Gość SUNSHINE24+1 Napisano Lipiec 25, 2008 aneczka, ja też nie wiem od czego zależy czy pierścienie czy nie, ale moja orto mówiła, że pierścieni nie stusuje w ogóle, od kiedy pojawiły się te rurki, życzę Ci żebyś miała równie "postępową" orto, bo nie da sie ukryć, że rurki są o niebo lepsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Filip** 0 Napisano Lipiec 25, 2008 kurde, nie było mnie tylko dobe a tu tyle stron do czytania:P teraz czasu nie mam tego wszytskiego czytać:) powiem tylko ze po mojej czwórce, usuniętej w poniedziałek śladu nie ma, i wszytsko się pięknie zagoiło:) już nie pamiętam, że ją miałem:P właśnie wyliczyłem sobie ze za równe dwa tygodnie czeka mnie wizyta u ortodonty, a zaraz po niej za 3 dni będę już mieć aparat:) może ktoś pragnie dołączyć do naszej listy?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kosha 0 Napisano Lipiec 25, 2008 taka jedna aska - ok. 3 lat może nawet troszkę dłużej. :| No są, są krzywe... Cóż, ciesz się, że Ty tak nie miałaś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niusiaa00 Napisano Lipiec 25, 2008 roxien;) ja rowniez dziekuje za pocieszenie, pozdrowienie i rowniez goraco pozdrawiam;) mam nadzieje ze z kazdym dniem bedzie coraz lepiej (jestem z tej 4 na forum hehe):P zadrutowana;) ja to mam ochote na taaaka pyszna pizze z kfc czy tam pizza hut bo są tam takie same;p peperoni na grubym ciescie mmm..:P ale no coz:D nie dla mnie:D chociaz dzisiaj zjadlam nalesnika:D:D co prawde bez zadnych nadzien tylko suche takie ciasto ale powiem ze bylo bardzo dobrze nic mne nie bolalo zeby niee tylko te poranione i spuchniete policzki wchodza mi miedzy zeby jak cos jem i dalej je kalecze ajjj:( a Ty jak tam? czarne oczka;) nie wiem dlaczego u Ciebie tak ciezko biedaku:( wcinaj jogurty?? czy tez boli ?:( a co do Twojej przykrej sytuacji to jestes pewna ze nie chcesz z nim byc?? nie wnikam ale moze sie ejszcze zastanow.. a jak jestes pewna to nie mysl o nim nie warto w takim razie!:* jestes mlodziutka i cale zycie przed Toba a co to za zycie my dopiero bedziemy mialy jak zdejma nam ten aparat:D:D pomysl o tym i sie nie zamartwiaj:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarne Oczka 0 Napisano Lipiec 25, 2008 niusiaa00 -> jestem absolutnie pewna swojej decyzji!! Nie chce sobie marnować życia z kimś takim a życie właśnie ucieka szybko ... a co do drutów to po prostu nie chce mi się już jeść tych jogurtów bo mula tylko... Pomemlałam w końcu ziemniaka, mimo nadwagi to myslałam że się obale, ale tak ogólnie bez żarcia da sie życ :D Woda moim przyjacielem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niusia wieśniaczko Napisano Lipiec 25, 2008 w kfc nie ma pizzy tylko kurczaki, a w pizza hut pizza. jeden koncern to jest, wiec sobie nie robia konkurencji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
roxien 0 Napisano Lipiec 25, 2008 misha609--->Wiesz, ale mimo tego nie powinna tak mówić. Mi się tak zdaje przynajmniej. No cóż nic się na to nie poradzi. Najważniejsze, że teraz jest dobrze i nie musisz się o nic martwić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
roxien 0 Napisano Lipiec 25, 2008 niusiaa00---> a dziękuje, dziękuje;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niusiaa00 Napisano Lipiec 25, 2008 wiesniaczko moze w twoim kfc nie ma bo u mnie jest;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niusiaa00 Napisano Lipiec 25, 2008 roxien popieram Cie! jak komus sie tu nie podoba i ma cos do naszych wad nie spada stad!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niusia wieśniaczko Napisano Lipiec 25, 2008 pracowalam w kfc. i w zadnym nie ma pizzy. wiec sie chociaz przyznaj do bledu bo pizgnelas gafe jak smok, cos jakbys pisala ze w mc doanalds sa kebaby;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka jedna aska Napisano Lipiec 25, 2008 misha, powodzenia w takim razie!!! i nie czuj sie urazona,po prostu jeszcze nigdy nie widzialam az takiej mocnej wady. tymbardziej Ci kibicuje!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarne Oczka 0 Napisano Lipiec 25, 2008 taka jedna aska nie widziałaś bo życia chyba nie znasz, ludzie się rodzą z gorszymi wadami niż my a co najgorsze ich nie lecza ! A Ty wieśniaczko co masz coś do niusi to weź lepiej podwiń ogon i uciekaj stad poki możesz, to nie jest temat o kfc czy innym śmieciowym zarciu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxx_aparatka 0 Napisano Lipiec 25, 2008 kazdy z nas ma tu jakas wade i nikt nikogo nie krytykuje... tylko kazdy kazdego wspiera. Co misha moze za to ze ma taki zgryz? ja tez nie mam najlepszego wiec rozumeim kazdego z wadami zgryzowymi i z nikogo nie mam zamiaru sie wysmiewac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niusiaa00 Napisano Lipiec 25, 2008 moze ty nie w kfc pracowalas huehue a jak nie masz nic do powiedzenia na temat to idz lepiej stad ja mam polaczone kfc z pizza hut i na jedno wychodzi i skoncz temat;/:/ czarne oczka moja kochana dziekuje hehe:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka jedna aska Napisano Lipiec 25, 2008 a wy nie odrozniacie wysmiewania od dyskusji?? to jest forum o ortodoncji a nie kolko wzajemnej adoracji wiec skoro pokazujecie swoje zeby to sie liczcie z tym, ze ktos o nie moze zapytac!!!i czytajcie ze zrozumieniem a nie szukajcie wszedzie wrogów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niusia wieśniaczko Napisano Lipiec 25, 2008 w kfc. kentucky fried chicken , przetłumacz sobie jak nawet nie wiesz, co żresz see ya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarne Oczka 0 Napisano Lipiec 25, 2008 Asiu taka jedno, a może my sobie zrobilismy kółko wzajemnej adoracji ? Nie uważasz że nietaktownie jest komus wytykac coś, co jest niezalezne od niego samego ? Dla nas ważne jest to, że się leczymy. Peace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niusiaa00 Napisano Lipiec 25, 2008 a ty czytaj ze zrozumieniem chyba ze tylko frytki umiesz podawac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niusiaa00 Napisano Lipiec 25, 2008 czarne oczka;) nie ma sensu z kims takim gadac:P dla mnie tacy ludzie nie istnieja wiec dajmy sobie z nimi spokoj szkoda cos wogole odpisywac:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
roxien 0 Napisano Lipiec 25, 2008 Wiecie co szkoda gadać na ten temat, wcześniej nic nie pisałam, ale teraz widzę gorąco się zrobiło!! Spokojnie.:). Tutaj każdy ma jakieś wady, to chyba zrozumiałe. Gdyby ktoś z nas miał proste, idealne ząbki i nie musiałby nosić aparatu- to z pewnością by tu nie napisał. Bo niby po co miałby szukać inf. na ten temat. Podejrzewam też, że nie znalazłby tego forum. A my tu jesteśmy jednością-bo wszystkich nas łączą aparaty. Ludzie tu nosili, noszą i dalej będą nosić aparaty. My tu nikogo nie krytykujemy za to, że mają krzywe zęby. Bo każdy z nas ma mniejszą bądź większą wadę. Przecież to nie nasza wina, że tacy się urodziliśmy. A zdjęcia naszych krzywusów są po to, aby inni mogli widzieć nasze postępy w leczeniu. Aby pokazać innym, że nie ma wad, których nie można byłoby wyleczyć. Być może po to, aby pomóc tym nieśmiałym osobom, które boją się o tym głośno mówić. Aby ich przekonać, że nie warto czekać i męczyć się. Przecież każdy z nas tak kiedyś miał, że być może się wstydził tego tematu, aparatu. Misha609-a ona jeszcze pokaże na co ją stać. Być może teraz nie ma pięknego uśmiechu, ale nadejdzie czas, że zadziwi wszystkich. I niby kto zrobi większe wrażenie na innych? Ten co miał zawsze piękny uśmiech? Czy ten kto musiał o niego walczyć? Chyba jasne;) I jeszcze jedno. Nie rozumiem takich trzecich osób, które co? Czytają posty, aby komuś dosrać? Jak im coś nie odpowiada niech sobie znajdą forum, w którym można się wzajemnie obrażać i krytykować. Nam tutaj jest to niepotrzebne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kosha 0 Napisano Lipiec 25, 2008 Eeeee nie:D Ja się nawet nie czuję \"urażona\". Nic naprawdę nic się nie stało. Dziewczyna stwierdziła fakty, a ja na żywca w oczy dostawałam kąsliwe uwagi... :/ Seeio :D I dzięki za wsparcie :D roxien - no wiem, że nie powinna tak mówić, ale wiesz myślała, że jej się trafi łatwy przypadek, że sobie zarobi, a tak to by musiała siedzieć po nocach i myśleć jak mnie tu leczyć:P No... o nic się nie muszę martwić... Ale: ZDEJMOWANIE HYRAXU!!! AAaaa!! Mnie czeka... I o to się martwię jak cholera! (podobno strasznie, ale to strasznie boli). No a co do mojego przyszłego pięknego uśmiechu (hehehe nie wyobrażam sobie tego:P:P) to będzie za kilka lat... Więc nie ma co wybiegać w przyszłość, mogę jeszcze stracić wszystkie zęby podczas gry w piłę:P To dopiero by było. Pozdrawiam wszystkich, bo ja mam w nosie to co ktoś powiedział/nie powiedział (a nawet pomyślał) o moich zębach. Przeeeeeeeeeeeecież to przeszłość już prawie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kosha 0 Napisano Lipiec 25, 2008 A zymby, jak zymby :D Jedne pięęęękne, proste, białe a drugie brzydkie, krzywe, żółte. A ktoś tam pisał o zdjęciach. Ja je pokazałam i pokazuję, bo dla mnie to nie jest takie coś. O! Dla mnie to codzienność, codziennie patrzę w lustro NA NIE, i rozumiem ludzi, którzy pierwszy raz widzą wady zębów. To normalne, bo nie znajdziecie dwóch osób, mających identycznie skrzywione zymby, czy coś w tym stylu:P Są małe wady i ogromniaste. Ja mam po prostu dużą, albo jak to wyraziła moja orto ciężki i skomplikowany przypadek. Czasem nie pomyślcie sobie czasem, że robię ze siebie kalekę, wcale tak nie jest :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
roxien 0 Napisano Lipiec 25, 2008 rozumiem, rozumiem:). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
roxien 0 Napisano Lipiec 25, 2008 rozumiem, rozumiem:). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarne Oczka 0 Napisano Lipiec 25, 2008 Misha609 ja w swoim przypadku będę się starała o grupę inwalidzką :D hehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
roxien 0 Napisano Lipiec 25, 2008 Czarne Oczka---> ej a może nam wszystkim dadzą;) ehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kosha 0 Napisano Lipiec 25, 2008 Właśnie!! Renta inwalidzka :P:D Parking... Itd. :d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
roxien 0 Napisano Lipiec 25, 2008 Misha609----> oj dobrze by bylo. W końcu przywileje nam się należą:) Przecież jesteśmy inni;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarne Oczka 0 Napisano Lipiec 25, 2008 Kit z renta, ale moje drogie... Ten parking do mnie przemawia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach