SUNSHINE23 0 Napisano Luty 15, 2007 chociazby po to ze dzieki temu mamy swoje forum. i tu kazda z nas wie po co:) zapamietaj sny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 15, 2007 tak jest :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 15, 2007 Wszystko przeczytałam, MMJ, podziwiam, wydaje mi sie ze kochasz to co robisz i ze jesteś w tym swietna:-), awypowiedz o chłopaku, słodko, na pewno ciebie kocha najbardziej na swiecie:-) Sunshine, gratuluje i ciesze sie razem z toba ze chłop zmadrzal i przyszedł:-), a ósemiki na zyczenie jak idziesz prywatnie mozna pod narkoza:-), mogłas dac temu kuzynowi zdaje sie , przeczytac wypowiedzi z usuwania ósemeczek:-),wypowiedz moja i MMJ jest bardzo optymistyczna. Emma, w każdym zwiazku tak jest raz dobrze raz gorzej i mi tez sie wydaje ze wszyscy w koło są bardziej szczesliwi niz ja:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 15, 2007 Czesc! Ale sobie fajnie gadałyście - MMJ i SUNSHINE :D Mój wieczór walentynkowy to wypad do pizzerii na żarcie + soczek bananowy + obowiązkowo sos czosnkowy :) na Walentynki dostałam bluzkę żółtą (żółty oznacza zdrada, hehe) a ja mojemu kupiłam zieloną (nadzieja, heh) i sie śmiejemy, że ja go zdradzę a on ma nadzieję... :D Zapisałam sie na poniedziałek na wyrwanie korzenia po siódemce. Ósemke na razie zostawię w spokoju :-( Jutro zrobie może jeszcze raz badanie na krzepliwość i pokaże przy okazji chirurgowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 15, 2007 cześć Dziewczynki! Jestem padnięta, spać mi się chce jak nie powiem co ;). Całą noc przespałam na połówce łóżka z kotem na nogach (nie mogłam się obrócić na bok), w końcu wzięłam ją bliżej do siebie i obie byłyśmy zadowolone, tylko Felka mruczała, a ja mogłam spokojnie usnąć, dopóki budzik w telefonie nie zaczął dzwonić, bezczelny :) Felka dalej wyleguje się z mojej kochanej flanelowej pościeli, myje się po śniadaniu, ona już zjadła, ja kończę. No i masz, zapomniałam co mi się śniło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 15, 2007 Dzień dobry dziewczynki NO, Aparatko, mówiłam temu głupkowi ze to nie jest takie straszne i ze po co mu narkoza , bo po narkozie sie rzyga a ten debil sie uparł i juz. mowil ze pani jakas tam ta co go usypiała mowila ze dobrze ze sie zdecydowal na narkoze,bo te zeby byly tak gleboko ze nie dałby rady bez narkozy:) Aparatko dzis jest bal???? zdjecie bedzie, zdjecie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 15, 2007 aaa odnodnie imprez- musicie mi pomoc:) dostalam zaproszenie od bylej klasy na spotkanie z okazji 5 lat od matury. ma byc to spotkanie \"eleganckie\" w ich mniemaniu, w jednej z \"bydgoskich restauracji\", co okazało się domem wędkarza (nie pytajcie co to jest, jakas sala w zwiazku wedkarskim) kosztuje 80zł, w tym jest jedzenie - zupa i danie, a pozniej sery wedliny i chleb. w cenie jest tez dj(to bezsens moim zdaniem) i upominek dla pani wychowawczyni(jeszcze gorzzej, akurat ona byla totalnie wredna i nie chce mi sie jej widziec:() wszyscy kumple z na ktorych obecnosci najbardziej mi zalezy- nie ida. zostaja 3 osoby z ktorymi chetnie bym sie spotkala, reszta jest mi raczej obojetna. pewnie jest szansa na to, ze bedzie smiesznie i w ogole... ale nie jestem przekonana.. w dodatku zarzadzenie jest takie ze w zadnym wypadku nei mozna przylezc z osoba towarzyszaca. i impreza ma byc w uwaga: poniedzialek wielkanocny. od miesiaca mysle czy isc i nie moge wymyslec/. dodam ze straszna okolica tam jest wiec dojazd w obie straony- tylko taksa lub samochod wchodza w gre. no i nie wiem czy kundelkowi nie bedzie smutno jak go w swieta zostawie.. tym bardziej ze sie to zaczyna o 19 i ma trwac \"całą noc, do 2\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 15, 2007 ehh zapomnialabym: konkurs:) kto zje dzis najwiecej paczkow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emma23 0 Napisano Luty 15, 2007 no tak ja poszlam spac a wy tu siedzialyscie jeszcze 2 godzinki!!!! a pączków zjadlam jednego całego ale przy moich oponkach to o jeden za duzo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emma23 0 Napisano Luty 15, 2007 MMJ dziekuje za fotki:) fajna masz prace i widac że twoje dzieciaki sa zadowolone:) i zdlone swietne prace!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 15, 2007 a ja dzis zjem duuuzo pączków. jeden ma ile kalorii? 500? to zjem 4:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 15, 2007 Sunshine, idź zobaczysz fajnie bedzie , zawsze tak jest ze jak sie nie chce to sie okazuje ze jest super impreza:-), ja zjadłam pół paczka,nie dobry był i oblepił mi cały aparat;-), wiecej nie zjem:-), tak zdjecia jak wyjda to oczywiście będa, juz sie powoli szykuje, pomalowałam paznokcie czekam az wyschna, do fryzjera musze iść bo sama to na nawet prostowac włosów nie umiem;-) Emma dzis mozesz zjes nawet 10 paczków,:-) ja przegrałam konkurs zjadłam pół:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 15, 2007 jakies zdjecia byly zaraz zobaczymy czy MMJ mi wysłała;-) Dora odwazniaro;-), powodzenia na tym usuwaniu korzenia;-), chirurg obejrzy ta twoja 8 i cos tobie poradzi:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 15, 2007 Nie dostałam zdjęć:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 15, 2007 Mi ortodontka odradzila narkoze mówiła ze sie nie oplaca i bogu dzieki ze nie zdecydowałam sie na to, sama narkoza to wiecej stresu niż wyrywanie tej 8:-), moze w niktorych przypadkach widocznie trzeba Włozyłam kolczyki, jak dawno nie nosiłam, aż mnie uszy bola teraz musiałam przebic je troche;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emma23 0 Napisano Luty 15, 2007 aparatka dzis twoja impreza zrob duzo zdjec i czekamy az wyslesz:) i milej zabawy:):):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 15, 2007 Brawo SUNSHINE :) Wczoraj oglądałam Piłę 3. Ty i malutka22 miałyście rację. Nic specjalnego. Ta część wręcz podchodziła już pod since fiction:/ Wygrałaś... yyy... co chcesz wygrać? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 15, 2007 A rączki 3małam pod kołderką bo zimno było ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 15, 2007 I wcale się nie misiaczyłam Emma23 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 15, 2007 Tylko sie WIELKOSTOPOWAŁAŚ???:) no nie wiem co chce wygrac.. co proponujesz???:) kurcze Aparatka, ale ja nie wiem czy poniedzialek wielkanocny, czy ta speluna i czy tak bez kundelka...:( ja bym chyba nie chciala zeby lazl na takie spotkanie beze mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 15, 2007 co do pily... no... gówno totalne.. chwilami az zbyt oblesne. i cos malo fabuly tam bylo mimo wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 15, 2007 aparatka- chirurg obejrzy ósemkę i może od razu wytnie :) Rozmawiałam dziś z moim lekarzem i kazal mi zrobic szczepienie od żółtaczki przed tym zabiegiem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 15, 2007 Nie mogę wejść na pocztę :-( Pisze, że jakiś błąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 15, 2007 Boze Dora ale ciebie nastresują, szczepionki, słaba krzepliwośc, biedactwo, mi nikt nie wspomnial o szczepionce, moze juz mam zółtaczke;-) Laseczki już uciekam , milego wieczorku:-), jutro jak sie wyspie to poczytam wszystko:-) Sunshine, czasem trzeba bez chlopa iść:-):-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 15, 2007 Udanej zabawy aparatka- :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 15, 2007 No to baw sie dobrze aparatka- !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 15, 2007 Aparatko, też chcesz zdjęcia moich dzieciaków ? :) Wyślę Ci później, teraz zabieram się do pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 15, 2007 MMJ - a mi wysłałaś? Bo nie moge teraz wejść na pocztę :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 15, 2007 Dora, Tobie też wyślę :) Nie wiedziałam, że chcecie zdjęcia moich dzieciaków:). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 15, 2007 A mi, a mi? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach