Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

judyta*

piszcie...jakich macie MĘŻÓW, jacy są, czy jesteście szczęśliwe !

Polecane posty

moj jest kochany, zawsze umie mi pomóc, wiele rzeczy mnie nauczył znamy sie ok 8 lat. moge zawsze na niego liczyc, jest całym moim zyciem.wiem ze bedzie dobrym ojcem, umie radzic sobie w róznych sytuacjach, czesto podziwiam go za spokój w stresowych sytuacjach, wtedy gdy ja bym juz dawno wybuchła z bezradnosci. czy wasi sprawdzili sie w roli ojców?

Witam:) Ja sie też mogę moim pochwalić :)jest bardzo kochany zawsze mi pomoże ...tak naprawdę nie przypominam sobie abyśmy się kłucili....Jak dowiedział się że będziemy mieli dzidziusia płakał ze szczęścia:D:Dkochamy naszego synka od dnia poczęcia:) Teraz Adrianek ma rok i 3 miesiące i tatuś naprawdę się sprawdza w roli ojca oboje pracujemy i dzieckiem zajmujemy się na zmianę czyli tatuś tewż kąpie przebiera karmi i bawi się z dzieckiem:):):) I to ich kocham najbardziej na tym świecie:D:D:D

Witajcie przyjacióleczki ;-) Dawno mnie nie było na moim ulubionym forum ciążowym, bo jak podlewałam kawiatki to niechcący zalałam monitor i sie spalił :-( Nie miałam co za tym idzie internetu :-( Ale już mój Misio postarał sie o to by naprawić i by jego Magdusia -Żabusia miała się czym zająć podczas gdy on jest w pracy :-) Taki z niego Misio zaradny i kochający :-) On strasznie o mnie dba :-) Nie pozwala mi oglądać reklamówek przedwyborczych twierdząc że to może spaczyć psychike naszj dzidzi :-0 Zgadzam sie z nim. Nie oglądam też Grasz, czy nie grasz? na Polsacie bo ja to strasznie emocjonalnie do tego podchodze i gdy ktoś wygrywa to chętnie bym podskakiwała razem z nim i klaskała w dłonie, a wiem że w moim stanie mi nie wolno :-( Ugotuje dzisiaj Misiowi makaron z kawałkami jabłek za to że tak sie natrudził bym mogła tutaj znowu z wami pisać moje drogie przyjaciółeczki ;-) ❤️👄 Pozdrawiam, Magda 🌼

Mój jest wspaniałym mężem i ojcem.Jest wesoły,cierpliwy,zawsze moge na niego liczyć,jest moim jedynym prawdziwym przyjacielem. Owszem ma też wady które nieraz doprowadzają mnie do szału chociaż by zostawianie brudnych skarpet gdzie popadnie ale właśnie takiego go kocham.Kocham jego wady i zalety.I nie chce by się zmienił

Gość jestescie smieszne

Gość do diabła
ty kangurek jestes dodatkowo pusta

do diabła.... idz do diabła. nie stac cie na czarny nick, nie boj sie juz jestes tutaj stracona,

Właśnie Kangurku. Popieram ;-) To że mąż- Misiaczek dba o nas, nasze zdrowie i nasze dzidzie w brzuszku to jest śmieszne? :-0 Pooglądaj czasem Magde M. i zobacz jak piękna może być miłość :-) Ja niestety jestem w ciąży i mój Misio mi nie pozwala oglądać bo sie wzruszam, ale Ty sobie pooglądaj. To jest piękne ;-) Pozdrawiam ,Magda 🌼

dziewczęta wszystkie maja najwspanialszych mężów i najmądzrzejsze dzieci oczywiście najładniejsze.... i ogladają najbardziej wzruszjące seriale... hehehe śmieszne forum zlot najwspanialszych

Gość do adda
do kadrowej za to ciebie stac na miliony nicków

Gość p29
jesooo co za lukier..aż się rzygać chce, pierdoły o mężusiach , a ta jedna jeszcze z tekstem o tej kupie magdzie m, "zobacz jak wygląda prawdziwa miłość", he he..dla takich półmózgów kręcą takie filmiki.. kobieta to jednak głupie stworzenie

widac ze net jest zablokowana, i juz zaczeła dzien od wysówania wniosków, sama masz mnóstwo ników, a teraz nawet orange, buhahahahahahahahahahahaha kazdy moze miec po 10 ników ja mam chyba z 40 nie przesadzajac, wiec pewnie ty tez, i nie uwierze ze masz 1 nie rozsmieszaj nas wiec ale ja przynajmnije jestem czarna a nie podszywam sie jak by mi brakopwał 5 klepki jak tobbbieee

Gość pracoholoczka 77777777777
zablokowany nie moze nic pisac!

Gość Magdusia29
dziewczyny oni nam zazdorszcza po prostu. tego wsapnialego szczescia i milosci. moj mezus tez jest najcudowniejszy i jest moim wielkim szczesciem:) pozdrawiam wszystkie, bede tu zagaldac jesli pozwolicie (jeszcze nie jestem w ciazy a to form ciazowe):)

Gość przesłodziły
lepiej napiszcie który maz was zdradza albo bije akbo pije

Gość p29
jakie szczęśliwe kury domowe, he he..jacy cudowni mężowie..raj na ziemi, tylko skąd tyle rozwodów w polsce?

Gość Magdusia29
zaden nie zdradza:) nie rozmarzaj sie. myslisz ze swiat jest pelen zdradzajacych palantow? nie, ale wszystko zalezy od tego kogo sobie wybierzesz na meza/zone i czy dbasz o zwiazek. moze do ciebie trafi wreszcie ze zdradzanie to nie jest jedyny sposob na zycie i tez zaznasz szczescia u boku swojej drugiej polowki. i nie bedziesz innych szczesliwych osob opluwal jadem zazdrosnico.

Gość Magdusia29
a najlepiej przylacz siedo forum kochanek albo zdradzonych tam twoje miejsce. tu widac ci nie pasuje wiec i ty tu nie pasujesz.

Gość mój tez był naj..naj..
przed slubem, przed narodzinami dziecka, byl kochany, wspanialy, odpowiedzialny, mozna bylo zawsze na niego liczyc, a teraz? dwa lata po slubie i jest ciagle zmeczony, nie ma na nic czasu, no i o seksie tez zapomnial, czuje sie samotna, opuszczona i bardzo mi brakuje kogos komu moglabym sie wtulic w ramie a mialo byc tak pieknie..........

Dlaczego sie kłócicie i rozwalacie taki przyjemny temat? :-( Czy nie możemy tutaj być przyjaciółkami, chwalić naszych Misiaczków i zachwycać sie naszymi dzidziami w brzuszku? ;-) To przecież najpiękniejsze co mogło nas spotkać, prawda dziewczyny? ;-) Ten ktoś pomarańczowy co mówi że na serialu Magda M. nie ma przedstawionej prawdziwej miłości, widać nigdy w życiu takowej nie zaznał/a :-( Ja poznałam mojego Misiaczka podczas wsiadania do pociągu. Miałam ciężkie walizki, a on przechodził właśnie obok, taki dystyngowany w mundurze maszynisty. Nasze wzroki sie spotkały. On wniósł mi te walizki do wagonu, szukaliśmy wolnego przedziału, gdy nagle pociąg ruszył. Miso troche sie speszył, wystraszył, zaniepokoił, ale przecież był pracownikiem kolei, więc nie musiał martwić się o bilet. Itak właśnie przejechaliśmy z Krakowa do Gdyni, podczas której to podróży opowiadał mi o swojej pracy, o tym jakie przygody mogą spotkać maszyniste towarowego składu. Potem wymiana telefonów i wszystko potoczyło się już bardzo szybko :-) Kocham mojego Misiaczka ;-) Pozdrawiam, Magda 🌼

Gość Nasze wzroki sie spotkały
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość nasze wzroki sie spotkały
Potem wymiana telefonów i wszystko potoczyło się już bardzo szybko i zaszłam w ciaze na 4 peronie

Gość Magdusia29
dziewczyny ignorujmy tych zazdrosnikow!:)niech sobie pisza, nawet tego nie czytajmy. bo po co?