Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natka26

OSTATNI MIESIĄC CIĄŻY-KTO CZEKA ZE MNĄ?

Polecane posty

Hej Natka:-) a ja myslalam ze ty juz na porodowce:-) wspolczuje ci kochana ze maly choruje a tu jeszcze nerwy zwiazane z porodem Trzymam za cibie kciuki:-) i caluje pa pa

Ja tez myslałam, że juz jesteś w szpitalu :-) Teraz jest czas infekcji. Ja sama byłam dzis u lekarza i zalecił bańki na infekcje górnych dróg oddechowych. Jak do jutra po lekarstwach nie przestane kaszleć to spróbujemy zaaplikowac mi bańki

duzo nie popisalam z wami na forum Danielek urodził się 17.11.06 o 16.25, juz jestesmyw domku:) natka26> widze ze kolej na ciebie:):):) powodzonka:)

Poczwarka moje gratulacje!!! Zazdroszcze, bo już jestem naprawde zmeczona...Napisz jak ci poszło, ile mały ważył?Poród miałaś szybki?

Czesc dziewczyny, własnie wrociliśmy z wycieczki. Dziś był piekny dzień i nawet widziałam kwitnące stokrotki :-) Wszyscy znajomi sie śmieją ze powinnam sobie kupic kij do podpierania brzucha bo mi tak wystaje :-)

poczwarka dzien faktycznie byl sliczny Ja dzisiaj od rana sprzatalam pralam mylam podlogi lazienke rozmrozilam lodowke itd Pozniej pojechalam z mezem na zakupy a jak wrocilismy to tak mnie rozbolal brzuch ze momentami chcialo mi sie plakac:-( nie wiem czy to skurcze czy maly mnie ugniatal ale bardzo sie przestraszylam Takie silne 3 sekundowe bole w dole brzucha Miala ktoras cos takiego??teraz tez ma ale duzo slabsze Mam nadzieje ze nie bede musiala isc do spitala we wtorek ide do lekarza zobaczymy co powie Slodkich snow:-) Natka cos sie nie oddzywa moze poszla rodzic???:-D

Kobiety w ciązy mają wyjątkową werwę do sprzatania i gotowania. Kiedyś czytałam, że to sie nazywa efekt gniazdowania. Tzn wijemy swoje gniazdka :-) JA niecierpię sprzątac, ale teraz faktycznie jakoś lepiej mi to wychodzi :-)

Hejka:-D dzisiaj juz u mnie lepiej brzuch nie boli a to najwazniejsze Pogoda piekna wiec najpierw na obiadek do tesciow a potem jedziemy gdzies sie przejechac :-)mieszkam w gorach wiec nawet do zakopanego mam bliziutko:-D Pozdrawiam i zycze milego dnia:-)

Cześć Dziewczyny! Ja jestem w 38 tc i już się nie mogę doczekać rozwiązania.Myślałam, że urodzę przed terminem bo skurcze przepowiadające miałam już od 7 m-ca, a tu nic:(.I tak siedzę w domku na chorobowym, córcia w przedszkolu i nie mam kim się zająć.Na spacerki też ciężko wychodzić bo zanim się czlowiek ubierze z takim wielkim brzuchem, a jeszcze sie kurtka niedopina:)

Cześć Veroniczko:) Właśnie zeszłam z innego tematu,gdzie czytałam Twoje wypowiedzi:).Kiedyś byłam w podobnej sytuacji co Ty.Na szczęście spotkałam mężczyznę,który nas szczerze pokochał i teraz czekamy na siostrzyczkę dla Paulińci.Czekamy i czekamy i się doczekać nie możemy.Niektórzy mówią, żebym się tak nie niecierpliwiła tylko odpoczywała bo później nie będzie czasu.Ale jak mam wypoczywać jak nawet przy tym sie męcze, bo przecież mi na wszystko bobasek w środku naciska.I zamiast odpocząć to człek zmęczony.

Czesc Dziewczynki ale macie fajnie ze juz jestescie na mecie Ja tu niedlugo zostane sama jak palec:-( Jeszcze chwilka mi zostala Dzisiaj cudowna pogoda bylam na spacerku i zaraz bede sie przygotowywac do gina Zobaczymy co ciekawego powie mi dzisiaj POzdrawiam:-)

No cześć dziewczyny, juz sie melduje z powrotem!!! Zuzia przyszła na świat 25 listopada o 20.50 po 3 godzinach porodu-51 cm i 3370 g. Niestety boli krocze bo mnie nacinali i piersi bo mam nawał pokarmu ale ogólnie czujemy sie świetnie tylko synka nie widziałam 3 dni-nie wiadomo co mu jest, nadal goraczkuje... Poród poszedł bardzo szybko-aż sie wszyscy zdziwili, szczególnie ja bo syna rodziłam 10 godzin.Położna nie dała mi sie położyć , cały czas musiałam chodzić a na skurcz kucać z szeroko rozstawionymi nogami tak jak rodzą indianki-naprawde super pozycja-POLECAM!!!Siła grawitacji szybko ściąga dziecko!Ale i tak bolało jak cholera i chyba na 3 dziecko sie juz nie zdecyduje!!! Pozdrawiam dziewczyny i czekam na waszą kolej!Ide odpocząć bo jestem troche słaba.

Natka26 WSZYSTKIEGO NAJ!!!!Rany jak ja Ci zazdroszczę,że masz już poród za sobą.Ja też już chcę!!:)

Cześć Mam do sprzedania 45 sztuk ciuszków po moim synku niestety już z nich wyrósł i chcę je sprzedać aby zakupić mu kolejne Ciuszki są po chłopcu ale mogą być również dla dziewczynki . Nawet jeden komplet jest rózowy Zapraszam do licytacji napewno nie pożałujecie Pozdrawiam http://www.allegro.pl/item144059104_sliczne_ciuszki_od_0_6m_na_zime.html

Natka gtatuluje z calego serca❤️ i bardzo sie ciesze ze porod byl szybki:-D Wypoczywajcie sobie CALUSKI🌻 🌻

Ja bylam wczoraj u mojego ginekologa i wszystko dobrze Powiedzial ze moja szyjka macicy jest chyba zabetonowana:-D tak bardzo bym chciala zeby sie urodzil w swieta:-)

Dziewczyny śpicie czy rodzicie?:) Ja pewnie będę miała pecha i urodzę po terminie!:)Nic nie zapowiada,że wcześniej.Achhhhhh.........

czesc dziewczyny :-) Byłam w szpitalu na Ktg ... jest ok. We wtorek kierunek szpital jak sie nic wczesniej nie wydarzy :-)

czesc:-D ja nie rodze a juz bym chciala:-) kupilam dzisiaj sliczne ciuszki dla mojego synka:-D tak bardzo nie moge sie doczekac Komu jeszcze sie tak ciagnie?????