Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateczkaaaa

czym sprać pobrudzone od marchewki ubranko?

Polecane posty

Gość mateczkaaaa

Jeelp nie pomaga, vanish też nie- jak sobie radzicie z trudnymi plamami?

Najlepiej do jedzenia nakładaj dziecku jakieś stare ubranka. Słyszałam właśnie o vanish oxi action. Jeszcze nie próbowałam, ale podobno działa. Tylko cena jest trochę wysoka.

Gość mateczkaaaa
dzięki za odp

Gość pani domestos
mnie nic nie pomagalo- zadne wanisze ja odplamian zwyklym domestosem niejednokrotnie go uzywalam - super wybiela - tylko robi to bardzo szybko - wiec nie nalewaj duzo na plame - ja np.biore na patyczek od uszu i smaruje domestosem plame polecam i pozdrawiam

ja ma zajebist odplamiacz z polo kosztuje ponad 3 zł i jest zajebist w proszku w malutkim kartoniku tylko nie wiemczy on jestw normalnych sklepach jak masz polo koło siebie to zajzyj

Polecam Dr Beckmann Flecken Gel-niemiecką wersję kupuję na ryneczku u pani, która handluję chemią zza Odry. Mój syn ma 2 latka więc przerobiłam już wszystkie plamy-przegrałam tylko z arbuzem. No i najważniejsze żel nie odbarwia ubrań, co w przypadku Vanisha zdarza się często.

A używałaś mydełka odplamiającego? Jest świetne. Usuwa plamy z aronii i z marchewki. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.