Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panikarska

czy wy tez tak bardzo sie boicie wpadki?

Polecane posty

Gość natural honey
ja jestem strasznie ciekawa ile jestescie razem:D

Gość jingo
A czy skutecznosc tabletek any jest zachwaiana jezeli kobieta chce spróbowac wziąść wiagrę? Tak pół tabletki? Czy ma to wpływ na tabsy anty, czy spokojnie można kochac sie do woli? BArdzo jeste ciekawa, odpowiedzcie mi sszybko :D

Gość martusia111
ja tez jestem ciekawa :)

Gość do AUTORKI tOpiKu
a ile juz jestes ze swoim chlopakiem

panikarska----> to nic tylko pogratulować, że masz tak wyrozumiałego faceta. To chyba prawdziwy dowód na to, że naprawdę Cię kocha. Nie zwlekaj z tym dłużej, bo to nie ma sensu. W ciążę na pewno nie zajdziesz. Moje słowo:D

Gość panikarska
widze ze was bardzo interesuje ile jestesmy razem, ale moze lepiej nie bede mowila bo pewnie byscie byly w szoku i byloby duzo slow krytyki w moja strone.... sama nie wiem czy czekac czy nie do kasia a jak jednak zajde w ciaze to Ty mi dajesz na utrzymanie dzidziusia:P:P:P:P:)

Gość panikarska
no a faceta mam naprawde wyrozumialego,on bardzo chce ale ,ale wciaz cierpliwie czeka i poczeka dalej jak bedzie taka potrzeba

A moim zdaniem należy autorce współczuć! Bo jak sie kogoś napradę kocha to tez pożąda, nie mozna tego rodzielać!!! A takie czekanie ? Właściwie an co?

Gość panikarska
czekanie na to, zeby pozniej zostalo cos czego jeszcze nie bylo,bo takto po slubie nie byloby zadnej roznicy a takto bedzie choc jedna recz ktorej sie jeszcze razem nie obilo,cos nowego.....

A byłaś w Himalajach? Też tego nie robiłaś:D A nic tak eni sprawia,że ludzie są sobie bliscy jak seks. Kochanie jest to coś zupełenie wspaniałego i uważam,ze to paranoja.

Gość panikarska
ja uwazam ze w milosci jest wiele innyych waznych rzeczy a nie tylko sex, po tym co niektorzy pisza mam wrazenie ze teraz w zyciu sex jest n 1 miejscu,nie mowie ze nie jest wazny,bo na pewno jest czescia zwiazku,ale chyba nie najwazniejsza

Dobry seks to podstawa związku! Spychanie go na margines powoduje frustracje. Sama napisałaś,że twój mężczyzna nie chce czekać.

Gość panikarska
napisalam ze on bardzo by chcial sexu,ale ze poczeka ile bedzie trzeba, nie mamy z tego poodu sprzeczek czy klotni wszystko jest w porzadku

Gość panikarska
dla kazdego co innego jest podstawa zwiazku,kazdy ma prawo miec swoje zdanie

Skoro to dla ciebie nieważne po co ten topik? Rób jak uważasz.

Gość panikarska
chcialam tylko zebyscie sie wypowiedzialy na ten temat i ocenily sytuacje,a nie ocenialy mnie, ale wiekszosc z was niestety tak zrobila

Gość Dominika212121
panikarska prawde mowiąc jestem pod wrazeniem tego ,ze tak czekasz , nie zwracaj uwagi na to co mowia inni co niektorzy oczywiscie , nie wszyscy ja juz jestem po, ale prawde powiedziawszy czasem zaluje ze juz mam to za sobą dlatego zrobisz jak zechcesz w sumei to od Ciebie zalezy czy zrobicie to wczesniej czy tez nie, daje Ci gwarancje ,ze jesli zazywasz tabsy regularnie to nie wpadniesz , pozdrawiam i zycze wytrwania w decyzji badz podjecia innej :)

Gość panikarska
dzieki Dominka za wyroumialosc, juz myslalam ze nie ma dziewczyn ktore mnie choc troche rozumieja