malutka22 0 Napisano Styczeń 31, 2007 ja tez chce od aparatki i ski;) jagodka69@buziaczek.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Styczeń 31, 2007 ja rozesłałam to: malitkamalaja@o2.pl aparatka1@op.pl cala14@wp.pl dora.kafeteria@wp.pl jeśli do kogoś nie doszło to mówić albo jeśli ktoś chce:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 31, 2007 malutka22, dłuuugie ręce? No co Ty :P Nie rób ze mnie małpki :P:P:P To mówisz, że dupkę masz ładną? :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Styczeń 31, 2007 i jeszcze jagodka69@buziaczek właśnie wysłałam:) jeśli krąża jakieś foencje to --> mycja.jm@wp.pl narazie dostałam od: klaudia123@wp.pl apratka1@op.pl malutkamalaja@ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Styczeń 31, 2007 nie mycja tylko mycha! mycha.jm@wp.pl o jej na vh1 jest green day! ide papa:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 31, 2007 ski, dzkiekuję. Juz sprawdzam pocztę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 31, 2007 ski, dlaczego najpierw założyli Ci na górę aparat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Hejka! aparatka- 15 min. trwał zabieg i tylko 2 zastrzyki????? Szok! Zazdroszczę Ci, że masz już za sobą :) Bardzo krwawi dziąsło? Albo podczas zabiegu bardzo krew tryskała? Mam pytania: Czy wkładali jakieś waty i tampony do buzi podczas zabiegu? One nie powodowały odruchów... :P ? To odruchy ... miałaś tylko przy spływie krwi? :P :P A jak Cię znieczulili to miałaś problem z połykaniem śliny? Mammma mija.... ja też chcę to za sobą już mieć!!!! ski - dzięki za fotki!!! Śliczny aparacik! To są normalnej wielkości zamki czy mini? Jaką masz wadę w górnym łuku? MalutkaMałaJa - Dzięki za List ;-) Odpisałam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Dora, ja też :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Dora kew nie tryska w czasie zabiegu:-)wkładali tampony czy cos ale nie chciało mi sie wymiotować, odruch taki wymiotny miałam jak wycierał mi buzie w srodku jakim wacikiem, nie miałam problemu z połykaniem śliny podczas znieczulenia, wogóle nie czułam sie znieczulona, warga mi nie sztywiniała, ale byłam dobrze znieczulona, teraz boli ale da sie wytrzymać:-) jutro powysyłam reszte zdjec ide sie połozyc:-) Dora jeszcze jedna musze wyciagać na górze, ale to w połowie lutego dopiero zrobie bo 15 mam bal na zakończenie studiów i nie chce byc obolała czy cos:-), pójde do tega samego chirurga, nie ma co sprawny chłopak z niego;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia19 0 Napisano Styczeń 31, 2007 ja tez poprosze o foteczki:) Nescafe posluchaj rad innych zmien orto jesli chodzi o wrocek to polecam dr Warych przyjmuje na Bielanach. Fakt teraz jak bylam bihelix zakladala mi inna babka ale pani doktor jej wczesniej powiedziala co ma zrobic ze mna. jesli bedziesz 1 raz to dokladnie sie Tobą zajmie i wszystko wytlumaczy. aparatka, widzisz nie bylo tak zle:) drugi zabek to bedzie pryszcz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ekspert2002 Napisano Styczeń 31, 2007 Nescafeja co prawad ne jestem z Wrocka ale z okolic najlepszym ortodontą we Wrocku znanym na terenie całej opolszczyzny przynajmniej ( bo sta jestem) jest pani doktor SZELĄG ma normalne ceny wśód ortodontów uchodzi ona za lekarza bardzo dobrzego jeśli chodzi o trudne wady , jesli bedziesz chciała to daj zanć poszukam adresu , to bardzo miła pani i ma super gabinet :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Styczeń 31, 2007 cala, bo tak tzreba było:P inaczej miałabym problemy ze zgryzem czy czymś tam, poprostu nie mogłabym dobrze zagryść hmm nie wiem jak to wytłumaczyć bez pokazywania. Mam nadzieje, że coś skapowalaś;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 31, 2007 No skapowałam. Podejrzewam, że chodzi Ci o nieprawidłowe guzkowanie sie zębów ;) A dlaczego nie załozyli Ci aparatów na dwa łuki od razu? Z tych samych powodów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Styczeń 31, 2007 no, dopiero jak mi się góra przesunie (przewidywany czas to 3 miechy) to na dół mi włoży:) jeszcze jakieś question? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 31, 2007 No more :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Styczeń 31, 2007 fajn:D jest to ktoś prócz Calej? puk puk! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 31, 2007 ski, Cali nie Calej :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Styczeń 31, 2007 To fajnie aparatka- :) Ja mam bardzo ale to bardzo twardą kość :O Dentystka nie chce mi wyrwać jednego korzenia, bo taka twarda kość i się boi, że nie wyrwie, kazała do chirurga :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Dobranoc! aparatka- zobaczysz jutro czy Ci się przez noc zrobił skrzep :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 31, 2007 SKI- aurora102wp.pl APARATKA- I\'m proud of you:* Cala- jesteś smierdziel!:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamyk22 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Ski ja tez poprosze o zdjecie - kamyk22-84@o2.pl A ja mam w koncu ferie !!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) - wolne do 1 marca ( chyba ze sie trafi jakas poprawka) Aparatka wiedziaąłm ze sie nie dasz -dzielna z Ciebie dziewczyna powodzenia jturo na egzaminach sunshine i malutka22 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 31, 2007 eeeehh no wlasnie... o 13:30 możecie zaczac trzymac kciuki:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamyk22 0 Napisano Luty 1, 2007 oczywiscie sunshine ze bedziemy trzymac kciuki - chociaz nie obiecuje bo moge o tej godzinie spac :P (musze odespac swoje egz) ja jutro mam o 17 wizyte u ortodony - juz nie moge sie doczekac :0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 1, 2007 SUNSHINE23, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... Bo nie będę 3mala za Ciebie kciuków :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 1, 2007 3maj 3maj sadzac po poziomie mojej wiedzy- przyyda sie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 1, 2007 Jo Jo, wkręcasz :P Ty kujon jesteś :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 1, 2007 no.. szczegolnie ze te p*** z mojego roku juz od 2 miechów to dziobia:) a ja od czwartku :D powaznie to jest debilne pomijajac fakt ze kolezka ktory egzaminuje a swoje poglady i nie zgadza sie z ustawodawca:) czyli nie bede jutro pisala o regulacjach Kodeksu rodzinnego i opiekunczego, czy art. kodeksu cywilnego dot. spadków, tylko bede musiala sie wykazac znajomoscia wywodow niejakiego Tomasza J. kur******czak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 1, 2007 Pozdrów Tomka ode mnie, a bez pisania dostaniesz 5 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 1, 2007 ttaaaa nie watpie:D:D:D no nic... ide sobie poczytac o alimentach. CU tomorrow- chyba ze mi pojdzie jakos to nie wiem kiedy powroce:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach