Gość martaaa1102 Napisano Lipiec 9, 2008 Mi nie kazano jeść słonecznika, pić coli, gryzdz orzechów, rzuć gumy. ;) PORAżKA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona94D Napisano Lipiec 9, 2008 xxx_aparatka -> dzięki za odp;):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justka_pl 0 Napisano Lipiec 9, 2008 martaaa1102 ->> o choleraaa. czyli wszystko to CO NAJLEPSZE :O :O :O :O jeszcze do tego mordokleje mmmm snikersy ;((((( Ale i tak nie dam za wygraną :D Najwyżej mi coś odpadnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martaaa1102 Napisano Lipiec 9, 2008 justka_pl Ty świrusku.. ;) Ja już tyle schudłam przez ten aparat, a co będzie później?- nie chce chudnąć już! :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
roxien 0 Napisano Lipiec 9, 2008 a wiecie ja czasem mam taką ochotę coś pogryść, hmm tak się w coś zatopić przednimi zębami mmm;). Ale dla mnie niekiedy czasem trudno ugryść w całości bułeczkę i trzeba ją kroić na małe kawałki a co dopiero innego:(. A jak tęsknie za batonami:( Aż sobie smaku narobiłam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justka_pl 0 Napisano Lipiec 9, 2008 martaaa1102 ->> bOSZZ chyba rzeczywiście zeświruje :D Schudnąć? W sumie waże gdzieś z 50kg więc raczej nie powinnam chudnąć :D Ale nie zaszkodzi zrzucić kilka kilosów :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justka_pl 0 Napisano Lipiec 9, 2008 roxien ->> jak sobie pomyśle to mi sie odechciewa tego wszystkiego :D "zatopić się" haha dobrze powiedziane :D :D No cóż... Bede skazana na "wagoniki" :D Jak mój prawie 2roczny siostrzeniec :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martaaa1102 Napisano Lipiec 9, 2008 justka_pl z czego Ty chcesz zrzucać kilogramy?:D ja waże też około 50, ale mam 1.78cm.wzrostu. Wyglądam jak szkielet.:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justka_pl 0 Napisano Lipiec 9, 2008 Ja mierze 175 :D może rzeczywiscie nie ma z czego?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martaaa1102 Napisano Lipiec 9, 2008 justka_pl no oczywiście, że nie ma.:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justka_pl 0 Napisano Lipiec 9, 2008 Oj tam Oj tam :D Zaraz zaczną ludzie zakładać aparaty po 1. Bo niby modnie a po 2. To że można schudnąć Hah :D Dobry chwyt reklamowy :D: D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martaaa1102 Napisano Lipiec 9, 2008 Ej dobreee..:D Może zareklamujesz to jako pierwsza, co? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justka_pl 0 Napisano Lipiec 10, 2008 Hahaha dobra :D UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! Oto PrzedsTawiam PaŃstWu wSPAnIAłą, NiezAwodną i wOgóle WoGóle na MaXa sKUTEczną metOdę na ZgubIenie NiePOtrzEBnYch KiLogrAmóW!!! JuŻ dziŚ ZadzWoń do OrtodoNty i uMów siĘ na pIERwsza Wizytę u OrtoDonty! pRZyRZĄD O BArdzo sKąPLIKOwANEj nazwie "Aparat orTOdontyCZny" to Nowe Cudo na DzisIejszYM RYnKU :D poZa tym pOchOdzi on z NajnOWSzEj koLekcji biŻuterii znaneJ FirMY ZAgraniCznej "METalik" :D ! JuŻ dziś MożESZ mieĆ to CuDo ZA Tak niewieLE!!! cENA WIdoczna W rOGU Ekranu! EfEKTY Widać Już Nawet Po KILku DNIach!!! Sprawdź i Sam sie Przekonajjjjjj !! Telezakupy Mango R :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justka_pl 0 Napisano Lipiec 10, 2008 Może być ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszt 0 Napisano Lipiec 10, 2008 witam wszystkich, ale się tu strasznie rozpisaliście...uuu.... miałam co czytać :P a nie było mnie nie całą dobę ...? mogę się pochwalić, że POJUTRZE zakładam aparacik :D ale.... muszę też powiedzieć, że dopadł mnie stresior :| boję się tego czy będę dobrze wygdlądać z tym cudeńkiem na zębach... Bo jak nie?? 2 lata bez usmiechania się :( albo nie wiem co....:( strasznie się tym przejmuje.. wiecie jak to jest długo się czeka i nie może doczekać a jak już się ten dzionek zbliża to - upsss :| :( kurcze... nie wiem co myśleć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia14102 0 Napisano Lipiec 10, 2008 justka_pl - bardzo fajna reklama hehe miszt - na pewno bedziesz super wygladac !!! nie ma innej opcji. dziewczyny z aparacikiem (i chlopaki rowniez) to taka gorna pulka. chlopaki beda leciec na ciebie bo beda wiedziec ze w przyszlosci chcesz slicznie wygladac, ze dbasz o higiene jamy ustnej. ci co ci beda dokuczac to jak zdejmiesz aparacik to im szczena opadnie jak zabacza twoje sliczne, proste ząbki ;) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peppa07 0 Napisano Lipiec 10, 2008 ale się rozpisaliście nie nadążam za Wami ale fajnie temat kwitnie pozdrawiam wszystkich :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość justys93_XD Napisano Lipiec 10, 2008 Hej.:) Mam pytanko.. Czy jest tutaj ktoś może kto nie ma pierścieni.? Bo ja chyba nie mam. Mam tylko zamki poprzyklejane a czegoś takiego nie:( Mam te moje druciki od miesiąca. Wcześniej miałam gumki przezroczyste ale... Wrr nigdy więcej chyba. Teraz jasno różoffe.xD są śliczne:) A ząbki sie już prostują ładnie:) A i byłam wczoraj na pierwszej wizycie kontrolnej i powiedziała mi ze nastepna dopiero we wrześniu... A sierpień? ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszt 0 Napisano Lipiec 10, 2008 justys93_XD --> zapewne masz rurki, takie jak ja bede miała (już pojutrze) to jest przyklejone jak zamek tylko jest taka rurka, w którą się wkłada drucik i zagina :) jest dużo lepsza niż pierścień, bo łatwiej się czyści ząbki i nic tam nie zostaję (czyt. resztki jedzonka), a poza tym dziwi mnie jak możesz mieć aparat miesiąc i nie wiedzieć takiej rzeczy....??? orto Ci nie mówił jaki będzie plan leczenia i co będzie Ci robił z jakich materiałów itp??? czy nie słuchałaś.... przyznaj :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość justys93_XD Napisano Lipiec 10, 2008 miszt- A no takie cuś to mam.xDD dziekuje;* nic nie mówił. poszłam na 1 wizyte, zrobiłam zdjecie, na drugiej wyciski i odrazu zakładałam aparat.xDD szybko poszło:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszt 0 Napisano Lipiec 10, 2008 rozumiem, ale czemu nic Ci nie powiedział ??? ja bym nie dala sobie zalożyć nic o czym bym nie była poinformowana... :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
roxien 0 Napisano Lipiec 10, 2008 justka_pl --->wymiatasz zajebiaszcza reklama po prostu. Jeszcze trzeba z tym do tv i wszyscy będę chcieli mieć takie cudo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość justys93_XD Napisano Lipiec 10, 2008 a tak wogóle to jaki bierzesz kolorek gumeczek.? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia14102 0 Napisano Lipiec 10, 2008 a pomiedzy pierwsza wizyta a drugo ile musialas czekac??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia14102 0 Napisano Lipiec 10, 2008 a pomiedzy pierwsza wizyta a druga ile musialas czekac??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia14102 0 Napisano Lipiec 10, 2008 a pomiedzy pierwsza wizyta a drugo ile musialas czekac??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość justys93_XD Napisano Lipiec 10, 2008 miszt--> hyh w sumie sama nie wiem... W sumie to dużo o tym czytałam i wogóle.. A poza tym... i tak bym pewnie nie zrozumiała;P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość justys93_XD Napisano Lipiec 10, 2008 miszt--> hyh w sumie sama nie wiem... W sumie to dużo o tym czytałam i wogóle.. A poza tym... i tak bym pewnie nie zrozumiała;P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia14102 0 Napisano Lipiec 10, 2008 a pomiedzy pierwsza wizyta a druga ile musialas czekac??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość justys93_XD Napisano Lipiec 10, 2008 miszt---> no własnie w sumie to nie wiem;P Ale trudno... Pewnie i tak bym nie zrozumiała tego ortodontyckiego języka;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach