczonej rękawiczki. Siostra natomiast, w tym samym czasie, kupiła sobie parę majtek. Podczas pakowania ekspedientka zamieniła te dwa zakupy tak, że siostra dostała rękawiczki, a ukochana majtki. Bez sprawdzania, co jest gdzie,facet wysłał prezent do swojej sympatii dołączając następujący list: \" Kochanie, ten prezent wybrałem dla Ciebie właśnie taki, ponieważ zauważyłem, że nie nosisz żadnych, kiedy wychodzimy wieczorem. Gdybym miał kupić dla twojej siostry, to wybrałbym długie z guziczkami, ale ona już nosi takie krótkie i łatwe do zdejmowania. Te są w delikatnym odcieniu, jednak ekspedientka, która mi je sprzedała, pokazała mi swoją parę, którą nosi już trzy tygodnie i wcale nie były poplamione czy zniszczone. Przymierzyłem na niej te dla Ciebie i wyglądała naprawdę elegancko. Chciałbym jako pierwszy je na Ciebie włożyć, tak by żadne inne ręce nie dotykały ich przed tym, jak się z tobą zobaczę. Kiedy je będziesz zdejmować nie zapomnij je trochę nadmuchać przed odłożeniem, albowiem całkiem naturalnie będą po noszeniu trochę wilgotne. I pomyśl tylko jak często będę je całować w tym roku. Mam nadzieje, że będziesz je miała na sobie w piątkowy wieczór. Z całą moją miłością. PS. Ostatnio w modzie jest noszenie ich odrobinę wywiniętych tak, by widać było trochę futerka \" - Mamusiu - mówi 14-letnia Basia - dzisiaj w szkole badał nas wszystkich pan doktor... - No i co ? - Okazało się, że tylko jedna z nas jest jeszcze dziewicą. - Oczywiście ty. - Nie, nasza pani profesor. Jasiek przed ślubem bardzo prosił swoja Hanusię, żeby mu się oddała przed ślubem. - Jasiu, nie oddam ci się, bo chce być do ślubu czysta jak lilia..., a poza tym to po rypaniu zawsze mnie głowa boli. - Mamusiu, jezdem w ciąży. - Bój się Boga! Dwa miesiące przed maturą, a ty mówisz \"jezdem\" ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Styczeń 25, 2007 Mi też się podobał ten serowo-cebulowy :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 25, 2007 aparatka-, jasne, że nie jestem! Szkoda tylko, że niektórzy nie maja zielonego pojęcia o anoreksji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 25, 2007 Szkoda, że nie ma malutkiej22. Ta to by się pośmiała :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Styczeń 25, 2007 Idę spać, dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Styczeń 25, 2007 Dobranoc Dora:-),malutka22 sobie przezcyta jutro twoje kawały:-)spokojnie:-) Cala nie każdy wie co to anoreksja, kiedyś widziałam niezły program o tej chorobie i współczuje tym co maja z tym problem, cos strasznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Styczeń 25, 2007 Ja też już uciekam, do jutra:-)miłych snów:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 25, 2007 No ladnie i ja znowu zostaję sama na polu bitwy ;) Dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 25, 2007 przeszlam przez te kawały i jestem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 25, 2007 i mam juz swoj typ na Twoich aukcjach Calunia:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 25, 2007 Nie zostałam sama :) Jest Słoneczko :) Yyy... zapomni8ałam Szczelina23 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 25, 2007 Jaki typ, jaki? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 25, 2007 Małpiszon:P ja też spadam sie pouczyc trochu:) prawo rodzinne jest zaje**** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 25, 2007 moj typ? pasiak rozowo brazowy. ino nie wiem czy na mnie nie zwisnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 25, 2007 No to jednak zostanę sama :( Dziękuję chociaż za nadzieję jaką mi dałaś ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 25, 2007 heh, jakbysmy tu we dwie poszalaly to nie wiem czy by watku nie zamkneli:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 25, 2007 Buehehe :D No masz trochę racji ;) Ale dzisiaj nie będziemy zgarszały Admina, no nie? Chlopak i tak ma duzo roboty m.in. z usuwaniem innych jakże \"ciekawych\" watków albo cenzurowaniem wypowiedzi malutkiej22 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 26, 2007 dzisiaj niech ma dzień dziecka:) i nog moze nie myc przed pojsciem spac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 26, 2007 tak oto o północy oddałyśmy cześć panu adminowi rozpoczynajac 150strone naszych inteligentnych, błyskotliwych, zabawnych, przejmujacych i wyjątkowych wypowiedzi:)))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 26, 2007 No to SUNSHINE23 gratuluję :) Jesteś kolejną rozlewczynią szampana ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 26, 2007 taaa mogę go... rozSCZELnić:D ok ide sie pouczyc jak sie w malzenstwie rozporzadza odpowiednimi skladnikami majatkowymi:P i niemajatkowymi:P do zobaczenia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 26, 2007 Do przeczytania :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Styczeń 26, 2007 Cala a to ty pozujesz do zdjęć przedmiotów na allegro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Styczeń 26, 2007 teraz czekamy na 200 stronę, ale i tak szczytem będzie 1000 i czekam;] może w tym czasie zmienie zamieszkanie, choć chyba zdąże;] przy naszym tempie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 26, 2007 Mhmy... To się rozpisałyscie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach