Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrozka agawa

od dzisiaj to moj kacik wielbicieli wrozb tarota

Polecane posty

Gość pytanie moje
7-01-76 on 25-01-75 co bedzie miedzy nami

Gość dfsopw
20.03.1957 Co mnie czeka??

Gość dfsopw
czy będę zadowolona z córki?

Gość mi mi mi mi
31 13 1981 miiiii

pytanie moje 7-01-76 on 25-01-75 co bedzie miedzy nami gorace uczucie, ktore szybko sie wypali ze steony kobiety znudzenie, znuzenie chcec pobycia w samotnosci mezczyzna bedzie walczyl

Gość mi mi mi mi
31 12 1981.... miiiiiiiiiiiiiii

Gość pytanie moje
wróżko już mi pisałaś, że ja winnam walczyć bo to on... ja nie umiem walczyć a jakie zdarzenia miedzy nami do konca roku?

Gość pytanie moje
🌻🌻🌻🌻 dla wróżki

Gość Obojetna w spokoju
No niestety ze wzgledu na roznice czasu ciezko mi stanac w szranki. A widze, ze toczy sie tu prawdziwa walka. :-D :-D :-D

Gość Obojetna w spokoju
No niestety ze wzgledu na roznice czasu ciezko mi stanac w szranki. A widze, ze toczy sie tu prawdziwa walka. :-D :-D :-D

Gość Obojetna w spokoju

echh a mi sie nie udalo znowu :( moze ejszcze raz zapytam... 22.12.1989 gdynia, jak bedą sie mialy u mnie sprayw uczuciowe,..stricte czy moge liczyc na jakas nic porozumienia z osobą ,ktora mi sie podoba...

Gość freewolnaaa
WROZKO!!!! niestety nie mam dostepu do komputera w nocy a bardzoooo chce wiedziec co Twoje karty mówia ja 13.03.1975 on 02.05.1973 Prosze!!!!!

Gość wrozko wrozko powroz
czy Twoje wrozby sa akceptowane przez Boga???

droga wrózko czy zechciałabys mi powrózć..byłabym Ci bardzo wdzięczna..Ostatnio jest mi smutno i źle..i potrzebuje porady.. Czy Ja i Zbyszek jeszcze zblizymy sie do siebie?? co On do mnie czuje??? Z góry dziekuję...Agnieszka Ponawiam Swoją prosbę.. ja ur.8.5.78 On 29.9.64

witam..... znowu probuje..... pytanie jak wczesniej zadalam. i czy uda mi sie jakos te moje rywalki w tej sprawie \"pokonac\" ? prosze o odp.:)

Furiously and Deadly echh a mi sie nie udalo znowu moze ejszcze raz zapytam... 22.12.1989 gdynia, jak bedą sie mialy u mnie sprayw uczuciowe,..stricte czy moge liczyc na jakas nic porozumienia z osobą ,ktora mi sie podoba... widze spore zainteresowanie kobiet tym mezczyzna on zdaje sie byc zainteresowana inna ale prosze sie nie martwic ten mezczyzna nie ma zadnych powaznych zamiarow wobec niej on wcale nie ceni sobie kobiet narzucajacych sie mu widze spore zainteresowanie tego pana pania ale on pania terstuje prosze byc inna niz rreszta kobiet, to go zaintryguje zreszta juz pania obserwuje

Gość liquid_silk
wtrace sie moze, furious - zdobedziesz tego faceta, bo jestes super babka, niepowtarzalna i jestes jeszcze mloda, wiec caly swiat stoi przed Toba otworem, ehh zeby miec znow te 17 lat :) pozdrawiam Ciebie i wrozke agawe - ja czekam na tego ksiecia, ktorego mi wywrozyla i to przywrocilo mi nadzieje:D

moja data urodzenia: 12.09.1985 jak widzisz przyszlosc mojego zwiazku? czy warto rozwijac znajomosc z pewnym facetem na ktorym mi zalezy(platonicznie)? bardzo prosze o odp

Gość amaryliss
Witam i do zobaczenia wieczorkiem.

Gość amaryliss
Próba:-P

Gość liquid_silk
Tomek, gratuluje, ja juz od 1,5 roku staram sie zdobyc prawko, ale bez rezultatow i chyba na tym skoncze, bo te nowe zasady sa dla mnie nie do przejscia :o

Gość amaryliss
Tomek, próba o 16,23???

Gość amaryliss
chyab się nudzę...:-P

Gość będę probowac az do skutku
No i widzę, że mi się znow nie udało. Bardzo mi na tym zależy. Czy mam dalej być z obecnym, tj. ja go rzuciłam, ale nie wiem, czy wrocić do niego? Jaka będzie przyszłosć moja? 1 Ogólnie co z moim życiem miłosnym? 2 Co z praca? Czy będzie? Bardzo, bardzo Cię proszę!!!!! 10.10 1983

Gość amaryliss
Oby mi ręka nie zadrżała:-D

Gość amaryliss
Myślę że dzisiaj też się nie załapię.