SUNSHINE23 0 Napisano Luty 21, 2007 no no... i tak widze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Luty 21, 2007 To po co Sunshine panikujesz,skoro bierzesz piguly? Zapomnialas jedna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Luty 21, 2007 Dobre z tymi blizniakami :D :D Masz mistrza!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 21, 2007 zapomnialam, pomieszalam, pomylily mi sie dni, spierdzielilam przerwe i zamiast 7 dni bylo inaczej.. no wlasnie jestem w szoku bo jutro mi sie konczy przerwa na okres ktory zawsze sie pojawial jak w zegarku- niedziela po poludniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Luty 21, 2007 No, to Quick Vue pozostaje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 21, 2007 SUNSHINE23, nasuwa się jedno krótkie słowo... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 21, 2007 Juz chyba za pozno... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brown eyed girl 0 Napisano Luty 21, 2007 Uciekam :) Zaczyna mnie strasznie boleć, może jak usne to nie bede czuła ;) Dobranoc wszystkim :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Luty 21, 2007 Cala :D :D Masz na mysli slowo fuks? Zyczymy Sunshine fuksa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 21, 2007 Cala zamknij sie bo bedziesz matka chrzestna. nie.. ja sobie tlumacze to nadmiernym stresem ostatnio. taka wersja jest nice. mozemy zmienic temat:)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 21, 2007 brown eyed girl, powodzenia jutro :P Dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 21, 2007 Tak! Tak Kociulinda! Miałam namyśli FUKSA :D Ach Ty to jestes domyślna :P A Ty SUNSHINE co sie czepiasz? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 21, 2007 Matka Chcestna nigdy nie bylam, wiec... z przyjemnoscia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 21, 2007 Chrzestna rzecz jasna :) Seplenienie udziela mi sie na klawiaturze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Luty 21, 2007 No, wlasnie, Sunshine, co sie czepiasz? :D :D Serio, zrob test bedziesz miala spokoj. Quick View kilka dni po zapyleniu wskazuje i jest bardzo czuly. Po co sie stresowac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Luty 21, 2007 Cala moze raczej bedziesz Wróżką Chrzestną? Ona tez wyluzowana byla ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 21, 2007 wrozka chrzestna byla cooooooollll:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 21, 2007 Wróżka Chrzestna... Fajniej brzmi! Idę na to :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 21, 2007 Kociulinda, sugerujesz, ze jestem wyluzowana? :) Cool :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 21, 2007 DO-BRA-NOC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 21, 2007 PCHłY NA NOC :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Luty 21, 2007 Branoc! Dbaj o siebie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 21, 2007 I o.... swoje... wszystko inne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 21, 2007 Nie ma Słońca nie ma mnie :) Dobranoc Kociulinda :) P.S. Zapisuję się na aqua aerobic :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hiruni 0 Napisano Luty 22, 2007 Witam dawno mnie tu nie było i pwnie mnie tu nikt nie pamięta. Wczoraj założyłam aparat. Nic mnie nie boli, po dwóch godzinach jadłam frytki. Teraz na sniadanko jem kaszkę bo sie boję ze mi zaraz wszystko poodpada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 22, 2007 hiruni - jak to nikt nie pamieta?! Ja pamietam!!!! Mam Twoje zdjęcia nawet! I czasami ogladam sobie zdj. wszystkich aparatek :) (tych, które mi wysłały) Masz aparacik metalowy? Góra i dół? Opiszesz jak wygladało zakładanie? Jak orto czyści zabki to boli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ina24 Napisano Luty 22, 2007 hejka wszystkim, za tydzień zakładam aparat(yuppii:)zdecydowałam się już na metalowe zamki ale zastanawiam się jeszcze czy np mogę wziąść do tego łuk kosmetyczny(czy wogóle taki istnieje??) i gumki przezroczyste? Z góry dzięki za odp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emma23 0 Napisano Luty 22, 2007 witam :) kolejny leniwy dzien :):)):): hiruni ja cie pamietam masz podobna wade do mojej z tym ze moje dwojki po 2 miesiacach noszenia aparatu sa juz w luku jutro mam wizyte kolejna zobaczymy co mi tym razem zalozy:) napisz jak ci sie nosi aparat i czy masz oba na gorze i na dole od razu?? i co masz metal ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brown eyed girl 0 Napisano Luty 22, 2007 Witam wszystkie aparatki i nie-aparatki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aparatka z większym stażem Napisano Luty 22, 2007 hejoo, ale pustki tu były wieczorkiem..:) ina - nie ma czegoś takiego jak łuk kosm. - zamki są kosmetyczne - żeby nie było ich widać, metalowe będzie, niezależnie jaki kolor gumek założysz, ale oczywiście możesz przezroczyste jak najbardziej pozdrawiam aparatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach