Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość life is life

Nie chce mieć dziecka z dziewczyną

Polecane posty

Gość life is life
Mam tez dziwne naciecia na czaszce i nie wiem czemu ogolili mi glowe. Czasem jak sie stukne to slysze echo.

Gość do AuToRaAAAAA
jak to gnija???czyli mam rpzumiec ze podczas orgazmu nie "strzelasz" tak?:)a czemu to zrobiles??po to zeby nie miec dzieci?

Gość life is life
Hmm bo czulem taka potrzebe wewnetrzna ostatnio chcialem tez sobie amputowac noge ale lekarze nie wyrazili zgody nie wiem dlaczego. Boli mnie bardzo... czuje jak by byla obca.

Gość life is life
Tomek Ty nawet nie wiesz co straciles bo nigdy nie miales dziewczyny.

Gość do AuToRaAAAAA
tomek durniu noie krytykuj kogos!!kazdy ma parwo wyboru!!jedni chca inni nie!!a ty nawet nie jestes w stanie tego zaakceptowac i pojac!!

Gość life is life
nie masz pojecia jak ten zabieg wyglada to sie nie wypowiadaj w googlach sobie sprawdz

Gość a sprawdzałes czy
fakt faktem ze autor tematu zrobił to co chciał swiadomie i nie rozumiem po co tyle mówic ze bedzie załować... jak bedzie to jego sprawa to jego zycie... niepodoba mi sie tylko to ze nie powiedział dziewczynie prawdy... i bawi sie jej uczuciami.

Gość jolaaaaaaaa
hmm moj facet powiedzial mi ze nie chce miec dzieci nigdy nadal z nim jestem chociaz i tak wiem ze bede miala dzieci jak nie z nim to z innym...Moze moj terazniejszy partner zmieni zdanie a jesli nie to coz znajde nowego tego kwiatu pol swiatu.... Do life is life kretyn z ciebie facetem cie nie mozna nazwac...idiota slowo dobrze trafione zapomnij ze ona bedzie z toba zawsze instynkt macierzynski jest wazniejszy i tego nie da sie zagluszyc...jak mozna kochac i oklamywac...wydawalo mi sie ze szczerosc i uczciwosc to najwazniejsze co jest w zwiazku no i seksik oczywiscie :)

Gość life is life
widze , że podszywacze się nudzą mój ostatni wpis był o 13:53, wiesz zabieg ma jakieś ryzyko komplikacji , ale jak każda operacja, tak to był mój pomysł. Jeśli chodzi o te sprawy to facet normalnie wszystko odczuwa jak przed zabiegiem...