Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Dora*

ZAKŁADAM STAŁY APARAT ORTODONTYCZNY - KTO JESZCZE?

Polecane posty

jak mialam te zielono-pomaranczowo-zolte to nie wychodzilo w ogole... bo sie odbijal kolor i bylo zamazane... zielonych nie mam nie robilam a jak zrobilam to skasowalam a jasno rozowych moze zrobie ; p

Janse :D już wpisuje :D ... tylko podaj jeszcze rok urodzenia, miejscowość, ilość wyrwanych zębów i czy masz/będziesz miała łuk podniebienny. :)

A tak wogóle to zmieniacie sobie same ligaturki czasem.? Bo mi tylko ortoo. A moja kumpela jak miała to zawsze pod kolor bluzki:D:D

rok 1993, Bytom, ząbków nie wyrywałam, z tego co wiem to nie bd miała. Uff i całe szczęście:D

justys93_xD ---> ja to chyba sama bym się nie odważyła zmieniać ligaturek:p. A jak bym coś popsuła hihi, zresztą da się wytrzymać od jednej do kolejnej wizyty:]

Don Doggy--->nasza ekipa jest super, zresztą możesz się sam o tym przekonać:)

Gość mdzia14102
no wlasnie teraz taka super atmosferka prawda dziewczyny?! 🌼

Gość hahihehy
Fanta88, proszę o uaktualnienie listy. Nick: hahihehy Rok urodzenia: 1994r Ilość usuniętych zębów na potrzebę aparatu: 0 Data założenia górnego łuku / rodzaj / cena: 30.06.08 / metal mini / 1300zł (powinno by 1500zł, ale pierścienie już miałam) [wpis tę cenę, którą uważasz za czytelniejszą... Data założenia dolnego łuku / rodzaj / cena: Będzie... Data zdjęcia górnego łuku: ? Data zdjęcia dolnego łuku: ? Łuk podniebienny: Expander Czas noszenia: Ok. 2 lata Miejscowość:Bydgoszcz Fanta88, ty też z Bydgoszczy? A u jakiej Orto się leczysz? Gdybyś mogła, to podaj jeszcze ulicę, na której jest gabinet...

hahihehy Ok :D ... wpisane :D Nio nie wiem czy to wskazane jest podawać tu nazwisko ale zaczyna sie na literę \"Sz\", a ulica ks. Popiełuszki. :D

Gość martaaa1102
justka_pl reklama pierwsza klasa. :D :D hihihi

ale wtopa.właśnie sie dowiedziałam,ze babeczka u której sie lecze wcale nie jest ortodontką,tylko stomatologiem ogólnym,a jedynie jakieś kursy pokończyła...ekstra:/

justys93_xD ---> jak by tak zmieniać codziennie na inne hmmm kombinacji by zbrakło:) chociaż można by wymyślać np 2 takie, 2 następne inne, znów na środku inne:) A ja teraz przy następnej wizycie podobno mam nie mieć gumek, a to z powodu tego że wyjadę i na kolejną wizytkę dopiero pójdę w październiku:(. Wiecie coś może na ten temat o jakie to druty chodzi?

no i nic.nikt mnie nie robi w balona,bo to oficjalna informacja.dostałam taki formularz do wypełnienia 'dokument informacyjny i porozumienie informacyjne' i tam jest w jednym z punktów napisane:KWALIFIKACJE- Zdaje sobie sprawę,ze doktor... nie jest ortodontą ,ale raczej ogólnym dentystą,który ukończył wiele podyplomowych kursów ortodontycznych'. no nic to,sprawia wrazenie profesjonalistki,na razie wszystko gra,masa ludzi u Niej sie leczy,w sumie sama trafiłam do Niej z polecenia kolezanki,aczkolwiek gdybym wczesniej wiedziala,to pewnie poszłabym gdzie indziej:/skoro nie ma specjalizacji,to chociaż ceny powinny być niższe...

Gość Kaaasia504
Hejcia. Dawno nie zaglądałam tutaj, ale to z braku czasu. I mam takie pytanie. Mianowicie: Wiecie może po co w aparacie stałym są takie jakby bolce przy zamkach (ale nie wszystkich zamkach)???? Porszę o odpowiedź

Gość Kaaasia504
Hejcia. Mam takie pytanko. Mianowicie: po co w aparacie stałym są te takie jakby bolce od zamka??? Nie ma ich na każdym zamku. Wie ktoś może?????